Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 minutes ago, Tigio13 said:

Όχι όλο το μενού είναι γκρίζο και δεν με αφήνει να πειράξω κάτι. 

Το παθαίνει σπάνια και η δική μου κονσόλα. Χθες που το παρουσίασε, έβγαλα και έβαλα πάλι το βύσμα των ακουστικών και έστρωσε 

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάγκες οποιος έχει παραλαβει με ACS απο Public , έχει κολλήσει απο χθές το βράδυ "αναχωρηση απο κεντρο διαλογης HUB πέτρου ράλλη" τι φάση δεν έχει παραδοθει στο υποκατάστημα απο χθές το βράδυ;Μιλάμε για Αθήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω οτι εριξα παραγγελια στις 27/10 στον Κωτσοβολο με αντικαταβολη και παρελαβα στις 10/11 απο Γενικη Ταχυδρομικη. Αν και διαβαζα τα χειροτερα, τελικα πηγαν ολα καλα! 

Επεξ/σία από SeriesX
  • Like 2
Δημοσ.

https://gamingbolt.com/halo-infinite-xbox-boss-addresses-staff-turnover

Xbox boss Phil Spencer isn’t concerned though and says that such turnover is a “healthy thing.” Speaking to GameSpot, he also noted that, “Sometimes what hits the press, or when certain things get announced internally, have actually happened months before. It’s not always accurate when these things line up – we did take the feedback coming out of the July showcase event seriously, both on the date and what people were expecting from the game.”

Spencer does state that there were several mistakes made with the timing of the reveal. “It was a miss on our part, on my part, to open our July showcase with Halo Infinite and then a couple of weeks later have to move the date. I don’t take the sentiment and the emotion of our fans and our customers lightly. We set an expectation that here, this is something you’re going to have at launch and then we have to change that expectation not too much after our showing – that’s a mistake.”

• Like 2
Δημοσ.

Μερικά πράματα/παρατηρήσεις πάλι : 
- Σχετικά με τον ήχο του BR drive : δοκίμασα ταινία και κανένα πρόβλημα απολύτως, σιωπηλότατο, οταν κάνεις seek ανα μερικα sec, ναι, ακους το drive που θα κάνει seek, λογικότατο, κανενα πρόβλημα - το αναφέρω επειδή διάβασα σε προηγούμενες σελίδες πως μερικοι reviewers ειχαν πρόβλημα με τη θέαση ταινιών BR λόγω θορύβου.

- Σχετικα με τα παιδιά που ρωτήσαν (αρκετές σελίδες πριν) σχετικά με τα instant on mode και το πως μπορουν να κατεβάζουν παιχνδια με το μηχανημα κλειστό : 
Δεν αρκεί να να έχεις μονο το instant on ενεργοποιημένο, πρέπει και να απενεργοποιήσεις το "when xbox turns off, turn off storage", αλλιώς, δεν θα μπορείς να κατεβάσεις με μηχάνημα κλειστό.

Υπάρχουν κάποια bug κύριοι , πληροφοριακά : 
- Notification που τα σβήνεις και...ξανα-εμφανίζονται κάθε φορά που ανοιγεις την κονσόλα πάλι (τα έχω σβήσει 10 φορές απο εχθές αλλα τζίφος, με το που κανεις boot την κονσόλα εμφανίζονται ξανά).Το full shutdown δεν πιάνει τόπο, το "πρόβλημα" παραμένει.Θέμα Live ειναι αυτό οποτε...
- Έλλειψη δόνησης οταν κρατάς πατημένο το guide button για να σου εμφανιστεί η οθόνη με το "turn off console/magnifier "κτλπ σε σχέση με το ΟΝΕ
- Οταν κατεβάζεις/κάνεις install ενα παιχνίδι, αμα πατήσεις το hamburger κουμπί (3 γραμμές/"start") πάνω στον τίτλο για να τον κάνεις add σε κάποια κατηγορία, το εικονίδιο/shortcut που δημιουργείται Α) Δεν εχει εικόνα/είναι κενό και Β) Σου βγάζει error αμα  πας να το κάνεις launch απο εκει.  
- διάφορα μικρο-σπασίματα στα ηχητικά εφφέ τοy dashboard, σπάνιο μεν αλλά υπάρχει (το διάβαζα και στο reddit αυτο προτού παραλάβω κονσόλα).

Τα παραπάνω ολα απο προσωπική χρήση εμπειρία

• Like 5
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Demis είπε

Το παθαίνει σπάνια και η δική μου κονσόλα. Χθες που το παρουσίασε, έβγαλα και έβαλα πάλι το βύσμα των ακουστικών και έστρωσε 

Τα δικά μου είναι wireless. Τα σύνδεσα και τα αποσυνδεσα 2+3 φορές αλλά δεν άλλαξε κάτι. Μπήκα και από το μενού του dolby atmos μήπως έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις από εκεί αλλά τίποτα. 

