Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΝΑΙ.

Μπορεί να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και αν δεν τους φτάσουν τα τεμάχια να σε πάνε στην επόμενη παρτίδα που θα τους στείλουν.

Εδωσες κάποιο ποσό για την προπαραγγελία?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όχι δεν έχω δώσει κάτι. Απλά απτην στιγμή που λέει οτι είναι διαθέσιμο μ φιςνεται περίεργο να μην το πάρω σρην ώρα μου. Ειδικά όσο αφορά το S που νομίζω δεν τ πολυπροτιμησε κόσμος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι τα ίδια σε όλους παιδιά. Νομίζω δεν θα υπάρξει πρόβλημα γιατί σε όλα εκτός Πλαισίου για κάποιο λόγο λέει διαθέσιμο. Πουθενά δεν λέει εξαντλημένο. Νομίζω όλοι θα το πάρουν στην ώρα τους έχω τη εντύπωση. Απλά όσοι έβαλαν παραλαβή από κατάστημα δεν ξέρω τι θα παιχτεί. Πάντως τα public χαρταετό γενικά. 

Επεξ/σία από Cowboy91

Εγώ πήρα πριν περίπου τρει; ώρες στα Public(εφόσον έκανα παραγγελία να μ έρθει στο σπίτι) να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο νέο για τις κονσόλες κ μ είπαν ότι 'δεν έχουμε κάποια ενημερωση'. Μια βδομάδα πριν. Πότε θα έχουν δηλαδή? Στις 9 του μηνός. Τι φάση περνάν. 

1 λεπτό πριν, Cowboy91 είπε

Εγώ πήρα πριν περίπου τρει; ώρες στα Public(εφόσον έκανα παραγγελία να μ έρθει στο σπίτι) να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο νέο για τις κονσόλες κ μ είπαν ότι 'δεν έχουμε κάποια ενημερωση'. Μια βδομάδα πριν. Πότε θα έχουν δηλαδή? Στις 9 του μηνός. Τι φάση περνάν. 

Άκυροι τελείως.. Έχουν παραλάβει τις κονσόλες Κωτσόβολος και Πλαίσιο και αυτοί τι κάνουν δεν ξέρω.. 

Θα έρθουν. Απτην στιγμή που δεν μπήκε ταμπέλα 'εξαντληθηκε'. Απλά είναι πολύ αργοπορημένοι. Πάντως στο Πλαίσιο όπως γγραφω κ παραπάνω είναι τ μόνο κατάστημα π γ κάποιο λόγο τα Xbox εξαντλήθηκαν. Σε όλα τα άλλα μεγάλα καταστήματα είναι διαθέσιμα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω αγορασα τη κονσολα ονλαιν απο πλαισιο με παραδοση στο χωρο μου απο 22/9 ,μαλιστα μου πηρε  και ολο το ποσο απο τις 22/9 και στο στατους ειναι ακομα σε Η προπαραγγελία σου θα ολοκληρωθεί αμέσως μόλις το προιόν είναι διαθέσιμο από τον προμηθευτή .Οταν τους πηρα εχθες μου ελεγαν ,δε ξερουμε ακομα οταν ερθει η κονσολα στις 10 θα ενημερωσουμε και τα σχετικα...Ουτε φωνη ουτε ακροαση σημερα

Επεξ/σία από jimtriol

6 λεπτά πριν, jimtriol είπε

εγω αγορασα τη κονσολα ονλαιν απο πλαισιο με παραδοση στο χωρο μου απο 22/9 ,μαλιστα μου πηρε  και ολο το ποσο απο τις 22/9 και στο στατους ειναι ακομα σε επεξεργασια ,μονο μου ειχε ερθει ενα κουπονι προπαραγγελιας .Οταν τους πηρα εχθες μου ελεγαν ,δε ξερουμε ακομα οταν ερθει η κονσολα στις 10 θα ενημερωσουμε και τα σχετικα...Ουτε φωνη ουτε ακροαση σημερα

Λογικα, θα σε ενηεεωσουν αυριο ισως δεν προλαβαν . 

Απορια γιατι βλεπω οτι Σαββατο πρωι  η χωρα κλεινει. Τον Μαρτιο δουλευα 16 ωρες την ημερα και δεν εχω ιδεα τι εγινε στην χωρα. Οι αποθηκες του πλαισιου δουλευαν στον ασπροπυργο? Αποστολες γινοντουσαν, κανονικα? 

Μόλις τώρα, GaGaS_Thess είπε

Λογικα, θα σε ενηεεωσουν αυριο ισως δεν προλαβαν . 

Απορια γιατι βλεπω οτι Σαββατο πρωι  η χωρα κλεινει. Τον Μαρτιο δουλευα 16 ωρες την ημερα και δεν εχω ιδεα τι εγινε στην χωρα. Οι αποθηκες του πλαισιου δουλευαν στον ασπροπυργο? Αποστολες γινοντουσαν, κανονικα? 

Βασικα γραφει θα ολοκληρωθει μολις το προιον διαθεσιμο..Ελπιζω να μην ειναι αυτο που νομιζω γιατι θα τους παρει ο .......Δλδ ενημερωνουν μονο αυτους που δεν εχουν πληρωσει και σου λενε αφου απο αυτον τα πηραμε στα @@ μας...Γινονταν αποστολες,αυτο ειναι σιγουρο.Απλως καθυστερουσαν λιγο γιατι ολοι αγοραζαν ιντερνετικα με παραδοσεις

4 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Βασικα γραφει θα ολοκληρωθει μολις το προιον διαθεσιμο..Ελπιζω να μην ειναι αυτο που νομιζω γιατι θα τους παρει ο .......Δλδ ενημερωνουν μονο αυτους που δεν εχουν πληρωσει και σου λενε αφου απο αυτον τα πηραμε στα @@ μας...Γινονταν αποστολες,αυτο ειναι σιγουρο.Απλως καθυστερουσαν λιγο γιατι ολοι αγοραζαν ιντερνετικα με παραδοσεις

Πάντως εγώ φίλε που το είχα πληρώσει 1η μέρα με πήραν τηλέφωνο σήμερα...άρα μάλλον θα καλέσουν και εσένα αύριο .

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, jimtriol είπε

Μου έκανε εντύπωση ότι στο πλαίσιο δεν λέει ότι είναι διαθέσιμο γιατί είναι τ μόνο κατάστημα π το λέει. Ειδικά απτην στιγμή π όπως φαίνεται υπάρχει απόθεμα κ δεν παιζει θέμα διαθεσιμότητας γενικά. Έχω την εντυοωση ότι κάνεις δεν θα έχει θέμα με κονσόλες xboxαντιθετως με τον χαμό π έγινε με τα ps5

Επεξ/σία από Cowboy91

1 λεπτό πριν, bubcrazy99 είπε

Πάντως εγώ φίλε που το είχα πληρώσει 1η μέρα με πήραν τηλέφωνο σήμερα...άρα μάλλον θα καλέσουν και εσένα αύριο .

το ελπιζω αλλιως θα ζωστω με εκρηκτικα ,θα φωναξω αλαχου Sony και θα ανατιναξω τις αποθηκες του Ασπροπυργου😈🤬

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...