Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Προς το παρόν το έχει το καρντάσι μου, αν του αρέσει θα το κρατήσει και παίρνω άλλο εγώ στην επόμενη φουρνιά.

Ακόμη έχω την 2080 οπότε αν χρειαστεί να παίξω κάτι άμεσα είναι εύκολο.

Εγώ πάντως που δοκίμασα το forza στο pc δεν..μου έλειψε το GT, τέσπα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Ώπα ρε τρελέ βάστα :D FH4 αριστούργημα open world, δεν συγκρίνονται... Λογικά θα παίξει κονταρομαχία GT7 με FM στην γενιά αυτη, αλλα νομίζω οτι το FH4 παίζει μόνο του - τρομερό game. Επίσης το Εδιμβούργο είναι τρομακτικά ακριβές - φανταστική δουλειά.

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chncynic είπε

Ώπα ρε τρελέ βάστα :D FH4 αριστούργημα open world, δεν συγκρίνονται... Λογικά θα παίξει κονταρομαχία GT7 με FM στην γενιά αυτη, αλλα νομίζω οτι το FH4 παίζει μόνο του - τρομερό game. Επίσης το Εδιμβούργο είναι τρομακτικά ακριβές - φανταστική δουλειά.

σκεψου οτι και εγω που δεν ειμαι του racing με το FH4 επαθα σοκ..Αριστουργημα...Ερωτηση κρισεως..Ειμαι ετοιμος να χτυπησω ...Watch  Dogs legion η Βαλχαλα?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, chncynic είπε

Εμένα με ενδιαφέρει μόνο η εξομοίωση στα racing titles πχ παιχνίδια τύπου horizon ούτε που τα αγγίζω. No sim = No party.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimtriol είπε

σκεψου οτι και εγω που δεν ειμαι του racing με το FH4 επαθα σοκ..Αριστουργημα...Ερωτηση κρισεως..Ειμαι ετοιμος να χτυπησω ...Watch  Dogs legion η Βαλχαλα?

Δεν είναι τρομερός φάν των games αυτών γενικά, αλλα νομίζω η Cyberpunkίλα είναι πιο φρέσκια σαν ιδέα

1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Εμένα με ενδιαφέρει μόνο η εξομοίωση στα racing titles πχ παιχνίδια τύπου horizon ούτε που τα αγγίζω.

Ναι είναι άλλο είδος τότε - Δεν μπορείς να τα συγκρίνεις. Δώσε ευκαιρία στο Horizon πάντως - έτσι και για τις βόλτες μόνο αξίζει!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chncynic είπε

Δεν είναι τρομερός φάν των games αυτών γενικά, αλλα νομίζω η Cyberpunkίλα είναι πιο φρέσκια σαν ιδέα

Κοιτα ξερω σιγουρα οτι θα μου αρεσει το Βαλχαλα οπως μου αρεσε και το Odyssey αλλα πολυ repetetive αυτη η σειρα ρε παιδι μου..Ναι μεν τα κανανε πιο rpg που αυτο το γουσταρω αλλα νιωθω οτι θα δω παλι το ιδιο σε αλλη περιοχη του κοσμου απλως...Για αυτο και εγω λεω να παω προς Watch dogs και ας ειναι χειροτερο παιχνιδι .

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, chncynic είπε

Ναι είναι άλλο είδος τότε - Δεν μπορείς να τα συγκρίνεις. Δώσε ευκαιρία στο Horizon πάντως - έτσι και για τις βόλτες μόνο αξίζει!

Το horizon 4 είναι το καλύτερο arcade racing game που έχω δοκιμάσει. Για το χαβαλέ είναι όντως πολύ καλό. Αλλά με τραβάει το sim. Πχ Accetto Corsa κτλ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Το horizon 4 είναι το καλύτερο arcade racing game που έχω δοκιμάσει. Για το χαβαλέ είναι όντως πολύ καλό. Αλλά με τραβάει το sim. Πχ Accetto Corsa κτλ.

Δεν έχω τιμόνια κτλ πλέον οπότε τα σταμάτησα :D

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Κοιτα ξερω σιγουρα οτι θα μου αρεσει το Βαλχαλα οπως μου αρεσε και το Odyssey αλλα πολυ repetetive αυτη η σειρα ρε παιδι μου..Ναι μεν τα κανανε πιο rpg που αυτο το γουσταρω αλλα νιωθω οτι θα δω παλι το ιδιο σε αλλη περιοχη του κοσμου απλως...Για αυτο και εγω λεω να παω προς Watch dogs και ας ειναι χειροτερο παιχνιδι .

