Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

οπα ποιες εινια οι σωστες ρυθμισεις για να κατεβαζει το βραδυ ; γιατι εγω κανω shutdown την κονσολα οταν παω για υπνο

Power options, instant on! Για να μην απενεργοποιείται τελείως αλλά να μένει σε stand by, εγώ προσωπικά το είχα ανοιχτό να κατεβάζει όλη νύχτα, κανένα πρόβλημα!

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Google is your friend.

4 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

οπα ποιες εινια οι σωστες ρυθμισεις για να κατεβαζει το βραδυ ; γιατι εγω κανω shutdown την κονσολα οταν παω για υπνο

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

τοσο καλο ειναι ρε παιδια το Jedi ? το κατεβασα χθες αλλα δεν προλαβα να παιξω 

Πολυ καλό, ισως το τιμιοτερο SW game που εχουμε δει απο το Kotor και Swtor. Ειχα κανει ενα μεγάλο review εδώ αν θελεις λεπτομέριες. 

Το ξαναειδα ομως χθες στο SX και η εμπειρια ειναι σαφεστατα ανωτερη. εχουν εξαφανιστει ολα τα θεματα του framerate κ τα glitches κ η μαχη εχει βελτιωθει πολύ. δλδ ανετα θα ανέβαζα κ αλλο τη βαθμολογία.

Γενικα ειναι μια μίξη παιχνιδιών Tomb Raider - Metroid - Souls, αλλα προσβάσιμο σε ολους λογο του πολυ ωραίου συστήματος δυσκολίας ;) 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, asus__ είπε

Καλημέρα στο forum! Κάτοχος series x και lg 55cx. Σέταρα το xbox σε 4k ανάλυση και 120hz με vrr enabled χωρίς κανένα πρόβλημα, στις ρυθμίσεις εικόνας μέσα από το κεντρικό menu της κονσόλας μου λέει ότι είναι όλα enabled εκτός από το dolby vision. Στο gears 5 μέσα στο menu όσον αφορά το multiplayer δεν μπορώ να επιλέξω 120hz, έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Να σημειώσω ότι δεν έχω συνδρομή gold και δεν παίζω online απλά το είδα και αναρωτιέμαι γιατί δεν το επιλέγει ενώ στο κεντρικό menu μου λέει 4k-120hz.

Για να ενεργοποιηθεί το Dolby Vision, πρέπει να κάνεις disable το AMD Freesync Premium (και θα έτσι θα παίζει το Xbox με VRR)...

Δες τον φίλο Vincent που εξηγεί τι πρέπει να ρυθμίσεις στην CX για να παίξει σωστά το Series X :

Επεξ/σία από deliol
  • Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα!!  Το μόνο που έχω παρατηρήσει από θέματα στην κονσόλα είναι 2 crashes σε εφαρμογές και έχει και κάποιο θέμα με το HDMI-CEC δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλεχειριστήριο.. Με ένα update θα λυθούν αυτά..Κατά τα άλλα κορυφή απλά 💪💪

Δημοσ.

Καλημερα στο τιμ, 

καθως σημερα παραλαμβανω το SeX ηθελα να ρωτησω αν εχετε κατα νου καποιο vfm charging kit με μπαταριες.  Σκεφτομαι πως εφοσον καποια στιγμη θα παρω δευτερο κοντρολερ θα ηταν καλυτερο να παρω ενα charger και 8 μπαταριες επαναφορτιζομενες τι λετε συμφερει αξιζει; 

ευχαριστω

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Καλημερα στο τιμ, 

καθως σημερα παραλαμβανω το SeX ηθελα να ρωτησω αν εχετε κατα νου καποιο vfm charging kit με μπαταριες.  Σκεφτομαι πως εφοσον καποια στιγμη θα παρω δευτερο κοντρολερ θα ηταν καλυτερο να παρω ενα charger και 8 μπαταριες επαναφορτιζομενες τι λετε συμφερει αξιζει; 

ευχαριστω

Προσωπικά εγώ πήρα 4άδα Varta και τον αντίστοιχο φορτιστή τους γιατί δεν είχα τίποτα παρόμοιο σπίτι, επίσης πολλοί χρησιμοποιούν τις Eneloop η του IKEA, διαλέγεις και παίρνεις!
Αυτη ειναι η 4άδα η δική μου σαν παράδειγμα:
https://www.skroutz.gr/s/4858075/Varta-AA-2100mAh-4τμχ.html

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Καλημερα στο τιμ, 

ευχαριστω

Panasonic Eneloop Pro μπαταριες κ charger. οτι καλυτερο :) 

• Like 6
Δημοσ.

