Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Cowboy91 είπε

Φίλε μου και εγώ έκανα χθες παραγγελία και φοβόμουν γ το απόθεμα λιγάκι(το S πήρα) και έβαλα αντιτικαταβολη στον χώρο μου. Οπότε δεν παίζει να υπάρξει θέμα απτό καταλαβαινω.απλα η παραγγελία ακόμα μ την δείχνει σε αναζήτηση. Αυτό δεν καταλαβαινω

Γενικότερα το S δεν πιστεύω οτι θα έχει πρόβλημα διαθεσιμότητας τις πρώτες ημέρες. Εμένα η παραγγελία έχει status "Σε διαδικασία συλλογής" οπότε πιστεύω όλα να είναι καλά. Δες και τη δική σου μήπως έχει αλλάξει.

• Thanks 1
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 minutes ago, Malthador said:

Έχουν φορητά POS οι διανομείς;

Δεν ξέρω κατά πόσο έχουν όλοι είναι η αλήθεια αλλά είναι μια ευκαιρία να πάρουν. 

Πάντως έχω πληρώσει με κάρτα σε παράδοση στο σπίτι αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν σε εταιρεία διανομής ή σε φορτηγό του καταστήματος που είχα κάνει την παραγγελία. 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, pushthetempo είπε

Μίλησα και εγώ με Public πριν λίγη ώρα. Είχα κάνει την παραγγελία χθες το πρωί για Series X και παραλαβή από κατάστημα, όμως μετά τα τελευταία γεγονότα τους κάλεσα για να αλλάξω την παραγγελία και να παραδοθεί στο σπίτι. Η κοπέλα που μίλησα μου δημιούργησε νέα παραγγελία και ακύρωσε την προηγούμενη ενώ σε ερώτηση που της έκανα για την παράδοση μου απάντησε οτι οι παραδόσεις θα γίνουν την ημέρα κυκλοφορίας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Θέλεις να πεις ότι το public έχει ακόμα διαθέσιμες Series X κονσόλες για παράδοση day1?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Θέλεις να πεις ότι το public έχει ακόμα διαθέσιμες Series X κονσόλες για παράδοση day1?

Σύμφωνα με αυτά που μου είπαν στο τηλέφωνο και με δεδομένο ότι έκανα την παραγγελία μου χθες, έτσι φαίνεται. Επίσης η παραγγελία μου όπως είπα είναι πλέον σε διαδικασία συλλογής οπότε φαίνεται να προχωράει. Τώρα από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω μεχρι και πριν λιγες μερες που ειδα, σε κανενα καταστημα δε μου βγαζε ειδοποιηση οτι εχει εξαντληθει η πρωτη παρτιδα, σε αντιθεση με το ps5 που το βγαζε σε ολα τα καταστηματα. 

Να πω την αληθεια βεβαια, αν και ξερω οτι η ζητηση για xbox ειναι μικροτερη στην ελλαδα σε σχεση με το ps, μου κανει εντυπωση οτι ακομα και σημερα δειχνει οτι δεν εχουν εξαντληθει τα αποθεματα... Να χει γινει ομως και να μην εχει ενημερωσει κανεις το βλεπω απιθανο

Επεξ/σία από gtsoui
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, pushthetempo είπε

Σύμφωνα με αυτά που μου είπαν στο τηλέφωνο και με δεδομένο ότι έκανα την παραγγελία μου χθες, έτσι φαίνεται. Επίσης η παραγγελία μου όπως είπα είναι πλέον σε διαδικασία συλλογής οπότε φαίνεται να προχωράει. Τώρα από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει!

Έχω κάνει προπαραγγελια από 22/9 στις 9:57 και ακόμα μου λέει σε εκτεταμένη αναζήτηση και εσυ έκανες χθες και σου λέει σε διαδικασία συλλογής?? Δεν πάμε καλά ωραία σειρά προτεραιοτητας... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, bubcrazy99 είπε

Πάντως εγώ φίλε που το είχα πληρώσει 1η μέρα με πήραν τηλέφωνο σήμερα...άρα μάλλον θα καλέσουν και εσένα αύριο .

