Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dream21 είπε

Μου έχει αυτά που λες αλλά μου έχει και HDR effect με υπομενού light-medium-strong να μην επιλεξω αυτο ε?

LG έχεις?? Δεν θα το προτιμουσα, το movie είναι το πιο accurate default mode 😉

• Like 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, broxopios είπε

Να ρωτήσω για όποιον ξέρει. Θέλω να αγοράσω το FIFA 21. Μπορώ να πάρω από τώρα την έκδοση για XBOX One, να παίζω με backward compatibility μέχρι τις 4/12 και ύστερα να μετατραπεί σε ng έκδοση όπως έχουν πει; 

Επίσης αγορά από site σαν το παρακάτω που είναι πιο οικονομική τιμή έχει κάνει κανείς για xbox?

https://www.hrkgame.com/en/games/product/fifa-21-xbox-one?utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

Ξέρετε κάτι για το παραπάνω;

2 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε

Καλημερα στο τιμ, 

καθως σημερα παραλαμβανω το SeX ηθελα να ρωτησω αν εχετε κατα νου καποιο vfm charging kit με μπαταριες.  Σκεφτομαι πως εφοσον καποια στιγμη θα παρω δευτερο κοντρολερ θα ηταν καλυτερο να παρω ενα charger και 8 μπαταριες επαναφορτιζομενες τι λετε συμφερει αξιζει; 

ευχαριστω

Όπως είπαν πολλοί εγώ έχω μπαταρίες τις λευκές eneloop και φορτιστή τον παρακάτω. Σούπερ γενικά.

https://www.skroutz.gr/s/8864609/XTAR-VC4.html

Δημοσ.
4 ώρες πριν, iddqdiddqd είπε

Καλύτερα γράψε τι έχεις ακριβώς, γιατί το τι πονάει και που, διαφέρει. Σε πολλές (κυρίως στις OLED) χαλάει το gamma από το VRR (μάλλον ΠΟΛΥ στα σκούρα γκρι θα το δεις). Στη sony την 900ρα, το θέμα είναι στο 4K/120. 

Ναι σε όλα. Για να το πω λίγο μπακαλίστικα αν έχεις vsync και χάνεις τα 60 σε 60ρα οθόνη, πας στα 30 (δεν υπάρχει άλλο υποπολλαπλάσιο του 60). Αν χάσεις τα 60 σε 120ρα, υπάρχουν και τα 40.

Samsung q 80 t εχω...Δε βλεπω καποιο θεμα στο game mode παντως με το νεο update.... και με 120 vrr enabled

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, broxopios είπε

Ξέρετε κάτι για το παραπάνω;

Όπως είπαν πολλοί εγώ έχω μπαταρίες τις λευκές eneloop και φορτιστή τον παρακάτω. Σούπερ γενικά.

https://www.skroutz.gr/s/8864609/XTAR-VC4.html

Από εχθές εχω λιώσει και οι μπαταρίες ακόμη στη μέση , μου το έλεγαν για τις eneloop και δεν το πίστευα.

IMG_0250.JPG

Επεξ/σία από dream21
  • Like 6
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dream21 είπε

Από εχθές εχω λιώσει και οι μπαταρίες ακόμη στη μέση , μου το έλεγαν για τις eneloop και δεν το πίστευα.

Είναι τρομερές μπαταρίες ξεχνάς να φορτίζεις.. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimtriol είπε

ρε παιδια ,,,μια ερωτηση..Πως το βαζω σε standby mode για να κατεβαζει ενω δεν ειναι ανοιχτο

Έχει ξανά υποθεί πολλές φορές. Απο τις ρυθμίσεις εκεί που λέει για κατανάλωση ενέργειας κτλ το βάζεις σε κατάσταση Instant On. Επίσης πραγματικά με ένα απλό googlαρισμα το βρίσκεις σε 1 λεπτό.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimtriol είπε

ρε παιδια ,,,μια ερωτηση..Πως το βαζω σε standby mode για να κατεβαζει ενω δεν ειναι ανοιχτο

στα energy saving setting καπου το λεει

Δημοσ.
6 ώρες πριν, john1080 είπε

Παρελαβε καποιος απο public με αλλη μεταφορικη,εκτος acs???

Ναι εμένα μου το έφεραν σε σακούλα public με βανάκι δικό τους σαν να μου έφερναν ψώνια. Ούτε tracking number ούτε αυτοκόλλητα.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, aeljim είπε

Έχει ξανά υποθεί πολλές φορές. Απο τις ρυθμίσεις εκεί που λέει για κατανάλωση ενέργειας κτλ το βάζεις σε κατάσταση Instant On. Επίσης πραγματικά με ένα απλό googlαρισμα το βρίσκεις σε 1 λεπτό.

το γκουγκλαρα αλλα ηθελα να σιγουρευτω,.Επισης θα μπορουσες να μην απαντησεις,(δεν υποχρεωσα κανενα να μου πει),  απο το να απαντησεις με νουθεσια -ειρωνεια.Αυτα...

• Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dream21 είπε

IMG_0250.JPG

Σε πόσες ώρες τις φορτίζει ? Εγώ έχω τις energizer και φορτίζω 3 4αδες εδώ και 2 χρόνια και είναι όλες μπόμπα. Δεν μετράω πόσο κρατάνε , κάνει κανα 8ωρο να τις φορτίσει

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, jimtriol είπε

το γκουγκλαρα αλλα ηθελα να σιγουρευτω,.Επισης θα μπορουσες να μην απαντησεις,(δεν υποχρεωσα κανενα να μου πει),  απο το να απαντησεις με νουθεσια -ειρωνεια.Αυτα...

Δεν υπήρχε πρόθεση να σε προσβάλω αλλά για κάτι που έχει αναφερθεί και σε αυτό το φόρουμ πολλές φορές και είναι και πολύ πολύ εύκολο να το βρεις χτυπάει κάπως το να βλέπεις την ίδια ερώτηση συνέχεια. Πραγματικά την είδα πολλές φορές σήμερα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...