Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Περισσότερο ρωταω απο την αποψη του output και υποστηριξης συσκευών. Αν δηλαδη το σαπιο surround της tv θα επωφεληθει ή αν επειδη τα ακουστικά ειναι μεσω bt της tv δεν λειτουργουν because reasons. Δε ξερω, στο audio κομματι ειμαι σκράπας.. αν και τελευταια αρχιζω και το εκτιμώ ολο και περισσότερο. Trial it is. 

Εμενα δε το κανει πλεον. Το προσεξα και το θεώρησα και πλεονέκτημα μαλιστα. Οπως τη βρισκει ο καθενας... Μηπως ειναι καμια ρυθμιση;

Klain, χαίρομαι που είσαι παρατηρητικός :D 
Mίλησα και με ενα φιλαράκι μου και μου είπε και αυτός πως δεν το κάνει ουτε σ΄αυτόν πλεόν - ή μάλλον, είναι ανεπαίσθητο και κάνει μονο ένα "τσικ" δόνησης κάτι το οποίο παρατήρησα τελικά και εγώ , η πλάκα είναι πως στην οθόνη που εμφανίζεται (απο την οποία κλείνεις το μηχάνημα) , αμα ξαναπατήσεις και κρατήσεις πατημένο το guide, ΤΟΤΕ δονείται κανονικά το joypad, όπως λένε και στο χωριό μου, lolwut...
Aυτές τις ανούσιες μικρο-αλλαγές δεν τις καταλαβαίνω φίλε εκτός και αν μιλάμε για bug - εδώ ο @JohnTheReaper89 λέει πως του δονείται κανονικά :D 
τέλος πάντων, αφου δεν είναι κανα' χαλασμένο μοτεράκι είμαστε ΟΚ.
Ευχαριστώ

Σχετικά με το Atmos : Στη περίπτωση που μιλάμε για το Dolby Atmos for headphones (αυτό που πρέπει να αγοράσεις), δε νομίζω να έχεις θέματα λόγω BT ακουστικών, τα ακουστικά σου ειναι stereo και το Atmos for headphones λειτουργεί με ολα τα stereo ακουστικά, δεν τίθεται θέμα προβλήματος λόγω BT πρωτόκολλου κοινώς.
Aν  η TV σου υποστηρίζει D.Atmos τώρα...δεν ξέρω ποιο θα είναι το ακουστικό αποτέλεσμα, σε ακουστικά λειτουργεί πολύ ωραία πάντως.
Στο xbox πάντως, πλην του Dolby acess το οποίο περιλαμβάνει το Dolby atmos for headphones, υπάρχει και το DTS Headphone X επίσης επί πληρωμή και κάνει - πάνω κάτω - το ίδιο πράμα, εχει καια αυτό trial οποτε μπορείς να τα δοκιμάσεις και τα 2 για να δεις ποιο θα σου αρέσει πιο πολύ.

Επεξ/σία από red1
  • Like 2
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει από το αντίστοιχο θέμα των προσφορών υπάρχει με 20ε από το ShopTo ετήσια συνδρομή EA Access που για τους εν ενεργεία συνδρομητές Ultimate μετατρέπεται αυτόματα όταν πάτε να το redeem τον κωδικό, σε 4 μήνες Ultimate.

Να σημειωθεί ότι μπορείτε να βάλετε λογικά όσους κωδικούς θέλετε μέχρι να φτάσει το Ultimate στα 3 χρόνια. Προσωπικά ενεργοποίησα 4 συνδρομές ετήσιες EA Access και μου τις άλλαξε κανονικά σε 16 μήνες Ultimate.

Γι'αυτούς που είναι εν ενεργεία συνδρομητές στο Ultimate σαν του λόγου μου είναι νομίζω πολύ καλό value.

• Thanks 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, red1 είπε

Παιδιά, λύστε μου μια απορία : 
Στο ΧΟΝΕ, οταν κρατούσες πατημένο το guide button και σου εμφανιζόταν  η οθόνη οπου σου δινόταν η επιλογή να κλείσεις την κονσόλα, το joypad δονούταν, στο series X ομως το joypad δεν δονείται, είναι bug ή έτσι το κάνανε ? (Shyamalan twist : ή μήπως είναι κανα' μοτεράκι στο νεο joypad kaput ?)

