Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και σε μένα πάντως με elite 2 controller το ίδιο κάνει. Στο πρώτο πάτημα έχει μια ελαφριά δόνηση και στο δεύτερο καπάκι δονείται περισσότερο το joystick. Δε σύνδεσα ποτέ το joystick του xsx. 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 λεπτά πριν, Basidar είπε

μετα απο 1 ωρα παιχνιδιου πηγα να το κλεισω ετσι. Την πρωτη φορά εκανε μια μικρη δονηση οχι οπως του one αλλα την καταλαβαινες. Απο κει και περα τις επομενες 5-6 φορες που το εκανα στο καπακι νιωθεις ενα αναπαισθητο τσιμπημα σχεδον δηλαδη καθολου δονηση. Δεν μου φαινεται νορμαλ αυτο.

Eυχαριστώ Basidar που το έψαξες και εσύ :) 
Σχετικά με τα bolded : το αυτό ακριβώς, πρέπει να βάλεις το αυτί σου δίπλα στο joypad για να ακούσεις το "τσικ" δόνησης που κάνει...Επίσης, μερικές, αμα κάνεις γρήγορα την ολη διεργασία δεν κάνει καν το αυτό το ανεπαίσθητο "τσικ".

Μου μυρίζει bug παιδιά - εκτός και αν κάποιοι απο εμάς έχουμε θέμα με κάποιο μοτέρ στο χειριστήριο, την 1η μέρα αρχή δεν είχα δώσει και πολύ σημασία και το είχα αναφέρει σε ενα post αλλά απο εχθές που άρχισα να ασχολούμαι λίγο με την κονσόλα άρχισε να με "ανησυχεί" - και οχι επειδή δεν το κάνει με το πάτημα του guide για να ανοίξει η οθόνη κλεισίματος της κονσόλας αλλά γιατί ενδεχομένως να έχουμε θέμα με την δόνηση σε παιχνίδια οπου δεν θα λειτουργεί και σωστά αν όντως πρόκειται περι θέματος/προβλήματος κάποιου απο τα μοτεράκια.

Να'στε καλά όσοι λάβατε μερος στο troubleshooting :D 

6 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Και σε μένα πάντως με elite 2 controller το ίδιο κάνει. Στο πρώτο πάτημα έχει μια ελαφριά δόνηση και στο δεύτερο καπάκι δονείται περισσότερο το joystick. Δε σύνδεσα ποτέ το joystick του xsx. 

Τhanks Tigio ;) 
Δοκίμασε φίλε αμα μπορείς με το joypad του XSX και πες μας , ναι ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Περίεργο . Σε αρκετούς από εδώ μέσα και σε εμένα δεν είχε 14 μέρες Ultimate η κονσόλα 

Απο Amazon Γερμανίας την πήρα. Δε ξέρω αν σε κάποια regions είχε μέσα το δωράκι...

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 1
  • Thanks 1

8 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Εμένα κάνει το νέο χειριστήριο δόνηση και το καταλαβαίνεις μια χαρά, απλά όχι τόσο δυνατή όσο κάνει το χειριστήριο του one. 

Δεν βγάζω άκρη πραγματικά... :D 
Ελπίζω μην είναι θέμα μοτέρ διάολε...

Ευχαριστώ Salouf !

• Like 1

8 ώρες πριν, Malthador είπε

Θξ μπρο, κούμπωσα δύο ετήσιες. Με 5 ευρώ τον μήνα είναι lowest price ever νομίζω. 

Πήγα να αγοράσω κι άλλες, αλλά δεν με αφήνει να βάλω πάνω από μια στο cart και στην δεύτερη φορά κλείδωσε το Paypal, θα δοκιμάσω πάλι αργότερα. 

Το ξέρουμε ότι τις πρώτες μέρες είμαστε όλοι beta testers. Θα διορθωθεί το πρόβλημα αυτό τις επόμενες μέρες λογικά. 

