Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, squib είπε

Καλησπέρα σε όλους,

τι πρέπει να κάνω για να έχω το ea play στην ultimate συνδρομή μου.  

Παρατηρώ ότι ενώ είμαι loged in στη σελίδα https://www.xbox.com/el-GR/games/ea-play#legal1 και έχω ultimate μου τα options της εικόνας. Τι πρέπει να κάνω? 

eaplay.PNG

Δες εδώ όπως αναφέρθηκε πιο πριν για να βάλεις Game Pass Ultimate για χ διάστημα. Το EA Play είναι part του Game Pass Ultimate.

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kydraen είπε

Δες εδώ όπως αναφέρθηκε πιο πριν για να βάλεις Game Pass Ultimate για χ διάστημα. Το EA Play είναι part του Game Pass Ultimate.

το έχω κάνει και έχω gmae pass ultimate μέχρι 6/02/2023. 

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν έχω καταλάβει. Το EA Play του gamepass έχει περιορισμό 10 hours per game ή παίζεις όσο θέλεις?? Γιατί το Fallen Order δύσκολο να βγαίνει σε 10 ώρες!

Δημοσ.
3 minutes ago, pushthetempo said:

Παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν έχω καταλάβει. Το EA Play του gamepass έχει περιορισμό 10 hours per game ή παίζεις όσο θέλεις?? Γιατί το Fallen Order δύσκολο να βγαίνει σε 10 ώρες!

10 ώρες demo έχουν οι νέες κυκλοφορίες. Τα παιχνίδια που υπάρχουν στην βιβλιοθήκη, όπως και το Fallen Order, είναι χωρίς περιορισμούς. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τελικά δεν είχα βάλει στο φουλ την ένταση από το xbox και γι'αυτό τα ακουστικά ήταν σχεδόν ανυπαρκτα.επισης τι ατμόσφαιρα έχει το hellblade.επαιζα με σηκωμένη τρίχα και αυτό στην πρώτη ώρα.δεν θέλω να δω μετά πως θα ειμαι

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alexandros9019 είπε

Πολυ περιεργο να βγαζει τοσο καπνο ενα μηχανημα. Πρεπει εκει μεσα κανονικα να εχει παρει φωτια κυριολεκτικα και μαλιστα για αρκετη ωρα-δευτερολεπτα. Επισης, αν υποθεσουμε οτι το xbox ειναι συνδεδεμενο στο ιδιο πολυμπριζο απο αυτο που παιρνει ρευμα η tv, δεν θα επρεπε να ειχε πεσει εστω η παροχη απο το πολυμπριζο;  Με τοσο καπνο, μονο βραχυκυκλωμα θα μπορουσε να ειναι... Δεν ξερω, μου φαινεται αρκετα ψευτικο ολο αυτο με τον καπνο...

Δες το παρακάτω post με καμμένο πυκνωτή λαδιού, να δεις ποσό καπνό βγάζει !

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ.
Just now, dimosxania said:

Τελικά δεν είχα βάλει στο φουλ την ένταση από το xbox και γι'αυτό τα ακουστικά ήταν σχεδόν ανυπαρκτα.επισης τι ατμόσφαιρα έχει το hellblade.επαιζα με σηκωμένη τρίχα και αυτό στην πρώτη ώρα.δεν θέλω να δω μετά πως θα ειμαι

Είναι ωραία εμπειρία το hellblade. Διαφορετική. Τέρμα ήχος στα ακουστικά και χάνεσαι! Το επόμενο της σειράς πρέπει να έρθει σύντομα! 

Δημοσ.

Δεν αμφιβάλω οτι υπάρχουν προβληματικές κονσόλες και εννοείται η περίπτωση που δεν ανοίγει είναι πραγματική. Το συγκεκριμένο βίντεο με τον καπνό είναι 100% fake και είμαι σίγουρος. Κάτι άλλο δεν θα πω σε αυτό. Απλά οι "αντικειμενικοί" μπλε συμφορουμίτες να μετριάσουν την χαρά τους. Η κονσόλα είναι οτι καλύτερο μέχρι στιγμής.

• Like 3
  • Confused 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, privateer είπε

και? απο εκει ειναι το fake

α δεν το ηξερα, ειδα πολλα upvotes και νμζ ηταν true

Να κανω μια ερωτηση για την κονσολα, γτ δεν ειχα xbox απο το 360. Με το gamepass, υπαρχει εκπτωση στο παιχνιδι? Δλδ αν ειναι διαθεσιμο, μπορω να το αγορασω φτηνοτερα? 

Εδω Στοκχολμη απ οτι ειδα δεν ειναι διαθεσιμο, αλλα με ψησε ενας συναδελφος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...