Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα παιδια

Αν γνωριζει καποιος να μου πει...Μεχρι τωρα εκανα game sharing με τον κολλητο μου,εγω xbox one x και αυτος το ιδιο με xbox one x(με το γνωστο τροπο με αντιθετα προφιλ σαν home xbox)

Τωρα που πηρα το series x εβαλα ξανα και τα δυο προφιλ αλλα μονο το δικο του προφιλ σαν home xbox και εμφανησε κανονικα ολα τα παιχνιδια...

Θελω να ρωτησω το εκης αν το εχει κανει καποιος και ξερει...Αν καταργησω το δικο που παλιο Χ(το πουλησω πχ) γινεται game sharing μεταξυ series X και το απλο Χ;;;;

Δημοσ.

Επανερχομαι....με ερωτηση στους παραδοσιακους xboxακηδες....

Ξερετε την συχνοτητα των προσφορων στο store, πχ πότε είναι οι επόμενες εκπτώσεις? Μέσα στον δεκέμβρη?

Δημοσ.

Καλορίζικο σε όλους παιδιά !!

Κατοχος κι εγώ πλέον series x !

Πάντα είχα PlayStation!

Οντως φαίνεται πολύ καλό !

εξαιρετικο πακετάρισμα , αθόρυβο εντελώς ,  το game pass μαγικό !

Τα δυο αγκάθια ερχόμενος από ps είναι ότι δεν θα έχω gran turismo και ότι με χει φάει η περιέργεια για το dualsense πως θα ναι το haptic feedback κλπ !

Έχω μπει στο τρυπακι να τσιμπήσω και ps5!

Αλλο ένα 500 αρικο 😢

• Like 5
Δημοσ.

@tsakolisΚαλορίζικο!

Για το dualsense δε σου εχω λυση αλλα για το GT, τα Forza θα σε καλύψουν με πολύ ανεση. το Forza Motorsport για "sim driving" ειναι σε παρομοια επιπεδα με το GT, ενώ τα Forza Horizon ειναι αυτή τη στιγμή ο αδιαφιλονίκητος βασιλεύς των arcade racing games. Οπότε τουλαχιστον σε αυτο τον τομεα, δε θα εχεις κανένα παράπονο ;) 

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ !

Κι εγώ πιστεύω το forza θα είναι πολύ καλό !

Αλλα αυτό το dualsense πολύ το προμοτάρουν !

να είναι οντως τόσο καλό που ν αξίζει την αγορά ;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, gtsoui είπε

Ξερετε την συχνοτητα των προσφορων στο store, πχ πότε είναι οι επόμενες εκπτώσεις? Μέσα στον δεκέμβρη?

Κάθε Τρίτη έχει προσφορές.. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μια μέρα νωρίτερα απο το αναμενόμενο μας έφερε το Amazon το λευκο κουτάκι. Καθότι υπάρχουν κι άλλες υποχρεώσεις δεν έπαιξα όσο θα ήθελα χθες (λίγο Madden και FIFA). Πολύ βολικό μέγεθος (πιάνει το μισό ράφι σε υψος και έχει το υπόλοιπο αέρα), το χειριστήριο μου κάθεται καλά στα χέρια, είναι αθόρυβο, σου κάνει την τηλεόραση Smart (μεγάλη καβάτζα ειδικά αν έχεις κινεζιά όπως εγώ) και το mode να κατεβάζεις remotely παιχνίδια και να τα βρίσκεις έτοιμα όταν πας σπίτι τα σπάει. Επίσης το game pass αξίζει με τα χίλια για τους ατελείωτους τίτλους που μπορείς να παίξεις με backwards compatibility και δικαιώνεται η επιλογή μου να ψηφίσω MS αντί για Sony.

Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι το οτι έκανα throwback με Crysis (απο τα πρώτα FPS που έπαιξα γενικά) και κάποια στιγμή σε checkpoint κόλλησε και δε το κάνει load πλέον (βέβαια δε το άφησα κι εγώ να επανέλθει, μετά απο ένα λεπτό έκλεισα το app)

• Like 3
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, tsakolis είπε

Καλορίζικο σε όλους παιδιά !!

Κατοχος κι εγώ πλέον series x !

Πάντα είχα PlayStation!

Οντως φαίνεται πολύ καλό !

εξαιρετικο πακετάρισμα , αθόρυβο εντελώς ,  το game pass μαγικό !

Τα δυο αγκάθια ερχόμενος από ps είναι ότι δεν θα έχω gran turismo και ότι με χει φάει η περιέργεια για το dualsense πως θα ναι το haptic feedback κλπ !

Έχω μπει στο τρυπακι να τσιμπήσω και ps5!

Αλλο ένα 500 αρικο 😢

οχι ακόμα ps5. Του χρονου να βγάλει τα καλά του exclusives.

• Like 4
Δημοσ.
21 ώρες πριν, geovolara είπε

Να προσθέσω στο σχόλιο του Skywalker ότι τις επαναφορτιζόμενες καλό  να τις αδειάζετε πριν την φόρτιση τους για να έχετε την μέγιστη διάρκεια ζωής και παντα με δικό τους φορτιστή . 

Δεν είναι γενικός αυτός ο κανόνας. Μην το κάνετε αυτό αν οι μπαταρίες είναι Li-ion

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimosxania είπε

Δεν ξέρω τι λέτε για την ubisoft και γενικά για τα assasins creed,εμένα προσωπικά το valhala μέχρι στιγμής με έχει κερδισει

Φέτος έριξα 100 ώρες στο Origins και 150 ώρες στο Odyssey στο παλιό ΟΝΕ. Και τώρα παίζω κανένα 2ωρο το Valhalla στο SeX και νιώθω ότι είμαι σε άλλον κόσμο! Ο θεός να μας κόβει ευρώ και να τους τα δίνει για να μας φτιάχνουν τέτοια παιχνίδια!

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Δεν είναι γενικός αυτός ο κανόνας. Μην το κάνετε αυτό αν οι μπαταρίες είναι Li-ion

Έχεις δίκιο κακώς το παρέλειψα , το charge and play kit  που έχει μπαταριά λιθιου δεν χρειάζεται πλήρη εκφόρτωση , ο κανόνας αυτός ισχύει για τις μπαταρίες με βάση το νικέλιο γιατί έχουν το φαινόμενο της μνήμης , ενώ για τις μπαταρίες λιθιου προτείνετε να διατηρούνται πάντα σε ένα επίπεδο ανάμεσα σε 20-80% και αν είναι να τις βάλετε στην άκρη για καιρό τότε σε ένα επίπεδο κοντά στο 50%. Προτάσεις κάνουμε από εκεί και ο καθένας κάνει την χρήση που θέλει .

Δημοσ.

μεγάλη πατέντα αυτό το sharebutton. βγάζεις screenshots και σε δευτερόλεπτα τα έχεις στο κινητό σε υψηλή ανάλυση. μακάρι να το είχαν βάλει και στο elite controller 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gtsoui είπε

Κάθε Τρίτη αλλάζουν, περίμενε σε κάνα 10άρι μέρες που θα βγουν τα Black Friday Deals και θα έχει ΠΟΛΥ πράμα. Για ΧΒΟΧ παρακολουθείς τον major.

https://majornelson.com/

Επεξ/σία από gr8effect
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...