Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε

Πήρα πάλι τώρα μου λέει μια κοπέλα δεν έχει ξεκινήσει καμιά παραγγελία ακόμα να στέλνεται..Έχουν παραλαβει παντως..Τώρα τι λέει ο άλλος ο φίλος ότι του λέει σε διαδικασία συλλογής δεν ξέρω.. Να περιμένω τηλέφωνο μου είπε και αυτή.. 

Ορίστε screenshot της παραγγελίας. Εμένα μου είπε η παραδόσεις θα γίνουν την ημέρα κυκλοφορίας.

123456.jpg

• Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν παιζει αυτο ρε παιδια . Δηλαδη τι εκαναν ; πηρανε τα λεφτα μας μας <<δεσανε>> και τωρα κοιτανε να στειλουν σε αυτους που δεν πληρωσαν μονο και μονο για να τα παρουνε και απο εκεινους ; τα αρνητικα σε μια τετοια κινηση ειναι πολλα περισσοτερα απο τα 500 € που εδωσε καποιος ( να τον χασει απο πελατη , να ζητησει refund , να τον δυσφήμιση ) 

• Like 2

Ας επικοινωνήσει κάποιος με Microsoft Hellas να στείλει σε όλους mail να σπάσουν το street date... Έλεος δλδ... Θα γίνει μπέρδεμα με αυτούς που έχουν να κάνουν παραλαβή από κατάστημα.. Θα ξεροσταλιάζουμε μπροστά από τα τηλέφωνα και τις πόρτες μας..

• Like 3
  • Confused 1

15 λεπτά πριν, sndev είπε

κ να το αφησει κανα courier στην εισοδο της πολυκατοικίας λεει.. 😅

UK μου άφησαν κινητό 600P έξω απο την πόρτα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, chncynic είπε

UK μου άφησαν κινητό 600P έξω απο την πόρτα :)

:o Προφανως κανω πλακα κ δε παίζει να το αφήσουν αλλα αν γινότανε αυτο ελλαδα θα χε χαθεί πραγματικά, η θα χε  "χαθεί" από τον ιδιο το παραλήπτη !

Επεξ/σία από sndev

Από τον Κωτσόβολο γίνεται αντικαταβολή πάνω από 500 ευρώ γιατί έχουν μέχρι 1500 για απόδειξη από ότι ρώτησα ,και οντος από αύριο η Παράδοση ή έτσι το λέει στην κατάσταση

• Like 2

Εφόσον υπάρχει το θέμα με τον Κορονοιό και εφόσον δεν θα μπορείς να πηγαίνεις στο κατάστημα είναι λογικό να ισχύει η αντικαταβολή και ας ξεπερνάς τα 500 τουλάχιστον για όσο ισχύει το Lockdown μπορεί να παίζει βέβαια και φορητό POS.

57 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Εγω αυτο νομιζω,,ολοι οσοι εχουμε προπληρωσει μας εχουν γραψει ανεξαρτητως καταστηματος γιατι σου λεει τα πηραμε ηδη ...Ελλαδα τι να πεις

Κώτσο προχωράει και ας έχω προπληρώσει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα δώσει παραγγελία σε τεσερα καταστήματα με αντικαταβολή και μόνο το πλαίσιο ασχολήθηκε.μολις πλήρωσα σε ένα κατάστημα και θα παραλάβω την Τρίτη 

Επεξ/σία από burnedmarkblan

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, giannisww είπε

Από τον Κωτσόβολο γίνεται αντικαταβολή πάνω από 500 ευρώ γιατί έχουν μέχρι 1500 για απόδειξη από ότι ρώτησα ,και οντος από αύριο η Παράδοση ή έτσι το λέει στην κατάσταση

Αυτό ας μου το εξηγήσει κάποιος πως γίνεται γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι "παραθυράκια" χρησιμοποιούν, ο νόμος λέει μέχρι 500€, τώρα πως αυτοί μπορούν μέχρι 1500 μετρητά...
Επίσης, δεν εχει να κάνει με την τωρινή κατάσταση, ο Κώτσος είναι ο μονος που το κάνει αυτό εδώ και καιρό απ'οτι έχω δει (το γράφει και στο FAQ στο site του σε αντίθεση με τα άλλα καταστήματα οπου αναγράφεται ξεκάθαρα οτι αντικαταβολή/ταμείο είναι μέχρι 500€). 

ΥΓ : Καμία ενημέρωση απο τα Public σχετικά με την προπαραγγελία μου παρεμπιπτόντως 

Επεξ/σία από red1

Η παραγγελία μου στον Κωτσόβολο η οποία έγινε πληρωμή όλου του ποσού από τις 22/9/20 έφυγε κανονικά πριν από λιγο μέσω γενική ταχυδρομική που επικοινώνησα και μέχρι τέλος της ημέρας θα έχω λάβει sms από Γενική ταχυδρομική καθώς και θα ενημερωθεί και το στάτους της παραγγελίας μου στον λογαριασμό μου στο Site του Κωτσόβολου. 
Αναχωρησε από περιοχή Μάγουλα Αττικής όποτε λογικά μέχρι Σάββατο θα έχει φτάσει Λαύριο.

• Like 1

Μόλις τώρα, GaGaS_Thess είπε

τι ακριβως συγκρινουμε ; το Xbox Series X με το PS4 Pro ?! Ποιος ο λογος ; 

επειδή είναι crossgen για τις διαφορές με την προηγούμενη γενιά

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...