Τους εστειλα ενα μειλ χθες και τους ειπα οτι σε αντιστοιχες περιπτωσεις εχουν ενημερωσει και μου λεει πως τους εχουμε ενημερωσει αφου ακομα δεν εχουν ερθει τα κομματια.Βρε με δουλευουν ?πωπω φορτωνω τωρα ..Για πλαισιο μιλαω εγω..πεφτει δουλεμα

Επεξ/σία από jimtriol
  • Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Τους εστειλα ενα μειλ χθες και τους ειπα οτι σε αντιστοιχες περιπτωσεις εχουν ενημερωσει και μου λεει πως τους εχουμε ενημερωσει αφου ακομα δεν εχουν ερθει τα κομματια.Βρε με δουλευουν ?πωπω φορτωνω τωρα ..Για πλαισιο μιλαω εγω..πεφτει δουλεμα

Άσε πολυ δουλεμα δυστυχώς.. Ελλάδα τι περιμενεις?? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, JohnTheReaper89 είπε

Άσε πολυ δουλεμα δυστυχώς.. Ελλάδα τι περιμενεις?? 

Ρε εσυ αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι μου πηραν ολο το ποσο απο τις 22 Σεπτεμβρη και τωρα κανουν τις παπιες..Θα τους ξαναπαρω και θα κανω φασαρια

Επεξ/σία από jimtriol
  • Like 2
Δημοσ.

Guys ξέρει κανείς αν έχουν παραλάβει τα καταστήματα Public ή πότε θα παραλάβουν? Άσχετα αν μας αφήσουν να τα πάρουμε πριν την Τρίτη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, TzinoGR είπε

Guys ξέρει κανείς αν έχουν παραλάβει τα καταστήματα Public ή πότε θα παραλάβουν? Άσχετα αν μας αφήσουν να τα πάρουμε πριν την Τρίτη...

Πήρα πάλι τώρα μου λέει μια κοπέλα δεν έχει ξεκινήσει καμιά παραγγελία ακόμα να στέλνεται..Έχουν παραλαβει παντως..Τώρα τι λέει ο άλλος ο φίλος ότι του λέει σε διαδικασία συλλογής δεν ξέρω.. Να περιμένω τηλέφωνο μου είπε και αυτή.. 

Επεξ/σία από JohnTheReaper89
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε

Έχω κάνει προπαραγγελια από 22/9 στις 9:57 και ακόμα μου λέει σε εκτεταμένη αναζήτηση και εσυ έκανες χθες και σου λέει σε διαδικασία συλλογής?? Δεν πάμε καλά ωραία σειρά προτεραιοτητας... 

Μήπως παίζει ρόλο ότι τους έκανα την εξόφληση της παραγγελίας? Δεν ξέρω πραγματικά.

• Confused 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pushthetempo είπε

Μήπως παίζει ρόλο ότι τους έκανα την εξόφληση της παραγγελίας? Δεν ξέρω πραγματικά.

Εγω αυτο νομιζω,,ολοι οσοι εχουμε προπληρωσει μας εχουν γραψει ανεξαρτητως καταστηματος γιατι σου λεει τα πηραμε ηδη ...Ελλαδα τι να πεις

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

καταλαβαίνετε οτι δε στεκει αυτο που λέτε ετσι? αν απαιτήσετε ακύρωση παραγγελίας κ επιστροφή θα πονέσουν πιο πολύ οποτε δε θα κάνουν τέτοιες μαλακιες να δίνουν σε οσους δε πληρώσανε για να παρουν εξτρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Εγω αυτο νομιζω,,ολοι οσοι εχουμε προπληρωσει μας εχουν γραψει ανεξαρτητως καταστηματος γιατι σου λεει τα πηραμε ηδη ...Ελλαδα τι να πεις

Εγώ είμαι με αντικαταβολή άρα δεν ισχύει αυτό.. Δεν θέλουν να παρουν τα λεφτουδακια?? 

Επεξ/σία από JohnTheReaper89
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...