Ρωτάω επειδή πολλές φορές εκλεινα την κονσόλα στα τυφλά (βλέπε : ειχα αφησει το ΧΟΝΕ ανοιχτο ενω ημουν στο PC) και η δόνηση μου επιβεβαίωνε οτι άνοιγε η οθόνη κλεισίματος οπου απλα πατούσα πάνω στον σταυρό και Α.

2 ώρες πριν, JohnTheReaper89 είπε

Εμένα δονείται κανονικά.. 

Όπα μισό γιατί και εμένα μου φάνηκε περίεργο αυτό. Δονείται όλο το controller? Εμένα δονείται μόνο ελάχιστα στα triggers.

Επίσης δεν θυμάμαι να έχω νιώσει δόνηση από το υπόλοιπο μέρος, μόνο στα triggers. Χμχμμμ..

Ok. Πήγα στα accessory settings, στο controller και πάτησα το "Buzz". Δονούνται μόνο τα triggers. Εσάς δονείται ολόκληρο το controller?

• Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, red1 said:

Link παρακαλώ ? Mήπως πήρατε 1-2 years activation μονο ? 

Αυτός ο seller είναι, πιθανόν να κάνει πάλι restock. Κανονικό activation έγινε.

6 hours ago, Skywalker333 said:

με τι ακουστικα ακους; wireless ή wired? ψαχνω κ εγω να παρω κατι καινουργιο (καλο/premium, 200-250E) τωρα σε wireless, ιδανικα να δουλευει wireless και στις δυο κονσολες γιατι wired βλεπω σε καποιες περιπτώσεις δε δουλευει το surround

Το είπα και πριν, τα Cloud II έχω, ένα headset που είναι ούτως ή άλλως εξαιρετικό στα χρήματά του. Δεν χρησιμοποιώ το USB, κουμπώνω το jack επάνω στο controller.

Είμαι κατά των wireless ακουστικών, δεν μπορώ να βάλω ακόμα μία συσκευή με μπαταρίες στο setup μου, είναι κουραστικό όλο αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Να πω εδω παντως οτι το Blu-Ray player app ειναι απλα ΤΡΑΓΙΚΟ. εχει ενα τρομερο bug μεσα που κολλάει την κονσολα. βαζεις δισκακι και πολυ συχνα απλα κολλάει σε μπλε οθονη loading ή σε μαυρη και τελος. μετα δε μπορεις ουτε να κανεις quit το app, μονο με reboot σβηνει.

επισης, αν εχεις blu-ray μεσα στο drive οταν ξεκινας την κονσολα, πολλες φορες η κονσολα δε θα ξεκιναει, θα δειχνει απλα μαυρη οθονη. πρεπει παλι να κανεις reboot κ να βγαλεις το δισκακι πριν ξεκινησει να το διαβαζει, αλλιως παλι μπορει να κολήσει.

Ειναι στα αναγνωρισμένα μεγάλα bugs από την MS. Αλλά ρε γμτ, ειναι δυνατόν να έχεις τόσο χοντρό θέμα με το drive σου; δλδ κατι τοσο βασικο κ απλο να μη το εχεις στρωμένο στο launch. τρελαθηκα λιγο τις τελευταιες ωρες μεχρι να βγαλω ακρη.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, greatony said:

Σε περίπτωση που δεν το έχετε δει από το αντίστοιχο θέμα των προσφορών υπάρχει με 20ε από το ShopTo ετήσια συνδρομή EA Access που για τους εν ενεργεία συνδρομητές Ultimate μετατρέπεται αυτόματα όταν πάτε να το redeem τον κωδικό, σε 4 μήνες Ultimate.

Να σημειωθεί ότι μπορείτε να βάλετε λογικά όσους κωδικούς θέλετε μέχρι να φτάσει το Ultimate στα 3 χρόνια. Προσωπικά ενεργοποίησα 4 συνδρομές ετήσιες EA Access και μου τις άλλαξε κανονικά σε 16 μήνες Ultimate.

Γι'αυτούς που είναι εν ενεργεία συνδρομητές στο Ultimate σαν του λόγου μου είναι νομίζω πολύ καλό value.

Θξ μπρο, κούμπωσα δύο ετήσιες. Με 5 ευρώ τον μήνα είναι lowest price ever νομίζω. 

Πήγα να αγοράσω κι άλλες, αλλά δεν με αφήνει να βάλω πάνω από μια στο cart και στην δεύτερη φορά κλείδωσε το Paypal, θα δοκιμάσω πάλι αργότερα. 

