Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tab0u είπε

'Αρα για εμάς που έχουμε 4k τηλεόραση αλλά όχι hdmi 2.1 είναι καλύτερη λύση το series S αντί του X? 
Ώς τώρα το μόνο αρνητικό που διαβάζω είναι ο μικρός ssd

Όχι! Αν δεν είχες 4k τηλεόραση και δεν ήταν να πάρεις, τότε ας έπαιρνες το S.

• Like 4
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα. Θα σας αναφέρω και εγώ την εμπειρία μου από Κωτσόβολο. Είχα παραγγείλει την κονσόλα (Series X) στις 25 Σεπτέμβρη με παραλαβή και εξόφληση στο κατάστημα.

Σήμερα, και μετά τα νέα για το ολικό lockdown, πήρα τηλέφωνο για να κανονίσω δρομολόγηση στο σπίτι μου. Μου είπαν να πάω στο κατάστημα και να πληρώσω το ποσό εκεί, όπως και έκανα.

Στη συνέχεια, τους πήρα τηλέφωνο και τους ζήτησα να έρθει σπίτι μου και μου είπαν πως η κονσόλα έχει ήδη δρομολογηθεί να πάει στο κατάστημα και δεν γίνεται να αλλάξει. Αφού φτάσει στο κατάστημα θα επικοινωνήσουν μαζί μου για να τη στείλουν στο σπίτι μου.

Οπότε δε με βλέπω για day 1, ούτε καν για week 1.

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tab0u είπε

'Αρα για εμάς που έχουμε 4k τηλεόραση αλλά όχι hdmi 2.1 είναι καλύτερη λύση το series S αντί του X? 
Ώς τώρα το μόνο αρνητικό που διαβάζω είναι ο μικρός ssd

To 2.1 το θες για 4Κ/120FPS και VRR. Τα βασικά, δηλαδή 4K/60 τα πιάνεις.

• Like 4
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!! Μόλις μίλησα παλι με public όσοι έχουμε παραλαβη από κατάστημα θα μας τηλεφωνήσουν για να μας το στείλουν με courrier στο σπίτι.. Για να δουμε.. 

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, JohnTheReaper89 said:

Καλημέρα παιδιά!! Μόλις μίλησα παλι με public όσοι έχουμε παραλαβη από κατάστημα θα μας τηλεφωνήσουν για να μας το στείλουν με courrier στο σπίτι.. Για να δουμε.. 

Λαμπρά. 

Εγώ που θέλω να πληρώσω με κάρτα, να εξαργυρώσω €πιστροφή και να κόψω και τιμολόγιο, δεν πρόκειται να πάρω κονσόλα. 

Δεν βαριέσαι, θα μείνει το 500αρικο στην τσέπη. 

• Sad 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε

Καλημέρα John. Πήρα κ εγώ αλλά δεν τ σγξωναν. Προφανώς πίνουν καφεδάκι μην πω τιπιτα. Οπότε προφανώς εμείς με αντικαταβολή και παραλαβή στον χώρο από την αρχή δεν παιζει να υπάρξει θέμα να φανταστώ? 

• Moderators
Δημοσ.

Είμαι πολύ περίεργος πως θα πληρωθεί η αντικαταβολή που είναι πάνω από €500.

Κάτι δεν έχουν υπολογίσει σωστά οι αλυσίδες.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Malthador είπε

Λαμπρά. 

Εγώ που θέλω να πληρώσω με κάρτα, να εξαργυρώσω €πιστροφή και να κόψω και τιμολόγιο, δεν πρόκειται να πάρω κονσόλα. 

Δεν βαριέσαι, θα μείνει το 500αρικο στην τσέπη. 

Γιατί να μη μπορείς; Πριν λίγο μίλησα με Public, μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μας για να τους στείλουμε το δικαιολογητικό του ενεργού καθεστώτος Φ.Π.Α. από το Taxis και μετά κανονικά πληρωμή με κάρτα στο POS της εκάστοτε courier. Τιμολόγιο θα υπάρχει ήδη μέσα στη συσκευασία.

Δημοσ.
1 minute ago, Malthador said:

Είμαι πολύ περίεργος πως θα πληρωθεί η αντικαταβολή που είναι πάνω από €500.

Κάτι δεν έχουν σκεφτεί σωστά οι αλυσίδες.

Με φορητό POS? 

Δημοσ.

Μίλησα και εγώ με Public πριν λίγη ώρα. Είχα κάνει την παραγγελία χθες το πρωί για Series X και παραλαβή από κατάστημα, όμως μετά τα τελευταία γεγονότα τους κάλεσα για να αλλάξω την παραγγελία και να παραδοθεί στο σπίτι. Η κοπέλα που μίλησα μου δημιούργησε νέα παραγγελία και ακύρωσε την προηγούμενη ενώ σε ερώτηση που της έκανα για την παράδοση μου απάντησε οτι οι παραδόσεις θα γίνουν την ημέρα κυκλοφορίας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

• Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, bill_viper said:

Γιατί να μη μπορείς; Πριν λίγο μίλησα με Public, μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μας για να τους στείλουμε το δικαιολογητικό του ενεργού καθεστώτος Φ.Π.Α. από το Taxis και μετά κανονικά πληρωμή με κάρτα στο POS της εκάστοτε courier. Τιμολόγιο θα υπάρχει ήδη μέσα στη συσκευασία.

Γιατί για να εξαργυρωθεί η €πιστροφή θέλει συγκεκριμένα το POS του καταστήματος, δεν πρόκειται να δουλέψει αυτό της courier. Τους παίρνω τώρα τηλέφωνο να δω αν μπορώ να προπληρώσω σήμερα σε κατάστημα με κάρτα να δω τι θα μου πουν.

10 minutes ago, NickTG said:

Με φορητό POS? 

Έχουν φορητά POS οι διανομείς;

Δημοσ.

Νομίζω ότι με το xbox είναι πιο απλό το θέμα και εξαρτάται μόνο από την κατάσταση των μεταφορικών, σε αντίθεση με το ps5 που εκτός αυτού είναι και το θέμα της εξάντλησης των αποθεμάτων.

Δημοσ.

υπαρχει παραθυράκι , τα μετρητά ανω των 500  την επομενη γίνονται κατάθεση από την εταιρια στο όνομα του πελάτη στη τράπεζα. το ιδιο κάνουμε κ εμείς

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, pushthetempo είπε

Μίλησα και εγώ με Public πριν λίγη ώρα. Είχα κάνει την παραγγελία χθες το πρωί για Series X και παραλαβή από κατάστημα, όμως μετά τα τελευταία γεγονότα τους κάλεσα για να αλλάξω την παραγγελία και να παραδοθεί στο σπίτι. Η κοπέλα που μίλησα μου δημιούργησε νέα παραγγελία και ακύρωσε την προηγούμενη ενώ σε ερώτηση που της έκανα για την παράδοση μου απάντησε οτι οι παραδόσεις θα γίνουν την ημέρα κυκλοφορίας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Φίλε μου και εγώ έκανα χθες παραγγελία και φοβόμουν γ το απόθεμα λιγάκι(το S πήρα) και έβαλα αντιτικαταβολη στον χώρο μου. Οπότε δεν παίζει να υπάρξει θέμα απτό καταλαβαινω.απλα η παραγγελία ακόμα μ την δείχνει σε αναζήτηση. Αυτό δεν καταλαβαινω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...