Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, malawi είπε

Έφτασε εεεεεε

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ (ποιητική άδεια)
Eίσαι πλέον ο νέος, αγαπημένος μου insomnia χρήστης - το careless whisper θα ταίριαζε πιο πολύ όμως...
Welcome to the dark  green side ! 

ΥΓ: Αν επιτρέπεται, πρόλαβες απο μαγαζί ή πήρες απο scalper ? 

Δημοσ.

Πρωτη φορα που αγοραζω Xbox και οι πρωτες εντυπωσεις απο το μικρο ειναι εξαιρετικες! Ειναι τελειως αθορυβο, το ειχα δυο μερες να κατεβαζει και δεν ακουγοταν τιποτα απολυτως. Η ταχυτητα του δισκου δεν υπαρχει. Να δω πως θα γυρισω στο ps4 που εχω αφησει 2-3 games που θελω να τελειωσω. 

Τωρα καταλαβαινω γιατι το χειριστηριο του xbox θεωρειται το καλυτερο, εχω εθιστει στο κλικ που κανει ο σταυρος😛

• Like 5
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Material_Defender_1032 είπε

Δεν είναι λύση για 1080p/1440p? Δεν έχω 4k και ούτε θα αποκτήσω σύντομα τέτοιο monitor (πάω προς Dell S2721DGF ή Odyssey G7 32'").

Όχι, λόγω μη-υποστήριξης VRR. Και εγώ αυτές που κοιτάζεις κοιτούσα. Η S2721DGF έχει κακό color calibration και την απέκλεισα, η Odyssey G7 ΄έχει flickering σε VRR, κακό response time στα χαμηλά Hz και είναι curved (μπλιαχ.)

Εγώ κατέληξα σε Lenovo Legion Y27Q-20 που είναι τρομερή σε όλα της αλλά την πάτησα γιατί έχει μόνο 1 HDMI input ενώ χρειάζομαι 2. Γιαυτό τη πουλάω και πάω για Gigabyte Aorus FI27Q-P. Θα με πονέσει που χάνω το color accuracy της Lenovo και η 3ετής on-site courier εγγύηση της αλλά τι να κάνω..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, red1 είπε

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ (ποιητική άδεια)
Eίσαι πλέον ο νέος, αγαπημένος μου insomnia χρήστης - το careless whisper θα ταίριαζε πιο πολύ όμως...
Welcome to the dark  green side ! 

ΥΓ: Αν επιτρέπεται, πρόλαβες απο μαγαζί ή πήρες απο scalper ? 

Τίποτα από τα 2... (ευτυχώς)

βρεθηκε ένας καλός χριστιανός που η τύχη είναι είναι μαζί του 24 ώρες το 24ωρο (Gagas_thess) (Ευχαριστώ Γιάννη μου) και από καραμπόλα σε καραμπόλα βρέθηκα με κονσόλα από Πλαίσιο (επαγγελματιαρες)

• Like 5
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Όχι, λόγω μη-υποστήριξης VRR. Και εγώ αυτές που κοιτάζεις κοιτούσα. Η S2721DGF έχει κακό color calibration και την απέκλεισα, η Odyssey G7 ΄έχει flickering σε VRR, κακό response time στα χαμηλά Hz και είναι curved (μπλιαχ.)

Εγώ κατέληξα σε Lenovo Legion Y27Q-20 που είναι τρομερή σε όλα της αλλά την πάτησα γιατί έχει μόνο 1 HDMI input ενώ χρειάζομαι 2. Γιαυτό τη πουλάω και πάω για Gigabyte Aorus FI27Q-P. Θα με πονέσει που χάνω το color accuracy της Lenovo και η 3ετής on-site courier εγγύηση της αλλά τι να κάνω..

Το flickering στο VRR range έχει φτιαχτεί με το τελευταίο firmware (αν και ορισμένοι λένε ότι έχει microstuttering με αυτό), το curved δεν με πειράζει.

Θα κοιτάξω και την Lenovo που αναφέρεις.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Edel είπε

@music_lover  τι έγινε εσύ;;; χάθηκες από δω; παρέλαβες; το πούλησες ή όχι ακόμα; 😅

Προς το παρόν το έχει το καρντάσι μου, αν του αρέσει θα το κρατήσει και παίρνω άλλο εγώ στην επόμενη φουρνιά.

Ακόμη έχω την 2080 οπότε αν χρειαστεί να παίξω κάτι άμεσα είναι εύκολο.

4 ώρες πριν, tsakolis είπε

Ευχαριστώ !

Κι εγώ πιστεύω το forza θα είναι πολύ καλό !

Αλλα αυτό το dualsense πολύ το προμοτάρουν !

να είναι οντως τόσο καλό που ν αξίζει την αγορά ;

Εγώ πάντως που δοκίμασα το forza στο pc δεν..μου έλειψε το GT, τέσπα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα έχω έναν προβληματισμο . Έπαιξα τις δυο προηγούμενες μέρες στο SeX σε 1080P οθόνη με 144Hz panel , την κονσόλα έχει ρυθμιστεί στα 120 όποτε κομπλέ μέχρι εδώ . Η συγκεκριμένη οθόνη έχει μετρητή fps τον οποίο ενεργοποιείς μέσω osd και δουλεύει άψογα δοκιμασμένο με πολλά παιχνίδια στον σταθερό . Έχω βάλει στο SeX να παίξω Ori , Gears 5, FH4 όλα καρφωμένα 120 fps μόνο σε κάτι loadings είδα πήγαινε 119 λέω να παίξω NFS Heat να δω αν λέει τίποτα σαν παιχνίδι και βλέπω και σε αυτό 120 fps  , βάζω tekken 120 πάλι , βάζω starwars πάλι 120 fps . Τι γίνεται ρε παίδες παίζουν όντως στα 120 όλα αυτά γιατί με έχει μπερδέψει η κατάσταση .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stelaras1993 είπε

Public το εχουν στειλει με acs απο Τεταρτη πρωι και ειναι κολλημενο  στο κεντρο διαλογης ρεντη... καραντίνα mode on . Περασα απο το καταστημα της περιοχης μου και μου λενε αργουνε λογω φορτου.

Ακριβως το ιδιο.εν το μεταξυ αν το ψαξεις στο 17track σου βγαζει οτι ειναι στο υποκαταστημα ενω στο site της acs οτι ακομα ειναι προς μεταφορα σε αυτο.οτι ναναι ,αν δε παθεις δε θα μαθεις.μονο πλαισιο.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, petrance είπε

Ακριβως το ιδιο.εν το μεταξυ αν το ψαξεις στο 17track σου βγαζει οτι ειναι στο υποκαταστημα ενω στο site της acs οτι ακομα ειναι προς μεταφορα σε αυτο.οτι ναναι ,αν δε παθεις δε θα μαθεις.μονο πλαισιο.

Τι σχέση έχει το πλαίσιο και το public? Η acs φταίει αν φταίει σε κάτι....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, EuphangeL είπε

Γιατί να μην περιμένεις μέχρι το 1ο τρίμηνο του 2021 όπου θα σκάσουν μύτη προσιτά σε τιμή 4k/144hz monitors με HDR600 και HDMI v2.1 όπως πχ η Philips Momentum 328M1R που θα είναι va panel και αναμένεται στα 599 usd ή η ViewSonic Elite XG320U που θα είναι ips?

Επεξ/σία από music_lover
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...