Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, red1 είπε

παιδιά, πως στο καλό συνδέομαι με καποιον για chat support ? To έκανα μέσω του get help απο το PC αλλά εδω και 1 ωρα τίποτα, ποια είναι η σωστή διαδικασία/link ?

Άλλαξε region από το PC σε UK π.χ. - εκεί θα σου εμφανιστεί λογικά επιλογή για chat with support - εκτός και αν το γυρίσανε πάλι σε εντελώς automated σύστημα λόγω covid πάλι.

Επίσης αν αυτό αφορά αυτό που έγραψες σε προηγούμενο post σου:

Αναφορά σε κείμενο

Το αστείο είναι πως αμα παω/μπω στο store μέσω browser στο PC. το DLC εμφανίζεται κανονικότατα , μου λέει "you own this product" αλλά οταν πατάω "install on my devices" στα δεξιά για να κάνω remote install, στην επόμενη οθόνη που εμφανίζεται, λέει "where do you want to install ?" αλλά το XSX μου δεν εμφανίζεται πουθενά.

......δοκίμασε να κάνεις rename την κονσόλα μια φορά και πολύ πιθανόν να σου εμφανιστεί στην λίστα ready to install.

Επεξ/σία από DaVillain
  • Thanks 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατοχος απο day one της νεας κονσολας της Microsoft. 

- Ερωτηση: Αν και ειμαι ULTIMATE MEMBER δεν μπορω να κατεβασω κατι απο EA PLAY! Γιατι ? Ζηταει να πληρωσω την συνδρομη....αλλα και οταν παω και το κανω δεν με αφηνει με προβλημα στο location. 

Επεξ/σία από SeriesX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, DaVillain είπε

Άλλαξε region από το PC σε UK π.χ. - εκεί θα σου εμφανιστεί λογικά επιλογή για chat with support - εκτός και αν το γυρίσανε πάλι σε εντελώς automated σύστημα λόγω covid πάλι.

Επίσης αν αυτό αφορά αυτό που έγραψες σε προηγούμενο post σου:

......δοκίμασε να κάνεις rename την κονσόλα μια φορά και πολύ πιθανόν να σου εμφανιστεί στην λίστα ready to install.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Η κονσόλα είχε ηδη ονοματιστεί χθες με το που την έβαλα "μπρος" και επίσης, δεν έχω κανενα πρόβλημα με remote installs απο το site τους στη νέα κονσόλα μου με άλλα παιχνίδια,  το πρόβλημα - σύμφωνα με το support - είναι πως μερικά DLC δεν είναι ακόμα διαθέσιμα στα XSS/XSX παρόλο που στο ΧΟΝΕ ειναι διαθέσιμα και χρησιμοποιήσιμα κανονικά - το αναφέρω μηπως αντιμετωπίσει καποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα, προσωπικά, έχασα ενα 3ωρο απο τη ζωή μου μ'αυτη τη χαζομάρα αλλά έπρεπε να βγάλω άκρη όπως και δήποτε.

Εν κατακλείδι : Μερικά DLC δεν είναι ακόμα διαθέσιμα για τα XSS/XSX και θα περάσει λίγος καιρος μέχρι να "μεταναστέψουν" και να γίνουν συμβατά με τα καινούργια μηχανήματα 

Υπόψιν, αυτά μου είπε το παιδί στο support, το αν όντως ισχύει είναι άλλη υπόθεση.

Επεξ/σία από red1
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@red1 Δοκίμασε και άλλο ένα rename της κονσόλας - ήταν συχνό αυτό πρόβλημα στο insider app που χανόταν η κονσόλα από το mobile app/pc και λυνόταν έτσι. Προφανώς δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω αυτό που σου είπαν στο support αλλά δεν το εμπιστεύομαι και πολύ από τότε που λόγω covid έγινε outsourced κυρίως και για να βρεις λύση έπρεπε να σε περάσουν σε Tier 2 άρα κανονικό MS rep που ξέρει τι του γίνεται.

Αυτό στο λέω μήπως και το install που ήθελες να κάνεις remote από το PC - δουλέψει.

