Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Για αυτό κανείς; Κάντε μια δοκιμή ρε παιδιά γιατί παίζει να έχουμε defective controller

Μόνο σκανδάλες κι εμένα στο τεστ

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

Να πω εδω παντως οτι το Blu-Ray player app ειναι απλα ΤΡΑΓΙΚΟ. εχει ενα τρομερο bug μεσα που κολλάει την κονσολα. βαζεις δισκακι και πολυ συχνα απλα κολλάει σε μπλε οθονη loading ή σε μαυρη και τελος. μετα δε μπορεις ουτε να κανεις quit το app, μονο με reboot σβηνει.

επισης, αν εχεις blu-ray μεσα στο drive οταν ξεκινας την κονσολα, πολλες φορες η κονσολα δε θα ξεκιναει, θα δειχνει απλα μαυρη οθονη. πρεπει παλι να κανεις reboot κ να βγαλεις το δισκακι πριν ξεκινησει να το διαβαζει, αλλιως παλι μπορει να κολήσει.

Ειναι στα αναγνωρισμένα μεγάλα bugs από την MS. Αλλά ρε γμτ, ειναι δυνατόν να έχεις τόσο χοντρό θέμα με το drive σου; δλδ κατι τοσο βασικο κ απλο να μη το εχεις στρωμένο στο launch. τρελαθηκα λιγο τις τελευταιες ωρες μεχρι να βγαλω ακρη.

Αρχες γενωμενων... Αυτο σε ενοχλησε; Εδω μεχρι το 2014 για να κανεις αυτοματο shutdown σε server εντος server farm της microsoft αρκουσε να βαλεις ενα γρατσουνισμενο DVD για αναγνωση στην κονσολα και εριχνε το server η και ολο το  server farm χωρις να εχεις κανει ουτε λογκιν στο συστημα. 

Η λυση τοτε ηταν να αφαιρουν τα DVD Drives...

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Μπορείς να περάσεις οποιοδήποτε game των X1/X360/OG XBOX, αρκεί να μην χρησιμοποιεί assets που είναι exclusive στο SeX. Αλλά δεν αξίζει, ακόμα και αυτά τα games θα φορτώνουν πολύ γρηγορότερα από τον εσωτερικό SSD παρά από το USB 3.0.

Όπως είπα παίζω Nier: Automata αυτές τις μέρες και δύο-τρεις φορές έχει σκαλώσει το Quick Resume. Την μία είχε κοπεί εντελώς ο ήχος του game και έπρεπε να το κλείσω και να το ξανανοίξω και τις υπόλοιπες κόλλησε το σύμπαν για 2-3 λεπτά, δεν έπαιρνε κανένα input και ξεκόλλησε μόνο του μετά από λίγο.

In other news, έβαλα κανά δυο non-enhanced X360 games και πήγα να κάνω εμετό από τα μάτια. Δεν έχουν βάλει κανά κόλπο τύπου Boost που έχει το PS5 για να τρέχουν τα παλιά games σε καλύτερη ανάλυση/performance;

Πάντως Maltha, το "quick resume V1" στο ΧΟΝΕ (μεχρι 1 παιχνίδι) είχε και εκείνο θεματάκια οπου πολλές φορές ξανα-άνοιγες το παιχνίδι και είχες προβλήματα με framerate, σπασίματα και διακοπές στον ήχο κτλπ, κοινώς, δεν το θεωρώ "περίεργο" που το καινουργιο QR εχει θεματάκια (μέχρι να το στρώσουν).
Σχετικά με τα bolded, μια απο τα ίδια, έκανα το λάθος να βάλω λίγο Brutal legend τις προάλλες και απλά "δεν", μάτωσαν τα μάτια μου απο τα jaggies, framerate κτλπ, και έφυγε uninstall με τη μία, κάτι θα πρέπει να κάνουν με το μη-enhanced παιχνίδια ΟG XBOX/X360/ONE γιατί...

15 λεπτά πριν, broxopios είπε

Μόνο σκανδάλες κι εμένα στο τεστ

13 λεπτά πριν, SeriesX είπε

Και εμενα, εβαλα το παλιο και δοναει σα τρελο. 

Μάγκες, no bueno...κάτι παίζει...
Δεν έχω παλιό XONE joypad για να το δοκιμάσω αλλά με το καινούργιο joypad του series X, οταν κρατάς πατημένο το guide κουμπί, κάνει μια ανεπαίσθητη δόνηση μόνο (πρέπει να βάλεις το αυτί σου δίπλα στο joypad για να ακούσεις το "Bzz") , στην οθόνη που εμφανίζεται όμως μετά "turn off your console/restart console), εκεί, αμα πατήσεις ξανά το guide και το κρατήσεις πατημένο, τότε δονείται "κανονικά" το joypad...

Δεν καταλαβαίνω τι παίζει, τα τινά είναι τα εξής: ή δεν καταλαβαινόμαστε και κάποιοι είναι με το παλίο joypad (και εκεί ίσως το κάνει κανονικά) :D , ή είναι bug, ή τα μοτεράκια σε κάποια νέα joypad είναι ελλαττωματικά (?) 

