Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

μόλις με κάλεσαν από το Mediamarkt είχα κάνει και εκεί ( δεν το θυμάμαι ) παραγγελία . Μου είπε ότι είχα ζητήσει παραλαβή απο κατάστημα αλλά λόγω του Lockdown μπορούνε να μου το στείλουν σπίτι αν κάνω προκατάθεση των χρημάτων . 

Τους είπα να μου το κρατήσουν μέχρι τις 17:30 γιατί μετά η κοπέλα που με κάλεσε σχολάει .

Μιλάμε για Θεσσαλονίκη . Αν κάποιος ψάχνει απεγνωσμένα μήνυμα να του δώσω τα στοιχεία μου και να ζητήσει αποστολή σε κάποιο δικό του χώρο 

Reminder αν κανεις το θελει εινια κρατημενο για ακομα 15 λεπτα 

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, babis1983 είπε

Εμένα μου το παρεδωσαν στην acs πάω τώρα να δω μήπως μου το δώσουν 

Περιοχή ? το tracking που μου έδωσαν απο τα public δεν βγάζει αποτέλεσμα στο site της ACS...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, red1 είπε

Περιοχή ? το tracking που μου έδωσαν απο τα public δεν βγάζει αποτέλεσμα στο site της ACS...

Λάρισα αλλά δεν μου το δινουν αυριο

• Like 1
Δημοσ.

τελικά πήρα το xbox series s και όχι το x καθως όπως είχα πει και σε προηγούμενο ποστ δεν ειμαι gamer για να σκοτώνω λίγο την ώρα μου το θέλω. Έβαλα και gamepass ultimate με τον οδηγό του @sphinxgr τον οποίο και ευχαριστώ! Έτοιμος λοιπον 7/02/2023!! 

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, babis1983 είπε

Public Λάρισας? σε πήραν τηλέφωνο και σου έδωσαν track number ή πήρες εσύ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11 λεπτά πριν, squib είπε

τελικά πήρα το xbox series s και όχι το x καθως όπως είχα πει και σε προηγούμενο ποστ δεν ειμαι gamer για να σκοτώνω λίγο την ώρα μου το θέλω. Έβαλα και gamepass ultimate με τον οδηγό του @sphinxgr τον οποίο και ευχαριστώ! Έτοιμος λοιπον 7/02/2023!! 

σωστόοοος

Επεξ/σία από DaVillain
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, squib είπε

Εχουμε καποιο λινκ για τον οδηγο αυτο ?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, babis1983 είπε

Πηγες ενω ηταν η κονσολα εκει και σου ειπαν αυριο?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Public Λάρισας? σε πήραν τηλέφωνο και σου έδωσαν track number ή πήρες εσύ?

Πήρα εγώ αφού με Αθήνα άκρη δεν έβρισκα 

2 λεπτά πριν, gtsoui είπε

Πηγες ενω ηταν η κονσολα εκει και σου ειπαν αυριο?

Ναι η κονσόλα σήμερα την παρέλαβαν από την Λάρισα αλλά δεν μπορούσαν να ψάξουν για το που ειναι 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, babis1983 είπε

Πήρα εγώ αφού με Αθήνα άκρη δεν έβρισκα 

Κατερίνη δεν σηκώνουν τηλέφωνο ούτε για αστείο και την κονσόλα την είχαν απο Σάββατο παραλαβή απο κατάστημα. Σήμερα άλλαξε σε ολοκληρωμένη οπότε λογικά παραδόθηκε στον courier αλλά δεν ξέρω τον αριθμό αποστολής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα έφυγε από ιωάννινα κατά τις 15.30 οπότε πριν τις 20.30 με τίποτα δεν θα είναι αθήνα.....θα τους πάρω τηλ αύριο

Επεξ/σία από gtsoui
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...