Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη, καθόσαστε και κάνετε σύγκριση των loading times μεταξύ 2 συστημάτων που τρέχουν τελείως διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και θέλετε να βγάλετε και συμπεράσματα για την ταχύτητα των δίσκων τους? Wtf? Το ένα τρέχει μια lite έκδοση Win10 και το άλλο ένα Unix-based λειτουργικό. Πλάκα μου κάνετε? Εδώ ακόμα και μεταξύ ίδιας φιλοσοφίας λειτουργικών συστημάτων όπως πχ Win7 με Win10 και υπάρχει διαφορά ταχύτητας. Δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν αυτά τα βίντεο. Το loading είναι μια διαδικασία που εξαρτάται από ένα σωρό παράγοντες, όχι μόνο από ένα ξερό speed rate. Αν ήταν έτσι, τότε ένας δίσκος των 7000mb/s θα έπρεπε να φορτώνει όλα τα προγράμματα 14 φορές ταχύτερα από έναν SSD των 500mb/s, έλα όμως που δεν το κάνει, γιατί άραγε? Η μεταφορά των δεδομένων από τον δίσκο στην μνήμη ram είναι μια διαδικασία εξαρτώμενη από πολλούς παράγοντες που περιλαμβάνουν την αρμονική συνεργασία hardware+software.

• Confused 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GaGaS_Thess είπε

εχω ενα xbox 360 σπασμενο που παιζει αντιγραφα ... τριτη παραλαμβανω τ xbox series x. Εβαλα ηδη Game Pass Ultimate . Να συνδεσω το 360 μου στο ιντερνετ και να παρει Update ? για ναπαινω τα δωρεαν παιχνιδια καθε μηνα που δινει ; ή θα φαω ΒΑΝ ?

θα σου έλεγα να μην το ρισκάρεις

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

εχω ενα xbox 360 σπασμενο που παιζει αντιγραφα ... τριτη παραλαμβανω τ xbox series x. Εβαλα ηδη Game Pass Ultimate . Να συνδεσω το 360 μου στο ιντερνετ και να παρει Update ? για ναπαινω τα δωρεαν παιχνιδια καθε μηνα που δινει ; ή θα φαω ΒΑΝ ?

Τα παίρνεις τα παιχνίδια του 360 κανονικά και παίζουν στο SeX. Δεν χρειάζεσαι το 360

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dimosxania είπε

Θα φας μπαν.μην το δοκιμάσεις.επισης τα controllers του 360 να υποθέσω δεν θα δουλεύουν στο series x,σωστά;

Δεν παιζουν όχι. Θα το βάλω το 360 στο δωμάτιο της, μικρής αν, και ουτε που θα ασχοληθεί στις 24 ίντσες με το 360 όταν στο σαλόνι θα έχει 55 4κ και series x αλλά τεσπα... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΦΙλε δεν με νοιαζει ποιο κερδιζει η ποιο χανει για 2 δευτερολεπτα,συζητηση κανουμε για το πως δουλευουν τα bc παιχνιδια,και στο red dead 2 το πσ5 ειναι πιο γρηγορο απο μεnu μεχρι το loading

4 λεπτά πριν, aeljim είπε

Witcher 3 θα βγάλει μέσα στο 21 optimized έκδοση για Xbox Series X

Και για Ps5

Witcher 3 Is Coming To PS5 And Xbox Series X With Faster Loading And Ray Tracing

Επεξ/σία από aekoupoli
  • Like 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Τα παίρνεις τα παιχνίδια του 360 κανονικά και παίζουν στο SeX. Δεν χρειάζεσαι το 360

Για 2η κονσολα, στο παιδικο δωμάτιο το σκεφτόμουν 

Δημοσ.

Απαισιοδοξος γαρ, θεωρω δεδομενο οτι οσων η παραγγελια ειναι ακομα σε κατασταση εκτεταμενης αναζητησης, δεν θα παρουν day 1...εκτος και αν γινει το θαυμα τη δευτερα.. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Για 2η κονσολα, στο παιδικο δωμάτιο το σκεφτόμουν 

Α οκ. Αφού παίζει αντίγραφα όμως είσαι κομπλέ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jokul7 είπε

Α οκ. Αφού παίζει αντίγραφα όμως είσαι κομπλέ.

Μωρέ ναι έλεγα, μπας και, αν το συνδέσω τραβάει και, τα, παιχνίδια και, μείνει και το τσιπαρισμα... Πολλά θέλω... 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gtsoui είπε

Απαισιοδοξος γαρ, θεωρω δεδομενο οτι οσων η παραγγελια ειναι ακομα σε κατασταση εκτεταμενης αναζητησης, δεν θα παρουν day 1...εκτος και αν γινει το θαυμα τη δευτερα.. 

27/9 εκανα παραγγελια απο public και μου γραφει εκτεταμενη αναζητηση...

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gtsoui είπε

Από Δευτέρα θα αρχίσουν να στέλνουν.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...