Μέχρι πριν και 4-5 ημέρες, με το παλιό joypad στο ONE X μου, είχε δόνηση οταν κρατούσες πατημένο το guide button, στο series X όμως παίζει αυτο που περιέγραψα.
ΥΓ: Δεν ξέρω αμα το παρατηρήσατε αλλά την Τετάρτη που παρέλαβα την κονσόλα, μαζί με το update είχε ΚΑΙ update για το χειρηστήριο, , μήπως το συγκεκριμένο update άλλαξε τη φαση με τη δόνηση ? Μηπως μερικοί δεν κάνανε το update για το νεο joypad και γι'αυτό τους δονείται ? 

Δημοσ.

οχι εκανα κανονικα τα update κ η δονηση ειναι μια χαρα, και στο controller κ στα triggers. θα ελεγα να επικοινωνησεις με το helpdesk, μπορει να γκλιτσαρε οντως απο το update αλλα μπορει να ειναι ελλατωματικο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

η δονηση ειναι μια χαρα, και στο controller κ στα triggers

Την δόνηση στο controller τη νιώθεις και από το "buzz" στα settings? Εμένα δονείται μόνο στα triggers εκεί, όπως ανέφεραν και οι @broxopios @SeriesX

Εδώ να πω μια συγγνώμη στο last-mile δίκτυο με τη τηλεκπαίδευση για αυτή την εβδομάδα:

panetoimos.jpg.787737029f86b93504ed44e697a8eef6.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

οχι εκανα κανονικα τα update κ η δονηση ειναι μια χαρα, και στο controller κ στα triggers. θα ελεγα να επικοινωνησεις με το helpdesk, μπορει να γκλιτσαρε οντως απο το update αλλα μπορει να ειναι ελλατωματικο

16 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Την δόνηση στο controller τη νιώθεις και από το "buzz" στα settings? Εμένα δονείται μόνο στα triggers εκεί, όπως ανέφεραν και οι @broxopios @SeriesX

Παιδιά, να το ξεκαθαρίσω πάλι, δόνηση έχω κανονικά στα παιχνίδια, και στο rumble, και στα adaptive triggers, εγώ μιλάω αποκλειστικά και μονο για την έλλειψη δόνησης οταν κρατάς πατημένο το guide κουμπί στο joypad του XSX σε αντίθεση με του ONE oπου εκεί υπήρχε αισθητή δόνηση οταν το κρατούσες πατημένο για να σου εμφανιστεί η οθόνη με τα "turn off console/restart console" κτλπ.

το ολο troubleshoot γίνεται για να καταλάβουμε κάποιοι το αν έχουμε θέμα με καποιο συγκεκριμένο μοτεράκι εντός του χειριστηρίου.
Που να τρέχεις τώρα με τις καραντινες και τους covid για αντικατάσταση χειριστηρίου αν όντως τίθεται θέμα...

ΥΓ: Προς ενδιαφερόμενους : έχει ενα ωραίο app στο store που λέγεται "Game controller tester" απο το οποίο μπορείς να δοκιμάσεις τα μοτεράκια  του joypad (rumble, adaptive triggers) ξεχωριστά.

Επεξ/σία από red1
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Υπάρχει κωδικός για 14 μέρες Ultimate που ήρθε δώρο με την κονσόλα οπότε όποιος θέλει, PM. Θα είναι first come first served.

Περίεργο . Σε αρκετούς από εδώ μέσα και σε εμένα δεν είχε 14 μέρες Ultimate η κονσόλα 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, red1 είπε

ΥΓ: Προς ενδιαφερόμενους : έχει ενα ωραίο app στο store που λέγεται "Game controller tester" απο το οποίο μπορείς να δοκιμάσεις τα μοτεράκια  του joypad (rumble, adaptive triggers) ξεχωριστά.

Ωραίο, thanks για το tip.

Btw, στο remote play με iPhone δεν μπόρεσα να δουλέψω το controller. Ενώ συνδέεται με bluetooth / κάνει pair κανονικά, το Xbox app μου λέει "connect a compatible controller".

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, red1 είπε

Παιδιά, να το ξεκαθαρίσω πάλι, δόνηση έχω κανονικά στα παιχνίδια, και στο rumble, και στα adaptive triggers, εγώ μιλάω αποκλειστικά και μονο για την έλλειψη δόνησης οταν κρατάς πατημένο το guide κουμπί στο joypad του XSX σε αντίθεση με του ONE oπου εκεί υπήρχε αισθητή δόνηση οταν το κρατούσες πατημένο για να σου εμφανιστεί η οθόνη με τα "turn off console/restart console" κτλπ.

το ολο troubleshoot γίνεται για να καταλάβουμε κάποιοι το αν έχουμε θέμα με καποιο συγκεκριμένο μοτεράκι εντός του χειριστηρίου.
Που να τρέχεις τώρα με τις καραντινες και τους covid για αντικατάσταση χειριστηρίου αν όντως τίθεται θέμα...

μετα απο 1 ωρα παιχνιδιου πηγα να το κλεισω ετσι. Την πρωτη φορά εκανε μια μικρη δονηση οχι οπως του one αλλα την καταλαβαινες. Απο κει και περα τις επομενες 5-6 φορες που το εκανα στο καπακι νιωθεις ενα αναπαισθητο τσιμπημα σχεδον δηλαδη καθολου δονηση. Δεν μου φαινεται νορμαλ αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά στην Sony τον παίζουν..Ούτε VRR, ούτε 1440P. Υπάρχει περίπτωση να παίξει mkv με υπότιτλους και ήχο το XSX ; Το PS4 δεν είχα τέτοια δυνατότητα.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...