3 hours ago, Skywalker333 said:

Να πω εδω παντως οτι το Blu-Ray player app ειναι απλα ΤΡΑΓΙΚΟ. εχει ενα τρομερο bug μεσα που κολλάει την κονσολα. βαζεις δισκακι και πολυ συχνα απλα κολλάει σε μπλε οθονη loading ή σε μαυρη και τελος. μετα δε μπορεις ουτε να κανεις quit το app, μονο με reboot σβηνει.

επισης, αν εχεις blu-ray μεσα στο drive οταν ξεκινας την κονσολα, πολλες φορες η κονσολα δε θα ξεκιναει, θα δειχνει απλα μαυρη οθονη. πρεπει παλι να κανεις reboot κ να βγαλεις το δισκακι πριν ξεκινησει να το διαβαζει, αλλιως παλι μπορει να κολήσει.

Ειναι στα αναγνωρισμένα μεγάλα bugs από την MS. Αλλά ρε γμτ, ειναι δυνατόν να έχεις τόσο χοντρό θέμα με το drive σου; δλδ κατι τοσο βασικο κ απλο να μη το εχεις στρωμένο στο launch. τρελαθηκα λιγο τις τελευταιες ωρες μεχρι να βγαλω ακρη.

Το ξέρουμε ότι τις πρώτες μέρες είμαστε όλοι beta testers. Θα διορθωθεί το πρόβλημα αυτό τις επόμενες μέρες λογικά. 

• Like 1
Δημοσ.

Τι πρόβλημα κ αυτό με τη νέα κονσόλα....

Spoiler

μας βγαίνει το κατοχικό σύνδρομο 🤪

E4EDB599-773A-4603-9B6F-481CB246A59A.jpeg

39FC2E17-38D9-468B-B5C0-F803ABCA1C4C.jpeg

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Το ξέρουμε ότι τις πρώτες μέρες είμαστε όλοι beta testers. Θα διορθωθεί το πρόβλημα αυτό τις επόμενες μέρες λογικά. 

Καλα εδω ειναι απαράδεκτοι γιατι το συγκεκριμενο App ειναι προβληματικό εδω και χρόνια, δεν ειναι νέο οτι εχει μεγαλα προβληματα. Αλλά εδω απλα το τερμάτισαν...

3 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Αφορά μόνο ταινίες? Γιατί εγώ έχω από την πρωτηωμερα μέσα το crash Bandicoot 4 αλλά ποτε δεν συνάντησα κάτι τετοιο

Ναι μόνο ταινίες/σειρές. Τα παιχνιδια δεν εχουν θεμα, ειναι καθαρα πρόβλημα του App (Blu-ray player) της MS.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, greatony είπε

Υπήρχε ένα bug στην μετατροπή τις προηγούμενες ημέρες που με 1 χρόνο ea access έπαιρνες 1 χρόνο Ultimate. Το διόρθωσαν όμως. Πρόλαβα να βάλω 3 χρόνια με 60 ευρώ 😁

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, otello_gr said:

Υπήρχε ένα bug στην μετατροπή τις προηγούμενες ημέρες που με 1 χρόνο ea access έπαιρνες 1 χρόνο Ultimate. Το διόρθωσαν όμως. Πρόλαβα να βάλω 3 χρόνια με 60 ευρώ 😁

Sorry για το offtopic η μετατροπή γίνεται αυτόματα και πρεπει να υπαρχει ενεργη ultimate συνδρομή??? 

Δημοσ.

Παιδια μια διευκρινηση...Τα παιχνιδια του xbox one και του 360 μπορω να τα εχω σε εξωτερικο σκληρο usb 3 και να τα παιζω απο εκει σωστα;;;Μονο αυτα που ειναι για series X/S(εχουν πανω λογοτυπο Χ/S)τα βαζω στον εσωτερικο της κονσολας ετσι;;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, john1080 είπε

Παιδια μια διευκρινηση...Τα παιχνιδια του xbox one και του 360 μπορω να τα εχω σε εξωτερικο σκληρο usb 3 και να τα παιζω απο εκει σωστα;;;Μονο αυτα που ειναι για series X/S(εχουν πανω λογοτυπο Χ/S)τα βαζω στον εσωτερικο της κονσολας ετσι;;

Ολα μπορεις....κατσε να περασω το Forza Horizon 4 για να σου πω. 

Εμενα μου ελυσε τα χερια.... 

update δεν με αφησε να περασω το Horizon 4

Επεξ/σία από SeriesX
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...