Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Demis είπε

Μπορείς να επιβεβαιώσεις πως τα ακουστικά πάνω τους έχουν κουμπιά για τον ήχο; 

Ναι κανονικά έχουν και για τον ήχο και για τη δόνηση που βγάζουν. 

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, λύστε μου μια απορία : 
Στο ΧΟΝΕ, οταν κρατούσες πατημένο το guide button και σου εμφανιζόταν  η οθόνη οπου σου δινόταν η επιλογή να κλείσεις την κονσόλα, το joypad δονούταν, στο series X ομως το joypad δεν δονείται, είναι bug ή έτσι το κάνανε ? (Shyamalan twist : ή μήπως είναι κανα' μοτεράκι στο νεο joypad kaput ?)

Ρωτάω επειδή πολλές φορές εκλεινα την κονσόλα στα τυφλά (βλέπε : ειχα αφησει το ΧΟΝΕ ανοιχτο ενω ημουν στο PC) και η δόνηση μου επιβεβαίωνε οτι άνοιγε η οθόνη κλεισίματος οπου απλα πατούσα πάνω στον σταυρό και Α.

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Cowboy είπε

Μα και στο PC μπορει να τρεξει 4Κ Ultra Settings 60fps+ 

ναι αλλα το παιδι που εγραψε παραπανω το εφτανε μεχρι 1440ρ στο πσ του οποτε τωρα του φανηκε στο Χ πολυ καλυτερο λογω 4κ

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, red1 είπε

Στο ΧΟΝΕ, οταν κρατούσες πατημένο το guide button και σου εμφανιζόταν  η οθόνη οπου σου δινόταν η επιλογή να κλείσεις την κονσόλα, το joypad δονούταν, στο series X ομως το joypad δεν δονείται, είναι bug ή έτσι το κάνανε ? (Shyamalan twist : ή μήπως είναι κανα' μοτεράκι στο νεο joypad kaput ?)

Ρωτάω επειδή πολλές φορές εκλεινα την κονσόλα στα τυφλά (βλέπε : ειχα αφησει το ΧΟΝΕ ανοιχτο ενω ημουν στο PC) και η δόνηση μου επιβεβαίωνε οτι άνοιγε η οθόνη κλεισίματος οπου απλα πατούσα πάνω στον σταυρό και Α.

Εμένα δονείται κανονικά.. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
41 minutes ago, Tigio13 said:

Ναι κανονικά έχουν και για τον ήχο και για τη δόνηση που βγάζουν. 

Με ένα μικρό ψάξιμο, και με μια κουβέντα σε ένα γκρουπακι στο discord αναφέρθηκε πως στα ακουστικά με κουμπιά για volume, η αλλαγή γίνεται μόνο από κει για να μη μπλέκονται hardware και κονσολα με τον ήχο. 

Δημοσ.

Το series X πολύ καλό, αλλά σήμερα έφαγα την πρώτη απογοήτευση 😡: προσπάθησα να  κανω steaming το xbox σε ένα mini PC με windows 10 που έχω σε άλλο δωμάτιο, λειτουργία αρκετά χρήσιμη αν θέλεις να συνεχίσεις ένα παιχνίδι και χρειάζεται κάποιος άλλος την TV που είναι το xbox. H λειτουργία αυτή με το ΟΝΕ Χ ήταν απροβλημάτιστη και η ποιότητα του steaming πολύ καλλίτερη από την αντιστοιχη εφαρμογή του Playstation.   Αφού παιδεύτηκα για κανά δίωρο τελικά ανάλυψα ότι αυτό πλεον είναι ανέφικτη με την εφαρμογή που έχω στα Windows 10 και λειτουργούσε χωρίς κανένα πρόβλημα με το ΟΝΕ Χ :

https://www.onmsft.com/news/xbox-series-xs-consoles-dont-support-game-streaming-to-windows-10-pcs

Δηλαδή έλεος ρε ΜS, πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο για αυτό το πισωγύρισμα, προφανώς θέλουν να υποστηρίξουν το cloud, αλλά πιο το πρόβλημα να αφαιρούν μια χρήσιμη για αρκετούς δυνατότητα...😡

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Cowboy είπε

Πως γινεται αυτο? Τι ειναι καλυτερο απο ULTRA Settings 60 fps δηλαδη? 

Απλά το έχω πλέον σε 4Κ.Το διατύπωσα λάθος.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Demis είπε

Με ένα μικρό ψάξιμο, και με μια κουβέντα σε ένα γκρουπακι στο discord αναφέρθηκε πως στα ακουστικά με κουμπιά για volume, η αλλαγή γίνεται μόνο από κει για να μη μπλέκονται hardware και κονσολα με τον ήχο. 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ καταρχάς που έκατσες και το έψαξες. Στο one x που είχα δεν είχα κοιτάξει ποτέ αν αλλάζει ο ήχος από κονσόλα αλλά ήταν αισθητά πιο δυνατός. Αντίστοιχα και η δόνηση ήταν πιο έντονη. Σήμερα το βράδυ κουμπωσα καρφί στο joystick από τα ακουστικά του κινητού μου ενώ είχα και τα ασύρματα ακουστικά συνδεδεμένα και το μενού άνοιξε. Έβαλα τον ήχο στο τέρμα και αυξήθηκε η ένταση σε μεγάλο βαθμό όχι όμως στα επίπεδα που ήταν με το one x. Εννοείται πως με το που έβγαλα το καρφί έγινε πάλι γκρι η μπάρα χωρίς να με αφήνει να αλλάξω πάλι κάτι. 

