Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, red1 είπε

Eπιτέλους ρε Γιάννη γιατι εκτός απο τα κέρατα, σε έβλεπα να ζωνόσουν με τίποτα εκρηκτικά και να πήγαινες προς Public μεριά :D ALLAHU XBOOOOX 
Σε εμένα ηταν το κουτί του XSX μέσα σε ενα άλλο κλασσικο καφέ κουτί που χρησιμοποιούν οι μεταφορικές.
Αντε, καλό παιχνίδι και...ήρεμα, έτσι ? Με γειες φίλε ! 

Νασαι καλα φιλαρακι

Ναι επιτελους ηρθε,απλα ηρθε κατευθειαν το κουτι,χωρις εξωτερικο κουτι και η μια ζελατινα στο πλαι ηταν ανοιχτη...Η μια ομως μονο και το χαρτι της αποστολης κατευθειαν πανω στο κουτι του xbox κολλημενο

• Like 1
  • Sad 2
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, john1080 είπε

Επιτελους εφτασε η κονσολα και σε μενα

Οποιος παρελαβε απο παμπλικ,η κονσολα ηρθε μεσα σε αλλη συσκευασια η στο κουτι της μονο;;;

Σε άλλο κουτί του public αρκετά μεγαλυτερο.. Καλορίζικο και καλοπαιχνιδο το τέρας φίλε ☺☺

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, malias4 είπε

Βαλε location Ελλαδα Ελληνικα κτλ

Κανονικα επρεπε να τα βλεπεις δωρεαν. Σιγουρα αν πας στις συνδρομες σου εχεις game pass ultimate ? 
H μηπως βλεπεις καποιο παιχνιδι της ea που δεν ειναι στο ea play ? Πχ το fifa 21 δεν ειναι ακομα. Το fifa 20 ειναι.

Αγορασα 3 μηνο κλειδακι για Ultimate απο site στα 25 ευρω. 

Εσεις εχετε προσβαση κανονικα στα EA PLAY games ? παραδειγμα το Jedi Fallen....

Επεξ/σία από SeriesX
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeriesX είπε

Ψάξε το store με αναζήτηση. Αν δεν σε αφήνει να το κατεβάσεις γράψε ξανά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DaVillain είπε

Ψάξε το store με αναζήτηση. Αν δεν σε αφήνει να το κατεβάσεις γράψε ξανά.

Δεν με αφηνει.

Microsoft games κατεβαζω κανονικα.

Ωπα τωρα με αφηνει!!!!! Τι εγινε ρε παιδια!!!! Θα τρελαθουμε!!!!

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeriesX είπε

Δεν με αφηνει.

Microsoft games κατεβαζω κανονικα.

Παρόμοια βλακεία είχα αντιμετωπίσει και εγώ με το games with gold. Ότι είχα εγγραφεί δεν μπορούσα να κατεβάσω τα παιχνίδια του μήνα.

Πέραν από το να σου συστήσω να κάνεις login out/login δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Τι να πω δοκίμασε και το app από κινητό ή και από PC...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, DaVillain είπε

Παρόμοια βλακεία είχα αντιμετωπίσει και εγώ με το games with gold. Ότι είχα εγγραφεί δεν μπορούσα να κατεβάσω τα παιχνίδια του μήνα.

Πέραν από το να σου συστήσω να κάνεις login out/login δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Τι να πω δοκίμασε και το app από κινητό ή και από PC...

Με αφησε κανονικα τελικα.... απο προχθες εχω τρελαθει.... και μεχρι πριν λιγο δεν με αφηνε!

Επεξ/σία από SeriesX
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SeriesX είπε

Με αφησε κανονικα τελικα.... απο προχθες εχω τρελαθει.... και μεχρι πριν λιγο δεν με αφηνε....

Άργησε να σε περάσει σε κανένα active directory που θα χρησιμοποιεί ακόμα η Microsoft :D 

• Confused 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε

Σε άλλο κουτί του public αρκετά μεγαλυτερο.. Καλορίζικο και καλοπαιχνιδο το τέρας φίλε ☺☺

Ευχαριστω πολυ φιλε μου,το βραδυ θα το ξεπακεταρω...απλα πολυ περιεργο που ηρθε σαν σκετο κουτι,χωρις εξωτερικο κουτι

• Sad 1
Δημοσ.

Ερχομενος απο δυνατο PC, εχω παθει πλακα με την ποιοτητα εικονας που σου δινει η κονσολα. Με τα pc τελειωσα! 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, SeriesX είπε

Ωραια αφου δουλευει μια χαρα εισαι !

αν τελειωσει το 3μηνο ειξε εδω μια ματια αν εμεινες ευχαριατημενος απο το game pass . Σου εξηγει πως να να βαλεις φθηνοτερα για ενα δυο χρονια κτλ

• Like 2
Δημοσ.

Σύνδεσα σήμερα τα ακουστικά και είδα πως ήταν πολύ χαμηλά σε ένταση. Μπήκα καινστο μενού του ήχου αλλά δεν με άφηνε να κάνω κάποια αλλαγή. Και την ένταση των ακουστικών την έχει στο μισό. Ξέρει κανείς τι παίζει? 

20201112_211241.jpg

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Σύνδεσα σήμερα τα ακουστικά και είδα πως ήταν πολύ χαμηλά σε ένταση. Μπήκα καινστο μενού του ήχου αλλά δεν με άφηνε να κάνω κάποια αλλαγή. Και την ένταση των ακουστικών την έχει στο μισό. Ξέρει κανείς τι παίζει? 

20201112_211241.jpg

Και εγώ το ίδιο έπαθα αλλά το δυνάμωσα από το μενού της κονσόλας.Εσενα δε σε αφήνει;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Billie13 είπε

Και εγώ το ίδιο έπαθα αλλά το δυνάμωσα από το μενού της κονσόλας.Εσενα δε σε αφήνει;

Όχι όλο το μενού είναι γκρίζο και δεν με αφήνει να πειράξω κάτι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...