Επεξ/σία από DaVillain
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, DaVillain είπε

@red1 Δοκίμασε και άλλο ένα rename της κονσόλας - ήταν συχνό αυτό πρόβλημα στο insider app που χανόταν η κονσόλα από το mobile app/pc και λυνόταν έτσι. Προφανώς δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω αυτό που σου είπαν στο support αλλά δεν το εμπιστεύομαι και πολύ από τότε που λόγω covid έγινε outsourced κυρίως και για να βρεις λύση έπρεπε να σε περάσουν σε Tier 2 άρα κανονικό MS rep που ξέρει τι του γίνεται.

Αυτό στο λέω μήπως και το install που ήθελες να κάνεις remote από το PC - δουλέψει.

Thanks villain, θα το κάνω μια δοκιμή και αυτό έτσι για το γμτ !
Ερώτηση : δεν θα έπρεπε να έχω πρόβλημα όμως ΜΕ ΟΛΑ τα remote installs μέσω του site ? Moνο αυτο το DLC του Killer is dead μου παρουσιάζει το πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα...
NInja gaiden 2, ολα ΟΚ, remote installs λειτουργουν/βλέπει το site to XSX μου, το ίδιο και για το Metal Gear rising, μηπως τελικά αυτό που είπε ο τυπάκος ηταν σωστό λόγω του οτι ο συγκεκριμένος τιτλος  ειναι niche και τα DLC του περάσανε σε 2η μοιρα ως προς τη μεταφορά/συμβατότητα απο ΧΟΝΕ σε XSX ? 

Thanks και πάλι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, broxopios είπε

1 μέρα με το S και όλα μια χαρά. Δυστυχώς μου τρώει πολύ χρόνο να κατεβάσω παιχνίδι καθώς το ίντερνετ στην περιοχή μου είναι τραγικό (7mb).

Κατέβασα ήδη Ori, Celeste & Gear 5 (πλησιάζει στο τέλος). Το τελευταίο πιο πολύ να το δω λίγο για τα γραφικά του και μάλλον θα το σβήσω καθώς δεν είμαι φαν του είδους. Έχω στην αναμονή FIFA 21, Resident Evil 7, Star Wars. Συνολικά όλα αυτά είναι λίγο πάνω από 170gb. Πολύ καλά για την χωρητικότητα της κονσόλας. Αν κυμαίνονται και τα επόμενα παιχνίδια κάπου εκεί στα 60-70gb είναι πολύ οκ.

Αν κατεβει κ παιξεις το gears 5 κανε ενα κοπο αν θες να πεις δυο λογια για γραφικα κτλ Εγω το παιζω σε one x κ ειναι τρομερο. Και φαντασου ουτε εγω παιζω τετοια παιχνιδια 😊 Στο series s θα παιζει 1440/120fps νομιζω ; 
Κατεβασε κ fh4 που εχει κ αυτο γινει optimised ! Btw κατι μου θυμιζει το nickname μηπως wehellas forum ? 

Επεξ/σία από malias4
Δημοσ.

Παίζει να έγινε μλκ με το DLC και regions - είναι συχνά αυτά στο xbox.

Εγώ αγόρασα παιχνίδι πρόσφατα xbox360bc κανονικά από το ελληνικό marketplace και δεν εμφανιζόταν ότι και να έκανα εκτός και αν γύριζα uk/us region.

Για δοκίμασε και αυτό for science (γύρνα το xbox σε UK/US).

Στο τέλος πήρα refund και ησύχασα.

• Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, SeriesX είπε

- Ερωτηση: Αν και ειμαι ULTIMATE MEMBER δεν μπορω να κατεβασω κατι απο EA PLAY! Γιατι ? Ζηταει να πληρωσω την συνδρομη....αλλα και οταν παω και το κανω δεν με αφηνει με προβλημα στο location. 

Βαλε location Ελλαδα Ελληνικα κτλ

Κανονικα επρεπε να τα βλεπεις δωρεαν. Σιγουρα αν πας στις συνδρομες σου εχεις game pass ultimate ? 
H μηπως βλεπεις καποιο παιχνιδι της ea που δεν ειναι στο ea play ? Πχ το fifa 21 δεν ειναι ακομα. Το fifa 20 ειναι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, malias4 είπε

Αν κατεβει κ παιξεις το gears 5 κανε ενα κοπο αν θες να πεις δυο λογια για γραφικα κτλ Εγω το παιζω σε one x κ ειναι τρομερο. Στο series s θα παιζει 1440/120fps νομιζω ; 
Κατεβασε κ fh4 που εχει κ αυτο γινει optimised ! Btw κατι μου θυμιζει το nickname μηπως wehellas forum ? 

