Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Υπάρχει κανένας που έκανε προπαραγγελία απο Κωτσόβολο μετά την πρώτη μέρα και τον ειδοποίησαν για παραλαβή; Γιατί εχω κάνει απο την πρώτη και ακόμα καμία ενημέρωση και δεν ξέρουν ούτε στο τμήμα πωλήσεων τι απόθεμα υπάρχει και πως θα μοιραστεί. Δεν μας τα λένε καλά δηλαδή. Έχω μια υποψία οτι εξυπηρετούν φίλους και γνωστούς πρώτα. 

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, psilos555 είπε

Η παραγγελία έγινε από την  πρώτη μέρα 22/09

και πληρωμή μέσω πιστωτικής. 

6C379B3C-9E9B-49D2-BE53-889368C5FA70.jpeg

Ακριβώς τα ίδια μου λέει και εμένα. Λογικά όσοι προπληρωσαν έχουν πλεονέκτημα σε σχέση με τις αντικαταβολες

• Like 1

1 λεπτό πριν, mansa2k είπε

Αναμενόμενα τα παραπάνω. Πάντως αξιοθαύμαστο που ακόμα δεν έχουμε ολοκληρωμένες παρουσιάσεις και συγκρίσεις.

Μας δουλεύει η Treyarch?

Ok 136gb στο X αλλά και στο S?

Μετα την τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με τα public,μου εστειλαν μια φορμα οπου πληρωσα ολοκληρο το ποσο για να σταλει πλεον η κονσολα στο σπιτι.Απλα παρατηρησα,οτι η πρωτη παραγγελια που εκανα φαινεται σαν ακυρωμενη και η καινουργια πηρε καινουργιο αριθμο παραγγελιας.Συνεβη σε αλλον αυτο;

Ελπιζω να μη χασουμε τη σειρα μας

Και εγώ Κώτσο από Αθήνα με ημερομηνία έναρξης αποστολής 6/11.

Υπάρχει περίπτωση να έρθει δηλαδή και αύριο?Η είναι πολύ αισιόδοξο?

Να αρχίσουμε τα preload ρε γμτ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει περιπτωση να συνδεθει εξωτερικος δισκος και να φορτωσουμε τιποτα mame στο series x? 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω (στο One) παίζει retroarch, αλλα θέλει developer mode και dev account. ταλαιπωρία. πάρε καλύτερα κανενα pi για mame.

Επεξ/σία από Agent_Orange
  • Like 1

Δύσκολα τα βλέπω με το lockdown, στο προηγούμενο του Μαρτίου είχα πράγματα που παρέλαβα μετά από 1,5 μήνα (ένα μήνα είχαν κολλήσει στο περίφημο Hub Π. Ράλλη)!

Παρήγγειλα το Series X από MediaMarkt μάλλον καθυστερημένα (19/10) και μάλλον θα πάω για ακύρωση..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...