Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα μου κατεβασε ξανα τα forza 4, borderlands 3 gears 5. Τα ειχα ηδη εγκατεστημενα σε εξωτερικο σκληρο και τα ξανακατεβασε για τον εσωτερικο. Δυστυχως λογικα ολα τα series optimized θα ξανακατεβουν και θα μπουν αυτοματα στον εσωτερικο. Μου εκανε εντυπωση οτι δεν κατεβαζε αυτοματα το chaosbane. Το ψαχνω λιγο και βλεπω οτι αυτο το game πωλειται κανονικα ως optimized και δεν εχει δωρεαν αναβαθμιση. Εννοειται οτι δεν θα δωσω 50+ ευρω για το συγκεκριμενο παιχνιδι για να παιξω 4κ/60. Μια χαρα ειναι και το 1800/30

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, SeriesX είπε

Ολα μπορεις....κατσε να περασω το Forza Horizon 4 για να σου πω. 

Εμενα μου ελυσε τα χερια.... 

update δεν με αφησε να περασω το Horizon 4

Όπως τα έγραψε ο john1080 είναι. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Και εκεί που έλεγα ότι δε με νοιάζει το quick resume, παίζω Nier Automata,στα καπάκια συνεχιζω gears και μπορεί να παίξω και κάνα tetris ενδιάμεσα.Πραγματικα το είχα αδικήσει το συγκεκριμένο feature.

• Like 5
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Και εκεί που έλεγα ότι δε με νοιάζει το quick resume, παίζω Nier Automata,στα καπάκια συνεχιζω gears και μπορεί να παίξω και κάνα tetris ενδιάμεσα.Πραγματικα το είχα αδικήσει το συγκεκριμένο feature.

Είναι φανταστικό ειδικά αν μοιράζεσαι με κάποιον την κονσόλα.

Δημοσ.

Όντως πολύ καλό το quick resume αλλά μόλις πάω να μπω σε παιχνιδι ea,με πετάει έξω γτ δεν μπορεί να κάνει log in.λογικα σε κάποιο update θα φτιάξει.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeriesX είπε

Ολα μπορεις....κατσε να περασω το Forza Horizon 4 για να σου πω. 

Εμενα μου ελυσε τα χερια.... 

update δεν με αφησε να περασω το Horizon 4

ότι έχει γίνει optimise για X τρέχει μονο απο εσωτερικο δισκο.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, john1080 said:

Παιδια μια διευκρινηση...Τα παιχνιδια του xbox one και του 360 μπορω να τα εχω σε εξωτερικο σκληρο usb 3 και να τα παιζω απο εκει σωστα;;;Μονο αυτα που ειναι για series X/S(εχουν πανω λογοτυπο Χ/S)τα βαζω στον εσωτερικο της κονσολας ετσι;;

Μπορείς να περάσεις οποιοδήποτε game των X1/X360/OG XBOX, αρκεί να μην χρησιμοποιεί assets που είναι exclusive στο SeX. Αλλά δεν αξίζει, ακόμα και αυτά τα games θα φορτώνουν πολύ γρηγορότερα από τον εσωτερικό SSD παρά από το USB 3.0.

Όπως είπα παίζω Nier: Automata αυτές τις μέρες και δύο-τρεις φορές έχει σκαλώσει το Quick Resume. Την μία είχε κοπεί εντελώς ο ήχος του game και έπρεπε να το κλείσω και να το ξανανοίξω και τις υπόλοιπες κόλλησε το σύμπαν για 2-3 λεπτά, δεν έπαιρνε κανένα input και ξεκόλλησε μόνο του μετά από λίγο.

In other news, έβαλα κανά δυο non-enhanced X360 games και πήγα να κάνω εμετό από τα μάτια. Δεν έχουν βάλει κανά κόλπο τύπου Boost που έχει το PS5 για να τρέχουν τα παλιά games σε καλύτερη ανάλυση/performance;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

παιδια εγω εχω ενα κοντρολερ του xbox one και παιζω στο πσ δεν εχω κονσολα το ειχα αγορασει ξεχωρα για το πσ,ο αδερφος μου πηρε το xbox one series x,αν παω σπιτι του με τον μοχλο μου μπορουμε να παιξουμε διπλο couch coop τα gears?ο μοχλος μου δηλ θα ειναι συμβατος στη νεα κονσολα??

