Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Τελεια . Φορτιστη να παρω eneloop η εχεις να προτεινεις κατι αλλο γιατι βλεπω χτυπαει 30αρι ο eneloop THANKKKS

θα σε γελασω, εγω εχω τον δικο τους, δεν εχω δοκιμασει αλλο. γενικα παντα χρησιμοποιω επισημους φορτιστες για να εχω το κεφαλι μου ησυχο, εχω καει στο παρελθον :P 

• Thanks 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Τελεια . Φορτιστη να παρω eneloop η εχεις να προτεινεις κατι αλλο γιατι βλεπω χτυπαει 30αρι ο eneloop THANKKKS

έχει αναφερθεί και παλαιότερα. Οι eneloop είναι κορυφαίες (πάρε τις άσπρες, δεν θα δεις διαφορά) αλλά και οι πιο ακριβές.

ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιες είναι οι LADA του IKEA, απλά έχουν άλλη επωνυμία (φτιάχνονται στο ίδιο εργοστάσιο). Έχουν μετρηθεί σε καλό φορτιστή και έχουν ίδια χωρητικότητα

Επίσης καλές είναι και οι TRONIC του LIDL, έχουν λίγο μικρότερη χωρητικότητα απο τις παραπάνω αλλά η αναλογία χρημάτων είναι τέλεια αν τις βρεις (4€ η τετράδα)

Φορτιστή σε αυτές τις τιμές οποιον και να πάρεις πάνω κάτω είναι ίδιος (πάρε κάποιον που να έχει κάποιο όνομα γνωστο)

Επεξ/σία από konstantin79
  • Like 3
Δημοσ.

εχω μια https://www.skroutz.gr/s/9003699/Samsung-UE65KU6000.html#specs σε 50". κανει για το xbox series X ? να φανταστω τα 120hz τα ξεχναω με την συγκεκριμένη  , ελπιζω στα 60 να ειναι οκ.

ελεγα αν τεχνολογικα ειναι οκ η 50αρα που εχω για την κονσολα , του χρονου να παρω της νεες TV.

Δημοσ.

Αν επιλέξεις φορτιστή Panasonic πάρε το bq cc17 φορτίζει πιο αργά αλλά θα βοηθήσει στο να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής οι μπαταρίες 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lefteris210 είπε

εχω μια https://www.skroutz.gr/s/9003699/Samsung-UE65KU6000.html#specs σε 50". κανει για το xbox series X ? να φανταστω τα 120hz τα ξεχναω με την συγκεκριμένη  , ελπιζω στα 60 να ειναι οκ.

ελεγα αν τεχνολογικα ειναι οκ η 50αρα που εχω για την κονσολα , του χρονου να παρω της νεες TV.

Τα περισσότερα παιχνίδια έχουν 60 FPS cap σε 4k, για 120 ρίχνουν την ανάλυση, που σημαίνει ότι αν είσαι ικανοποιημένος με την τηλεόραση σου δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις τώρα. Και εγώ έχω μία UK6300 και δείχνει μια χαρά για την ώρα. Σίγουρα δεν είναι CX η κάποια άλλη παρόμοια αλλά κάνει την δουλειά της.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kydraen είπε

Τα περισσότερα παιχνίδια έχουν 60 FPS cap σε 4k, για 120 ρίχνουν την ανάλυση, που σημαίνει ότι αν είσαι ικανοποιημένος με την τηλεόραση σου δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις τώρα. Και εγώ έχω μία UK6300 και δείχνει μια χαρά για την ώρα. Σίγουρα δεν είναι CX η κάποια άλλη παρόμοια αλλά κάνει την δουλειά της.

αυτο θελω κ εγω να κανει την δουλεια της να γλυτωσω το 1500 για νεα tv φετος.

ευχαριστώ !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, deliol είπε

Για να ενεργοποιηθεί το Dolby Vision, πρέπει να κάνεις disable το AMD Freesync Premium (και θα έτσι θα παίζει το Xbox με VRR)...

Δες τον φίλο Vincent που εξηγεί τι πρέπει να ρυθμίσεις στην CX για να παίξει σωστά το Series X :

Μπράβο στον vincent! Εγώ έκανα κιολας μια αλλαγη, ειχα ξεχασει στο color temp την ενδειξη medium και οχι warm 2. οντως τα χρωματα φαινονται πολυ πιο φυσικα ετσι.

Επειδη μπορει να ενδιαφερει καποιους εχω τα εξης:

oled light 92

contrast 96

brightness 46

sharpness 0

color 57

tone mapping hgig

Με αυτα ειμαι ευχαριστημενος. αν και πολλοι λενε για oled light και contrast στο maximum για gaming σε hdr, εγω τα κατεβασα ελαφρως.

• Like 1
Δημοσ.

Play & Charge kit δεν υπάρχει πλέον για το Series X;

Έχω το παλιό εδώ και καμιά 3ετία και χρειάζεται αλλαγή η μπαταρία.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bill_viper είπε

Play & Charge kit δεν υπάρχει πλέον για το Series X;

Έχω το παλιό εδώ και καμιά 3ετία και χρειάζεται αλλαγή η μπαταρία.

εβγαλαν καινουργιο. νομιζω το παλιο δεν εφαρμοζει ομως με το νεο controller, θελει να κανεις upgrade ετσι κ αλλιως.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

εβγαλαν καινουργιο. νομιζω το παλιο δεν εφαρμοζει ομως με το νεο controller, θελει να κανεις upgrade ετσι κ αλλιως.

Πράγματι, https://www.xbox.com/el-GR/accessories/batteries-chargers/play-and-charge-kit

Tώρα μένει να το βρούμε διαθέσιμο..

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Δεν φορτίζουν κατευθείαν μέσα στο χειριστήριο αν το έχεις συνδεδεμένο?

• Moderators
Δημοσ.
29 minutes ago, Skywalker333 said:

Το παλιό Play & Charge kit δουλεύει κομπλέ με το SeX controller. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

Δεν φορτίζουν κατευθείαν μέσα στο χειριστήριο αν το έχεις συνδεδεμένο?

ΟΧΙ!!! προς θεου μη πας να κανεις κατι τετοιο, θα γινει ζημια.

οι κλασσικες επαναφορτιζομενες δεν ειναι λιθιου για να φορτιζουν οσο δουλευεις μια συσκευη, θελουν τον δικο τους φορτιστη κ την ωρα τους.

10 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το παλιό Play & Charge kit δουλεύει κομπλέ με το SeX controller. 

εισαι απολυτα σιγουρος; χθες γνωστος μου μου ειπε πηγε να βαλει το παλιο αλλα δεν δουλευε. αλλα δεν το εχω δοκιμασει ο ιδιος οποτε δε ξερω.

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δοκίμασα το δικό μου  παλίο charge and play kit  στο καινούργιο χειριστήριο και δουλευει μια χαρά, απλά το καλωδιο φότρισης δεν είναι συμβατο (Έχει USB type-C)...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...