Δημοσ.
2 minutes ago, Tigio13 said:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ καταρχάς που έκατσες και το έψαξες. Στο one x που είχα δεν είχα κοιτάξει ποτέ αν αλλάζει ο ήχος από κονσόλα αλλά ήταν αισθητά πιο δυνατός. Αντίστοιχα και η δόνηση ήταν πιο έντονη. Σήμερα το βράδυ κουμπωσα καρφί στο joystick από τα ακουστικά του κινητού μου ενώ είχα και τα ασύρματα ακουστικά συνδεδεμένα και το μενού άνοιξε. Έβαλα τον ήχο στο τέρμα και αυξήθηκε η ένταση σε μεγάλο βαθμό όχι όμως στα επίπεδα που ήταν με το one x. Εννοείται πως με το που έβγαλα το καρφί έγινε πάλι γκρι η μπάρα χωρίς να με αφήνει να αλλάξω πάλι κάτι. 

Νάσαι καλά. 

Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν μπορώ να βρω έστω έναν να έχει έστω ελαφρώς παρόμοιο θέμα με σένα πουθενά. Google, Amazon reviews κλπ και δε βρήκα τίποτα. Συνήθως πάντα κάτι βρίσκεις. Τώρα να είναι κάποιο κόλλημα με τους drivers της κάρτας η κανένα glitch? Επειδή δε πρόσεξα τη κουβέντα από την αρχή, αν είσαι στο Series x, μήπως υπάρχει θέμα ασυμβατότητας καθώς είναι φρέσκο προϊόν και φτιάξει αργότερα 

Δημοσ.

Βλεπω τη συζητηση σας για το atmos. Atm ειτε εχω τον ηχο στην tv (sammy 2020 δε θυμαμαι μοντέλο-έχει επιλογη για atmos στα audio settings) ειτε μεσω του Bluetooth της tv στα Sennheiser PXC550. 

Εχει νοημα να παρω το atmos licence; Θα καταλάβω καποια διαφορα ειτε στη μια ειτε στην αλλη περιπτωση; Εχει καποια αλλη αξια το licence σε καποια αλλη συσκευη; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Βλεπω τη συζητηση σας για το atmos. Atm ειτε εχω τον ηχο στην tv (sammy 2020 δε θυμαμαι μοντέλο-έχει επιλογη για atmos στα audio settings) ειτε μεσω του Bluetooth της tv στα Sennheiser PXC550. 

Εχει νοημα να παρω το atmos licence; Θα καταλάβω καποια διαφορα ειτε στη μια ειτε στην αλλη περιπτωση; Εχει καποια αλλη αξια το licence σε καποια αλλη συσκευη

Κλάϊν, μεγάλη διαφορά...
Εχει και 3 profile (gaming, movie, music) και 3-4 preset ανα profile.
Mεχρι 10 συσκευές, αμα βλέπεις ταινίες μέσω του PC αξίζει

Εχει trial 10 ημερών, δοκίμασέ το πρώτα και αμα σου αρέσει το αγοράζεις, αν οχι... ;) 

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Demis είπε

Νάσαι καλά. 

Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν μπορώ να βρω έστω έναν να έχει έστω ελαφρώς παρόμοιο θέμα με σένα πουθενά. Google, Amazon reviews κλπ και δε βρήκα τίποτα. Συνήθως πάντα κάτι βρίσκεις. Τώρα να είναι κάποιο κόλλημα με τους drivers της κάρτας η κανένα glitch? Επειδή δε πρόσεξα τη κουβέντα από την αρχή, αν είσαι στο Series x, μήπως υπάρχει θέμα ασυμβατότητας καθώς είναι φρέσκο προϊόν και φτιάξει αργότερα 

Ναι τώρα με το xsx ξεκίνησε αυτό. Και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω πως είναι πάντως. Με αυτό που έκανα σήμερα ανέβηκε αισθητά η ένταση πάντως.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, red1 είπε

Κλάϊν, μεγάλη διαφορά...
Εχει και 3 profile (gaming, movie, music) και 3-4 preset ανα profile.
Mεχρι 10 συσκευές, αμα βλέπεις ταινίες μέσω του PC αξίζει

Εχει trial 10 ημερών, δοκίμασέ το πρώτα και αμα σου αρέσει το αγοράζεις, αν οχι... ;) 

Περισσότερο ρωταω απο την αποψη του output και υποστηριξης συσκευών. Αν δηλαδη το σαπιο surround της tv θα επωφεληθει ή αν επειδη τα ακουστικά ειναι μεσω bt της tv δεν λειτουργουν because reasons. Δε ξερω, στο audio κομματι ειμαι σκράπας.. αν και τελευταια αρχιζω και το εκτιμώ ολο και περισσότερο. Trial it is. 

2 ώρες πριν, red1 είπε

Εμενα δε το κανει πλεον. Το προσεξα και το θεώρησα και πλεονέκτημα μαλιστα. Οπως τη βρισκει ο καθενας... Μηπως ειναι καμια ρυθμιση;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...