Δημοσ.
Μόλις τώρα, rudigarcia222 είπε

παιδια εγω εχω ενα κοντρολερ του xbox one και παιζω στο πσ δεν εχω κονσολα το ειχα αγορασει ξεχωρα για το πσ,ο αδερφος μου πηρε το xbox one series x,αν παω σπιτι του με τον μοχλο μου μπορουμε να παιξουμε διπλο couch coop τα gears?ο μοχλος μου δηλ θα ειναι συμβατος στη νεα κονσολα??

Ναι....και γω με το παλιο παιζω. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Ναι ανετα, χθες επαιζα co-op gears 5 με εναν φιλο και το ενα controller μας ηταν του Xbox One

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Τελικα το valhalla τι παιζει στο x. Μπαχαλο εχει γινει.εδω το δειχνει 4κ

Είναι πολύ δύσκολο να μετρήσεις resolution πλέον, μέσα σε όλο τον adaptive resolution χαμό και το reconstruction. Επίσης το Series X version Valhala τρέχει με adaptive VSync thank god

Αυτό σημαίνει Vsync ON όταν το engine πάει πάνω από 60fps και Vsync off όταν πέσει κάτω από 60. Άμα έχεις VRR/FreeSync είσαι βασιλιάς και δεν βλέπεις tearing, αν δεν έχεις βλέπεις το tearing που έδειξαν κάποια άλλα video. Χωρίς input lag penalty

9 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Όπα μισό γιατί και εμένα μου φάνηκε περίεργο αυτό. Δονείται όλο το controller? Εμένα δονείται μόνο ελάχιστα στα triggers.

Επίσης δεν θυμάμαι να έχω νιώσει δόνηση από το υπόλοιπο μέρος, μόνο στα triggers. Χμχμμμ..

Ok. Πήγα στα accessory settings, στο controller και πάτησα το "Buzz". Δονούνται μόνο τα triggers. Εσάς δονείται ολόκληρο το controller?

Για αυτό κανείς; Κάντε μια δοκιμή ρε παιδιά γιατί παίζει να έχουμε defective controller

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μπορείς να περάσεις οποιοδήποτε game των X1/X360/OG XBOX, αρκεί να μην χρησιμοποιεί assets που είναι exclusive στο SeX. Αλλά δεν αξίζει, ακόμα και αυτά τα games θα φορτώνουν πολύ γρηγορότερα από τον εσωτερικό SSD παρά από το USB 3.0.

Όπως είπα παίζω Nier: Automata αυτές τις μέρες και δύο-τρεις φορές έχει σκαλώσει το Quick Resume. Την μία είχε κοπεί εντελώς ο ήχος του game και έπρεπε να το κλείσω και να το ξανανοίξω και τις υπόλοιπες κόλλησε το σύμπαν για 2-3 λεπτά, δεν έπαιρνε κανένα input και ξεκόλλησε μόνο του μετά από λίγο.

In other news, έβαλα κανά δυο non-enhanced X360 games και πήγα να κάνω εμετό από τα μάτια. Δεν έχουν βάλει κανά κόλπο τύπου Boost που έχει το PS5 για να τρέχουν τα παλιά games σε καλύτερη ανάλυση/performance;

To DOOM ETERNAL που παιζω απο εκει, διαβαζει μαλιοκουβαρα (usb 3.0 with samsung 860 evo 1tb).

Καμια διαφορα απο τον εσωτερικο....

Επεξ/σία από SeriesX
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αρα καταληγουμε στο συμπερασμα καλυτερα λιγα και καλα παιχνιδια στον εσωτερικο σκληρο της κονσολας και αν θελεις καποιο η το μεταφερεις απο τον εξωτερικο σκληρο στον εσωτερικο σου η το ξανακατεβαζεις σωστα;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...