Δημοσ.

Μετα απο 12 ωρες συνεχους ασχολιας,(παρελαβα 11 το πρωι), παρεδωσα πνευμα.....Κανω οχταρια ,12 ωρες κατεβασματα ,ρυθμισματα τβ,κονσολας,hdr ,120 hz ,VRR ,gaming ,test κτλ βλεπω οραματα και πιθανον να επαθα επιληψια, αλλα το αξιζε το ατιμο...Τωρα αναμενουμε σκ για ατελειωτο gaming

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Τα ακουστικά που κουμπωνουν ? Στο χειριστήριο? Τρώνε μπαταρια? Jack  είναι?

Όχι συνδέονται σαν το joystick. Ούτε usb ούτε καλώδια. 

Δημοσ.
9 minutes ago, Tigio13 said:

My bad, δεν πρόσεξα ότι αναφερόσουν σε wireless ακουστικά.

Μπορεις να μου δώσεις το μοντέλο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, DaVillain είπε

Παίζει να έγινε μλκ με το DLC και regions - είναι συχνά αυτά στο xbox.

Εγώ αγόρασα παιχνίδι πρόσφατα xbox360bc κανονικά από το ελληνικό marketplace και δεν εμφανιζόταν ότι και να έκανα εκτός και αν γύριζα uk/us region.

Για δοκίμασε και αυτό for science (γύρνα το xbox σε UK/US).

Στο τέλος πήρα refund και ησύχασα.

'Nταξ' γάτα είσαι...
Ειπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια, γύρισα την κονσόλα US, στη σελίδα με το install του παιχνδιού, πλεον μου βγάζει και το DLC έτοιμο για κατέβασμα.
Τώρα, το ΠΩΣ γίνεται αυτό δεν καταλαβαίνω καθώς ουδέποτε είχα γυρίσει το ΧΟΝΕ Χ μου σε US, τις πρωτες μέρες το είχα Ελλάδα και μετά το γύρισα οριστικά Ireland, το DLC το είχα κατεβάσει ΣΙΓΟΥΡΑ με την κονσόλα γυρισμένη Ιρλανδία - μήπως τελικά έιχε δίκιο ο τυπάκος στο support που ανέφερε (γενικά και αόριστα βέβαια) οτι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να "μεταφερθεί" ολο το υλικό ? Στη συγκεκριμένη περίπτωση , να υπάρξει ιδιος αριθμός περιεχομενου σε ολα τα store οσων αφορά το DLC τώρα με την μετάβαση απο ΟΝΕ σε Χ ? (καποιου είδους whitelist ανα περιοχή πχ)
Όπως και να'χει , ευχαριστώ και πάλι V ;) 

23 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Τα ακουστικά που κουμπωνουν ? Στο χειριστήριο? Τρώνε μπαταρια? Jack  είναι?

Exει jack to joypad.
Συμβουλή : επειδή τα headfset ρουφάνε αρκετή μπαταρία (ιδίως αμα κανεις και chat), αμα θέλεις να ακους απλά ήχο, κούμπωνε ακουστικά στην TV/ενισχυτή σου, αμα θέλεις να κάνεις και chat ταυτοχρονα, αναγκαστικά απο το joypad

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Demis είπε

My bad, δεν πρόσεξα ότι αναφερόσουν σε wireless ακουστικά.

Μπορεις να μου δώσεις το μοντέλο; 

Razer nari ultimate

Δημοσ.
3 ώρες πριν, malias4 είπε

To forza horizon 4 ειναι racing δεν ξερω αν παιζεις τετοια απλα ειναι κ αυτο optimised για series s και x !

Δεν παιζεις πια pes ? 

Από racing προτιμώ wrc 1 & 2. Όμως θα το κατεβάσω κ αυτο να το δω. 

Το gear 5 πολύ όμορφο με πολύ καθαρά γραφικά. Δεν έχω όμως άποψη πως παίζει σε προηγούμενες κονσόλες. 

38 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Πως ακριβώς; με το Bluetooth του Xbox ή με ασύρματο jack? 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, broxopios είπε

Πως ακριβώς; με το Bluetooth του Xbox ή με ασύρματο jack? 

Με το ίδιο πρωτόκολλο που συνδέεται το joystick. Δε νομίζω πως είναι bluetooth. Πατάς κουμπί σε κονσόλα και ακουστικά και συνδέονται. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...