Επειδή κάποιο σκάλωμα έφαγε και μένα μετά τις 2 που πήρα το PayPal, τις υπόλοιπες τις πήρα βάζοντας την κάρτα απευθείας στο κατάστημα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, red1 είπε

Eυχαριστώ Basidar που το έψαξες και εσύ :) 
Σχετικά με τα bolded : το αυτό ακριβώς, πρέπει να βάλεις το αυτί σου δίπλα στο joypad για να ακούσεις το "τσικ" δόνησης που κάνει...Επίσης, μερικές, αμα κάνεις γρήγορα την ολη διεργασία δεν κάνει καν το αυτό το ανεπαίσθητο "τσικ".

Μου μυρίζει bug παιδιά - εκτός και αν κάποιοι απο εμάς έχουμε θέμα με κάποιο μοτέρ στο χειριστήριο, την 1η μέρα αρχή δεν είχα δώσει και πολύ σημασία και το είχα αναφέρει σε ενα post αλλά απο εχθές που άρχισα να ασχολούμαι λίγο με την κονσόλα άρχισε να με "ανησυχεί" - και οχι επειδή δεν το κάνει με το πάτημα του guide για να ανοίξει η οθόνη κλεισίματος της κονσόλας αλλά γιατί ενδεχομένως να έχουμε θέμα με την δόνηση σε παιχνίδια οπου δεν θα λειτουργεί και σωστά αν όντως πρόκειται περι θέματος/προβλήματος κάποιου απο τα μοτεράκια.

Να'στε καλά όσοι λάβατε μερος στο troubleshooting :D 

Τhanks Tigio ;) 
Δοκίμασε φίλε αμα μπορείς με το joypad του XSX και πες μας , ναι ? 

Αυτό δε θα το ανοίξω καν. Θα πάει για πούλημα όπως είναι κλειστό. Αν σε ενδιαφέρει έχω και το elite 1 να δοκιμάσω πάντως. 

Επεξ/σία από Tigio13
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά στην Sony τον παίζουν..Ούτε VRR, ούτε 1440P. Υπάρχει περίπτωση να παίξει mkv με υπότιτλους και ήχο το XSX ; Το PS4 δεν είχα τέτοια δυνατότητα.

Αυτό γίνεται χρόνια με το one, one s και one x, κατέβασε το kodi από το store και θα είσαι οκ 

6 λεπτά πριν, leo066 είπε

Αυτό γίνεται χρόνια με το one, one s και one x, κατέβασε το kodi από το store και θα είσαι οκ 

Δεν θέλω kodi, θέλω αν κατεβάσω μια ταινία από torrent να παίξει κανονικά με υπότιτλους, DTS κλπ..Γίνεται ή τα έχει κομμένα και η M$ ;

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν θέλω kodi, θέλω αν κατεβάσω μια ταινία από torrent να παίξει κανονικά με υπότιτλους, DTS κλπ..Γίνεται ή τα έχει κομμένα και η M$ ;

Γιατί, τι έχει το kodi? Τώρα αν θέλεις άλλο player μπορείς να αγοράσεις το Scorpio ή κάποιο άλλο 

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

νομίζω bitstream  passthrough δεν γίνεται γενικότερα, από την στιγμή που σού δίνει πρόσβαση σε apps που κάνουν όλα τα άλλα είσαι μια χαρά.

πχ 

https://scorpioplayer.com/

Αυτο με τον μοχλο και μενα ενα τσιμπηματακι κανει οταν πατας να κλεισεις...Επισης τωρα εφαγα ενα σκαλωμα και δεν θυμαμαι σε καποιο παιχνιδι να μου λειτουργουσε η δονηση γενικα,,,Υπαρχει καπου που την απενεργοποιεις;;Στο φιφα πχ που επαιξα δεν θυμαμαι να δονησε καμια φορα...Αλλα και στο x που ειχα ετσι ηταν...μηπως περασαν οι ρυθμισεις ετσι και καλα απενεργοποημενη η δονηση;;

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, Daredevil είπε

νομίζω bitstream  passthrough δεν γίνεται γενικότερα, από την στιγμή που σού δίνει πρόσβαση σε apps που κάνουν όλα τα άλλα είσαι μια χαρά.

πχ 

https://scorpioplayer.com/

Όχι, δεν γίνεται. PCM ή όλα dts ή όλα Dolby. Pass through από blu ray μόνο 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...