Ναι οκ. Απλά εγώ έχω μόνιτορ και τηλεόραση 1080p/60hz. Οπότε ως εκεί θα παίζω. Το fh4 ποιο είναι; 

Ναι wehellas.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, SeriesX είπε

κάνε search στο store από αυτήν την σελίδα ένα game του EA Play. Όχι από το my games & apps/library.

https://www.xbox.com/en-US/games/ea-play

κατέβασέ το.

Επεξ/σία από DaVillain
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, broxopios είπε

Ναι οκ. Απλά εγώ έχω μόνιτορ και τηλεόραση 1080p/60hz. Οπότε ως εκεί θα παίζω. Το fh4 ποιο είναι; 

Ναι wehellas.

Forza Horizon 4

• Like 1
Δημοσ.

Επιτελους εφτασε η κονσολα και σε μενα

Οποιος παρελαβε απο παμπλικ,η κονσολα ηρθε μεσα σε αλλη συσκευασια η στο κουτι της μονο;;;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, john1080 είπε

Επιτελους εφτασε η κονσολα και σε μενα

Οποιος παρελαβε απο παμπλικ,η κονσολα ηρθε μεσα σε αλλη συσκευασια η στο κουτι της μονο;;;

Eπιτέλους ρε Γιάννη γιατι εκτός απο τα κέρατα, σε έβλεπα να ζωνόσουν με τίποτα εκρηκτικά και να πήγαινες προς Public μεριά :D ALLAHU XBOOOOX 
Σε εμένα ηταν το κουτί του XSX μέσα σε ενα άλλο κλασσικο καφέ κουτί που χρησιμοποιούν οι μεταφορικές.
Αντε, καλό παιχνίδι και...ήρεμα, έτσι ? Με γειες φίλε ! 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, broxopios είπε

Ναι wehellas.

To forza horizon 4 ειναι racing δεν ξερω αν παιζεις τετοια απλα ειναι κ αυτο optimised για series s και x !

Δεν παιζεις πια pes ? 

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, red1 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ.

Η κονσόλα είχε ηδη ονοματιστεί χθες με το που την έβαλα "μπρος" και επίσης, δεν έχω κανενα πρόβλημα με remote installs απο το site τους στη νέα κονσόλα μου με άλλα παιχνίδια,  το πρόβλημα - σύμφωνα με το support - είναι πως μερικά DLC δεν είναι ακόμα διαθέσιμα στα XSS/XSX παρόλο που στο ΧΟΝΕ ειναι διαθέσιμα και χρησιμοποιήσιμα κανονικά - το αναφέρω μηπως αντιμετωπίσει καποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα, προσωπικά, έχασα ενα 3ωρο απο τη ζωή μου μ'αυτη τη χαζομάρα αλλά έπρεπε να βγάλω άκρη όπως και δήποτε.

Εν κατακλείδι : Μερικά DLC δεν είναι ακόμα διαθέσιμα για τα XSS/XSX και θα περάσει λίγος καιρος μέχρι να "μεταναστέψουν" και να γίνουν συμβατά με τα καινούργια μηχανήματα 

Υπόψιν, αυτά μου είπε το παιδί στο support, το αν όντως ισχύει είναι άλλη υπόθεση.

Παραθέτω την συζήτηση που είχα σε περίπτωση που και άλλοι συνάντησαν το ίδιο πρόβλημα και αναρωτιούνται το τι συμβαίνει : 

"i see now, the DLC is not supported for the game you are trying to play sir, thats the reason why you cant apply it on the game, since the XSX is still new, it might take a while until it supports some specific things like the DLC of the game killer is dead. As we verified, the DLC can not be used YET but in the future it will be. There is no issue with your xbox or you account, it's just taking a while until the xbox can support that specific DLC, the XSX is compatible for every game, controller, disc etc but since its still new it might take a little while until you can use some specific DLCs, we had so many messages and chats about some unknown issues like this one but don't worry, everything will be fixed soon"

Oπως πάντα, το κλασσικό "grain of salt" ισχύει, για να δούμε...

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...