Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 hours ago, Tigio13 said:

Με το ίδιο πρωτόκολλο που συνδέεται το joystick. Δε νομίζω πως είναι bluetooth. Πατάς κουμπί σε κονσόλα και ακουστικά και συνδέονται. 

Μπορείς να επιβεβαιώσεις πως τα ακουστικά πάνω τους έχουν κουμπιά για τον ήχο; 

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
56 minutes ago, leo066 said:

Κάτω από 10 το είχα αγοράσει από ebay

Ευχαριστώ για το hint, €7 μου βγήκε από ebay.

Απίστευτος ο ήχος, καμία σχέση με stereo.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, red1 είπε

Ναι, δουλεύει κανονικότατα και σε win10 (με τον ίδιο ΜS λογαριασμό).

Απο άλλη χώρα...πώς ? Πρέπει να αγοράσεις πιστωτικό/πόντους αλλης ΄χωρας απο κλειδάδικο και στο τέλος μένεις πάντα με υπόλοιπο, είχε μια πατέντα με revolut καρτα αλλά την μπαλώσανε απ'όσο διάβασα, αμα υπάρχει πιο εύκολος τρόπος, ενημερωστε και εμάς ! 
Βλέπω τόσες μέρες στο https://xbox-store-checker.com/en/ για κανα'΄παιχνίδι και στο τέλος απλά δεν συμφέρει ρε γμτ, λόγω ταλαιπωρίας αλλά και των χρημάτων που θα σου μείνουν στον λογραριασμό

Είχα δει ότι σε αυτό το site μπορείς να πληρώσεις και κατευθείαν, δηλαδή όχι με live gift card. Λες να μην είναι ασφαλές μέσω paypal πχ? Γιατί δεν έχω ξαναδοκιμάσει το site.

Δημοσ.

Μια βοήθεια για να μην ψάχνω τόσες σελίδες πίσω. Πως ενεργό ποιουμε για να μπαίνει σε safe mode και να κατεβάζει ενώ κλείνουμε την κονσολα; θυμάται, κανεις Να μου πει ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, GaGaS_Thess said:

Μια βοήθεια για να μην ψάχνω τόσες σελίδες πίσω. Πως ενεργό ποιουμε για να μπαίνει σε safe mode και να κατεβάζει ενώ κλείνουμε την κονσολα; θυμάται, κανεις Να μου πει ? 

Power mode : Instant on στο μενού General - - - - - >power mode and startup 

Επίσης πρέπει η επιλογή when xbox is off,turn off storage να ειναι απενεργοποιημένη

Επεξ/σία από Demis
  • Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Malthador είπε

To πηρα και εγω αλλα δεν μου ηρθε ακόμα ο κωδικός. Εσενα σου ηρθε κατευθείαν?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Demis είπε

Επίσης πρέπει η επιλογή when xbox is off,turn off storage να ειναι απενεργοποιημένη

1000 ευχαριστώ :)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Malthador είπε

Καμιά ώρα μετά.

Link παρακαλώ ? Mήπως πήρατε 1-2 years activation μονο ? 

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Demis είπε

Εμένα η επιλογή αυτή είναι ενεργοποιημένη, αλλά κατεβάζει όταν έχω κλειστή την κονσόλα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

με τι ακουστικα ακους; wireless ή wired? ψαχνω κ εγω να παρω κατι καινουργιο (καλο/premium, 200-250E) τωρα σε wireless, ιδανικα να δουλευει wireless και στις δυο κονσολες γιατι wired βλεπω σε καποιες περιπτώσεις δε δουλευει το surround

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

με τι ακουστικα ακους; wireless ή wired? ψαχνω κ εγω να παρω κατι καινουργιο (καλο/premium, 200-250E) τωρα σε wireless, ιδανικα να δουλευει wireless και στις δυο κονσολες γιατι wired βλεπω σε καποιες περιπτώσεις δε δουλευει το surround

Premium Wireless που να δουλεύει και στις 2 πλατφόρμες αν δεν κάνω λάθος, ΔΕΝ υπάρχει..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Premium Wireless που να δουλεύει και στις 2 πλατφόρμες αν δεν κάνω λάθος, ΔΕΝ υπάρχει..

το Arctis 7 και το επερχομενο Penrose X υποτιθεται οτι ειναι μονο για xbox αλλα λενε οτι δουλευουν και για Ps5

Δημοσ.

Τσιμπησε κανεις Valhalla απου καπου φθηνα ψηφιακα? Γιατι ο τροπος με το brazil δεν πετυχαινει ακριβως βγαινει στα 49Ε απο 43 που λεει πως το παιρνεις. Αν καποιος ξερει απο αυτα ας στειλει Pm. 

Κανενα προβλημα μεχρι στιγμης, σεταρα και το Atmos να δουλευει σωστα με την μπαρα και αφου κατεβηκαν 19 games νομιζω πως ειμαι ψημενος τελικα για Ασσασινους :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...