αν εισαι φαν του Λονδινου, η παρουσίασή του ειναι εξαιρετικη. Δλδ κανω βολτες σε γειτονιές που ξέρω, περναω κατω απο μέρη που εζησα κλπ κλπ. Ειναι ωραιο το feeling. Δεν ειμαι καθολου φαν της σειρας και νομιζω οτι τελικα το συστημα εναλλαγης random χαρακτηρων εκανε σκουπίδι την ετσι κ αλλιως κακη γραφη της Ubisoft. Αλλά ο κόσμος του ειναι απολαυστικότατος, σε αυτο η Ubi ειναι master.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Skywalker333 είπε

αν εισαι φαν του Λονδινου, η παρουσίασή του ειναι εξαιρετικη. Δλδ κανω βολτες σε γειτονιές που ξέρω, περναω κατω απο μέρη που εζησα κλπ κλπ. Ειναι ωραιο το feeling. Δεν ειμαι καθολου φαν της σειρας και νομιζω οτι τελικα το συστημα εναλλαγης random χαρακτηρων εκανε σκουπίδι την ετσι κ αλλιως κακη γραφη της Ubisoft. Αλλά ο κόσμος του ειναι απολαυστικότατος, σε αυτο η Ubi ειναι master.

Καλα σε αναπαρασταση κοσμων περιοχων και εποχων η Ubi ειναι κορυφαια ,απλως εχει κουρασει αυτο επαναλαμβανομενο......

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Καλα σε αναπαρασταση κοσμων περιοχων και εποχων η Ubi ειναι κορυφαια ,απλως εχει κουρασει αυτο επαναλαμβανομενο......

ε αυτη την επανάληψη θα την εχεις και στα δυο παιχνιδια σε μεγάλο μεγαλο βαθμο,  απλα ειναι ερώτημα αν θελεις σκηνικό cyberpunk ή Vikings :) 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/11/2020 στις 4:02 ΜΜ, jimtriol είπε

τεσταρε κανεις το gears 5 online σε 120 fps ?

Εγώ σε 1080p/120. Έχει πολύ καλή απόκριση και τους γλεντάω! (50~60 ping)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Για πες λίγο τι και πως, μου φαίνονται κινέζικα αυτά που γράφεις. Θέλω να πάρω όσο το δυνατόν καλύτερο ήχο από το headset μου, μιας και έχω βάλει Nier: Automata και παίζω που έχει ήχο από άλλο γαλαξία.

Από που αγοράζω το Atmos; Και παίζει με όλα τα headsets;

Respect! Σόρρυ για το λίγο off topic: Όσοι δεν έχουν παίξει Nier: automata παρακαλούνται να το κάνουν ΑΜΕΣΑ. Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ever!!! (+ η κορμάρα της 2B που βλέπεις όταν παίζεις)

Το OST είναι από άλλο πλανήτη... On topic: To ATMOS θεωρητικά είναι συμβατό με όλα τα headset. Υπάρχει και ένα free της MS που είναι αρκετά καλό.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, anthony_88 είπε

Guys, πότε αναμένεται να υπάρχει πραγματικό stock του Χ? Μετά τα Χριστούγεννα;

"πραγματικο"? τι εννοεις με αυτο;

πρωτο στοκ εφυγε. αποσο εχει ακουστει, θα φυγει κ αλλο στοκ για preorders σε 2 εβδομαδες. και λενε οτι θα ανοιξει νεα παρτιδα για λιγο πριν τα Χριστούγεννα. Αγγλια για παραδειγμα ανοιξε σημερα preorder για 18Δεκεμβριου. Ολλανδια για 9Δεκεμβριου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοώ να μπω να παραγγείλω και να ξέρω ακριβώς αν υπάρχει διαθεσιμότητα ή έστω πότε θα έρθει; Τώρα ας πούμε ο κοτσόβολος λέει προπαραγγελία χωρία καμία λεπτομέρεια και ζητάει φουλ πληρωμή. Τουλάχιστον να ξέρω πότε θα παραλάβω. Βασικά αν παραγγείλω τώρα, πότε περίπου θα παραλάβω;

Επεξ/σία από anthony_88
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...