Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, anthony_88 είπε

Εννοώ να μπω να παραγγείλω και να ξέρω ακριβώς αν υπάρχει διαθεσιμότητα ή έστω πότε θα έρθει; Τώρα ας πούμε ο κοτσόβολος λέει προπαραγγελία χωρία καμία λεπτομέρεια και ζητάει φουλ πληρωμή. Τουλάχιστον να ξέρω πότε θα παραλάβω.

εδω δεν ξερει καλα καλα κοσμος που εκανε preorder τη στιγμη που ανοιξαν αν θα παρει την πρωτη μερα. Δυστυχως τετοια "ασφάλεια" να ξερεις σίγουρα μερες, δυσκολα να βρεις αυτη την περίοδο. Το μονο βεβαιο ειναι οτι οσο το καθυστερείς, τοσο πιο μετα παει.
Θα θυμίσω οτι επι PS4 launch, στα ράφια ειδαμε κατα τον Μαρτιο, ως τοτε μονο preorders εφευγαν. το Xbox δεν εχει τετοια δυναμικη στην Ελλαδα φυσικα, αλλα αν το θελουμε πριν απο τα χριστουγεννα, λογικα τσιμα τσιμα να προλαβει κανεις με preorder. Αλλα κ παλι, βεβαιότητα παραδοσης ακόμα στην Ελλαδα δεν δινει κανεις που να εχω δει.

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Clear enough, θα περιμένω, ας έρθει στα ράφια μετά την Πρωτοχρονιά. Δεν περίμενα ότι ίσα ίσα θα καλύπτονται οι προπαραγγελίες για να είμαι ειλικρινής, αλλά είναι φυσιολογικό απότι φαίνεται.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε

Τι σχέση έχει το πλαίσιο και το public? Η acs φταίει αν φταίει σε κάτι....

Φιλε μου με προπαραγγελια το σεπτεβριο και να το στελνει τεταρτη φταιει το παμπλικ,αν τα ειχε στειλει τις πρροπαραγγελιες στη μεταφορικη απο οταν επρεπε ,θα το ειχα την τριτη,βαρια τεταρτη.

• Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, red1 said:

1) οδηγίες
2) FW
Oχι πως ειναι πλεον και απαραίτητο καθώς το USB DAC του ειναι κακό Maltha, καλύτερα να τα συνδέσεις κάπου με το jack τους απλά .

Dolby atmos for headphones  : To ONE & Series υποστηρίζουν κανονικά Dolby atmos - δωρεάν - οταν έχεις συμβατό εξοπλισμό (βλέπε: ΤV/ενισχυτή κτλπ), το Dolby Atmos for headphones όμως είναι αναγκαστικά επι πληρωμή και λειτουργεί με όλα τα stereo ακουστικά.
Κατεβάζεις το Dolby acess app στο ΟΝΕ ή series μηχάνημά σου και εκεί σου δίνεται επιλογή για trial 7-10 ημερών (δεν θυμάμαι τον ακριβή αριθμό).
Αφου τελειώσει η συνδρομή, σου δίνεται η δυνατότητα να το αγοράσεις μέσα απο το app.
To αγοράζεις μια φορά μόνο και λειτουργεί μέχρι και 10 συσκευές ταυτόχρονα (βλέπε: το license ισχύει για 10 συσκευές).
Αφου το κατεβάσεις, πας στα audio settings του ONE/Series και στο headset sound format (η κάτι τέτοιο) επιλέγεις το Dolby atmos for headphones.

Σε σχέση με το δωρεάν Windows Sonic είναι έτη φωτός μπροστά ;)  

Ευχαριστώ.

Βλέπω έχει €18 στο store, γίνεται να το αγοράσω από store άλλης χώρας;

Φαντάζομαι θα δουλεύει και σε Windows αν το αγοράσω από το store, σωστά;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Ευχαριστώ.

ναι σίγουρα δουλευει στον ίδιο λογαριασμό

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια...!!! Κατεβασα το halo master chief collection και είναι στα, κινέζικα, όλο το μενου!!!!!!! Που παω για να, αλλάξει?!?!?!? Δεν μπορώ να βγάλω άκρη και δεν θέλω να, ξανά, κατεβάσω 120  gb

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GaGaS_Thess είπε

Παιδιά βοήθεια...!!! Κατεβασα το halo master chief collection και είναι στα, κινέζικα, όλο το μενου!!!!!!! Που παω για να, αλλάξει?!?!?!? Δεν μπορώ να βγάλω άκρη και δεν θέλω να, ξανά, κατεβάσω 120  gb

https://www.pwrdown.com/gaming/how-to-change-the-language-in-halo-master-chief-collection/

Δημοσ.
Στις 11/11/2020 στις 4:02 ΜΜ, jimtriol είπε

τεσταρε κανεις το gears 5 online σε 120 fps ?

Φίλε μου εγώ.Επαιξα αρκετά ματσάκια.Πρεπει να το δεις για να το πιστέψεις.

Δημοσ.

Το dolby atmos το βλέπω στο τούρκικο store στα 4,68 ευρώ . Τώρα μένει να διαβάσω πως γίνεται η αγορά από εκεί 

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ευχαριστώ.

Κάτω από 10 το είχα αγοράσει από ebay

• Like 1
Δημοσ.

22 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ευχαριστώ.

Ναι, δουλεύει κανονικότατα και σε win10 (με τον ίδιο ΜS λογαριασμό).

Απο άλλη χώρα...πώς ? Πρέπει να αγοράσεις πιστωτικό/πόντους αλλης ΄χωρας απο κλειδάδικο και στο τέλος μένεις πάντα με υπόλοιπο, είχε μια πατέντα με revolut καρτα αλλά την μπαλώσανε απ'όσο διάβασα, αμα υπάρχει πιο εύκολος τρόπος, ενημερωστε και εμάς ! 
Βλέπω τόσες μέρες στο https://xbox-store-checker.com/en/ για κανα'΄παιχνίδι και στο τέλος απλά δεν συμφέρει ρε γμτ, λόγω ταλαιπωρίας αλλά και των χρημάτων που θα σου μείνουν στον λογραριασμό

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...