Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsakolis είπε

Ευχαριστώ !

Κι εγώ πιστεύω το forza θα είναι πολύ καλό !

Αλλα αυτό το dualsense πολύ το προμοτάρουν !

να είναι οντως τόσο καλό που ν αξίζει την αγορά ;

Έχω παίξει πολύ κ Forza M. κ GT και imo το Forza M. είναι ένα 'τσίκ' καλύτερο. (πιο smooth fps, μεγαλύτερη ποικιλία σε οχήματα, το handling μου αρέσει παραπάνω) Προσωπική άποψη btw...

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στο μενού της κονσόλας πάνω δεξιά δίπλα απο την μπαταρία του χειριστήριού μου δείχνει ένα μικρόφωνο απενεργοποιημένο . Αυτό ενεργοποιείται κάπως ; έχει μικρόφωνο η κονσόλα ή το χειριστήριο ; ή αν συνδέσεις μικρόφωνο τότε μόνο ; 

4 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

πόσες κονσόλες άραγε να πουλήθηκαν απο το launch μέχρι σήμερα 

Δημοσ.
1 minute ago, GaGaS_Thess said:

στο μενού της κονσόλας πάνω δεξιά δίπλα απο την μπαταρία του χειριστήριού μου δείχνει ένα μικρόφωνο απενεργοποιημένο . Αυτό ενεργοποιείται κάπως ; έχει μικρόφωνο η κονσόλα ή το χειριστήριο ; ή αν συνδέσεις μικρόφωνο τότε μόνο ; 

Μόνο αν συνδέσεις ακουστικά με mic

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Καθόλου περίεργο.Υπηρεσιες τους νοιάζει να πουλάνε κατά κύριο λόγο.Τωρα θα μου πεις ας μην έβγαζαν κονσόλες τότε.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Billie13 είπε

Καθόλου περίεργο.Υπηρεσιες τους νοιάζει να πουλάνε κατά κύριο λόγο.Τωρα θα μου πεις ας μην έβγαζαν κονσόλες τότε.

Κοίτα, προϊόν πουλάνε και σε υλική μορφή (XBOX)

Το να επιλέγεις συνειδητά να ΜΗΝ ανακοινώνεις επίσημα πωλήσεις δίνει όχι χώρο αλλά υποχρέωση να σπεκουλάρει κάποιος. Μπάχαλο θα γίνει

Χθες μόλις είπαν πως το series s/x είχαν το καλύτερο launch και τώρα αυτό.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Οντως καθολου περίεργο, η MS κανει εντελως στροφη οτι πουλάει hardware ως gateway για υπηρεσίες, όχι ΚΑΙ hardware.

Το ειπε βασικα πολυ καλα στη συνεντευξη, οτι και η Google δε δινει νουμερα απο το ποσα πχ Chromecast πουλησε. Το κερδος τους απο hardware και αυτους και στην MS ειναι μικρο. Ο βασικος τους στοχος κ το μεγαλο κερδος ειναι σε υπηρεσίες. Οποτε πλέον δε θελουν να δίνουν νουμερα ποσα κουτακια πουλησαν αλλα ποσους συνδρομητές εχουν στο gamepass, ποσοι παιζουν xbox σε PC/console/mobile κλπ

22 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

τι ακουστικά μπορούν να συνδεθούν ; έχετε καμμία πρόταση σε λογική τιμή ; δεν θέλω να δώσω 100 + €

wired τα παντα που εχουν jack 3.5mm

wireless, σε τι budget μιλαμε. Γιατι τα 100Ε ειναι mid-low range στην ουσια. wireless γενικα κατω απο 100Ε δε θα κοιταγα καν.

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Cdkeys έχουν πάλι σε στοκ 12 μηνες EA play, που μετατρέπονται σε 4 μήνες ultimate. 24 ευρώ συνεπώς

72 η ετήσια ultimate καθόλου άσχημα.

Δημοσ.

Τρέμω.. Μόλις ήρθε... Με κοιτάει... Το κοιτάω.. Με κοιτάει... Το.. Θα με ανοίξεις ρε μλκα?!?!?! Πωω έχω ανεβάσει παλμούς.. Για να δούμε 

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Μιας και λέμε για ακουστικά, τα Cloud II (και γενικότερα τα headsets της HyperX) δουλεύουν άμα καρφώσουμε το USB απευθείας επάνω στην κονσόλα; Και το surround και όλα;

Tα Cloud 2, για να λειτουργήσουν ΣΩΣΤΑ πρέπει να κάνεις FW update στο USB DAC/dongle.
Το surround τους ειναι μ-ά-π-α Maltha, 1000 φορές να στάξεις το 15-άρι για το Dolby atmos for headphones - και εγω ημουν απο τους hard-core υποστηρικτές του " ΜΟΝΟ stereo ήχος !" αλλα το DA for headphones είναι μαγικό (τελικά).

Υπόψιν, οταν ενεργοποιούμε το Dolby atmos for headphones μέσα απο την κονσόλα, για το full effect, πρέπει να απενεργοποιήσουμε το οποιοδήποτε άλλο surround φιλτρο του ενισχυτή/TV μας κτλπ αλλιώς γίνεται μπάχαλο.

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Τρέμω.. Μόλις ήρθε... Με κοιτάει... Το κοιτάω.. Με κοιτάει... Το.. Θα με ανοίξεις ρε μλκα?!?!?! Πωω έχω ανεβάσει παλμούς.. Για να δούμε 

Do It Episode 3 GIF by Star Wars

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...