Απορώ με τον κάθε καθυστερημένο που πήγε αγόρασε μια κονσόλα και την έβαλε να φαίνεται ότι πήρε φωτιά ... για ποιο λόγο ; για λίγα like ? για να γίνει διάσημος ; Εγώ αν είμουν Microsoft θα τον τραβούσα μια αγωγή μόνο και μόνο για το σπάσιμο

https://www.enternity.gr/Article/Gadgets/News/Fake-τα-videos-που-έδειχναν-το-Xbox-Series-X-να-βγάζει-καπνούς/63331.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR18gHh-h7uE8QHk23oiJECUtaltCO3o9bnNqSdD65dmE8cS-oCCQxQGnvs

• Like 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

Panasonic Eneloop Pro μπαταριες κ charger. οτι καλυτερο :) 

Ρε φιλε... αυτες χαζευω ποση  ωρα στο σκρουτζ. Μολις βρηκα ομως αυτο https://www.skroutz.gr/s/8962563/Energizer-Maxi-Charger-4x-AA-2000mAh-370195.html#reviews τι λες; Επειδη ειναι energizer μπας και ειναι καλυτερες .

Δημοσ.

Εγώ έχω μια τετράδα eneloop και μια τετράδα energizer και οι δεύτερες μου κρατάνε λίγο περισσότερο έχω και τα δύο κιτ πάνω από χρόνο και οι eneloop έχουν χάσει την απόδοση τους σε μεγαλύτερο βαθμό απο τις energizer .

Πολύ καλές αξιολογήσεις έχω δεί και για τις ladda  βέβαια τα μεταφορικά από ΙΚΕΑ κάνουν περισσότερο από τις μπαταρίες .

Δημοσ.

Μόλις τώρα, Stelaras1993 είπε

Ρε φιλε... αυτες χαζευω ποση  ωρα στο σκρουτζ. Μολις βρηκα ομως αυτο https://www.skroutz.gr/s/8962563/Energizer-Maxi-Charger-4x-AA-2000mAh-370195.html#reviews τι λες; Επειδη ειναι energizer μπας και ειναι καλυτερες .

nope οι eneloop ειναι καλυτερες απο energizer. με κλειστα ματια πλεον τις τσιμπας, ειναι η κορυφη. Το μονο ερώτημα παντα ειναι αν περνεις τις απλες eneloop ή τις pro. οι pro εχουν μεγαλύτερη διάρκεια αλλά θα κρατήσουνε για λιγότερες επαναφορτίσεις, οπότε επιλέγεις αναλογα με το τι θελεις :) 

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, mel9887 είπε

Καλησπέρα, σίγουρα την έχουν κάνει και άλλοι αυτή την ερώτηση, με συγχωρείτε αλλά δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση να διαβάζω 356 σελίδες για να βρω απάντηση σε παρόμοια ερώτηση...

Αξίζει κάποιος που δεν είχε καμία απ' τις κονσόλες της προηγούμενης γενιάς να πάει για το Xbox με το πολύ συμφέρον game Pass ή είναι καλύτερα να πάω προς το πιο κλασικό, με τα περισσότερο γνωστά και κλασικά παιχνίδια Playstation;

Γενικά δεν είμαι από αυτούς που πρόκειται να αγοράσουν ή να παιξουν πχ 100+ διαφοτετικα παιχνιδια το χρονο, αυτά που κυρίως με ενδιαφέρουν είναι τα FIFA, call of duty, Battlefield, Assassin's Creed και από εκεί και πέρα ότι βγαίνει και κάνει θόρυβο, παιχνίδια δηλαδή που διαφημίζονται πολύ και τραβούν την προσοχή μου

εγώ έτσι έκανα. Ανεξαρτήτωε specs το γεγονος ότι με 94 ευρώ έχω φουλ παιχνίδια για 27 μήνες με κέρδισε.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

nope οι eneloop ειναι καλυτερες απο energizer. με κλειστα ματια πλεον τις τσιμπας, ειναι η κορυφη. Το μονο ερώτημα παντα ειναι αν περνεις τις απλες eneloop ή τις pro. οι pro εχουν μεγαλύτερη διάρκεια αλλά θα κρατήσουνε για λιγότερες επαναφορτίσεις, οπότε επιλέγεις αναλογα με το τι θελεις :) 

Τελεια . Φορτιστη να παρω eneloop η εχεις να προτεινεις κατι αλλο γιατι βλεπω χτυπαει 30αρι ο eneloop THANKKKS

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...