Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 minutes ago, Tigio13 said:

Με το ίδιο πρωτόκολλο που συνδέεται το joystick. Δε νομίζω πως είναι bluetooth. Πατάς κουμπί σε κονσόλα και ακουστικά και συνδέονται. 

Αν κουμπώσεις το καλώδιο, το πρόβλημα επιμένει ή όχι; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, petrance είπε

Μάγκες οποιος έχει παραλαβει με ACS απο Public , έχει κολλήσει απο χθές το βράδυ "αναχωρηση απο κεντρο διαλογης HUB πέτρου ράλλη" τι φάση δεν έχει παραδοθει στο υποκατάστημα απο χθές το βράδυ;Μιλάμε για Αθήνα.

Και σε μένα για Άγιο  Στέφανο ακριβώς το ίδιο.🥲🥲🥲🥲

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Όχι όλο το μενού είναι γκρίζο και δεν με αφήνει να πειράξω κάτι. 

Μπορεις να συνδεσεις τα ακουστικά στην tv; Εγω κατέληξα να κανω αυτο το πράγμα ωστε να μην χρειάζεται να κανω τα  Sennheiser PXC550 pair σε καθε κονσολα.

Γενικα τα bluetooth ειναι ζορικα στο xbox και  συνηθως το mic δε δουλευει. Μονο καποια συγκεκριμενα headset ειναι συμβατα και οπως φαίνεται με. συγκεκριμένο πρωτοκολλο -.-

edit: Nvm τωρα ειδα οτι έχεις τα nari που είναι μανισια για xbone

Επεξ/σία από klainmaingr
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Μπορεις να συνδεσεις τα ακουστικά στην tv; Εγω κατέληξα να κανω αυτο το πράγμα ωστε να μην χρειάζεται να κανω τα  Sennheiser PXC550 pair σε καθε κονσολα.

Γενικα τα bluetooth ειναι ζορικα στο xbox και  συνηθως το mic δε δουλευει. Μονο καποια συγκεκριμενα headset ειναι συμβατα -.-

Τα airpods λες να είναι συμβατά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Τα airpods λες να είναι συμβατά?

Για ηχο θα ειναι λογικα. Για φωνη αμφιβάλω. Ειναι λιγο coinflip τι θα σου κατσει. 

edit: Οχι δε γίνεται να συνδεθούν 

Επεξ/σία από klainmaingr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Γενικα τα bluetooth ειναι ζορικα στο xbox και  συνηθως το mic δε δουλευει. Μονο καποια συγκεκριμενα headset ειναι συμβατα -.-

edit: Nvm τωρα ειδα οτι έχεις τα nari που είναι μανισια για xboneοκοκ

Μπορεί να χρειάζεται να συνδέσω κάποιο ενσύρματο ακουστικό να ξεκολλήσει το μενού και μετά να βάλω αυτά. Θα το κοιτάξω πάλι αύριο. Ίσως είναι κάποιες ασυμβατοτητες που υπάρχουν από την προηγούμενη γενιά στη νέα. Δε θεωρώ πως είναι κάποιο πρόβλημα. 

Επεξ/σία από Tigio13
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Με το ίδιο πρωτόκολλο που συνδέεται το joystick. Δε νομίζω πως είναι bluetooth. Πατάς κουμπί σε κονσόλα και ακουστικά και συνδέονται. 

7 ώρες πριν, klainmaingr είπε

Γενικα τα bluetooth ειναι ζορικα στο xbox και  συνηθως το mic δε δουλευει. Μονο καποια συγκεκριμενα headset ειναι συμβατα και οπως φαίνεται με. συγκεκριμένο πρωτοκολλο -.-

Εγώ έχω αυτά τα ηχεία αλλά δεν βρήκα τρόπο να τα συνδέσω.

https://www.skroutz.gr/s/22934645/Xiaomi-Mi-Bluetooth-Speaker-Red.html

Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα για να έχω ήχο στο monitor που τα συνδέω (δεν έχει ηχεία). Να μην είναι η μόνη λύση τα ακουστικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση, βάζω το δισκάκι μέσα στο Series X, όλα οκ ξεκινά αυτόματα το παιχνίδι. 

Ξετικάρω μέσα από τα settings την επιλογή της αυτόματης εκκίνησης, βάζω και πάλι το δισκάκι αλλά δε μου εμφανίζει το παιχνίδι στο dashboard ώστε να το κλικάρω και να ξεκινήσει.

Απ'ότι θυμάμαι στο One X, εμφανιζόταν στο πάνω αριστερά μεγάλο και κεντρικό tile του dashboard. Τώρα εκεί εμφανίζει τα Settings (που ουσιαστικά ήταν το τελευταίο μενού που μπήκα για να απενεργοποιήσω το auto start του disc).

Επεξ/σία από bill_viper
  • Moderators
Δημοσ.

Μιας και λέμε για ακουστικά, τα Cloud II (και γενικότερα τα headsets της HyperX) δουλεύουν άμα καρφώσουμε το USB απευθείας επάνω στην κονσόλα; Και το surround και όλα;

Δημοσ.
Στις 11/11/2020 στις 7:18 ΜΜ, aissaris είπε

Έχω κρατημένο ένα series x σε κατάστημα Γερμανό εντός Αττικής (τα καταστήματα τηλεφωνίας παραμένουν ανοικτά και επιτρέπεται παραλαβή ηλεκτρονικής παραγγελίας). Δεν θα το πάρω γιατί το πήρα ήδη από το πλαίσιο. 

Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει pm

Επειδή βλέπω ακόμα σχόλια αναζήτησης. Είναι ακόμα διαθέσιμο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Μιας και λέμε για ακουστικά, τα Cloud II (και γενικότερα τα headsets της HyperX) δουλεύουν άμα καρφώσουμε το USB απευθείας επάνω στην κονσόλα; Και το surround και όλα;

Είχα διαβάσει ότι δεν υποστηρίζουν audio over USB τα Series S|X.

nvm, μαλλον υποστηρίζεται κανονικά το audio over USB.

Any officially licensed Xbox One accessory that connects to your console wired or wirelessly via USB works on Xbox Series X|S. Additionally, any headsets that connect via your Xbox Wireless Controller’s 3.5mm port are also supported.

Επεξ/σία από Material_Defender_1032
  • Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν....οι εντυπώσεις είναι άριστες από την κονσόλα..

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να στοχεύσω με την καμία......

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...