Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή ο Κοτσόβολος θα στείλει αύριο τις κονσόλες ; Δεν υπάρχει πρόβλημα αν το κάνει αυτό ; ή είναι αυτοματοποιημένο το μήνυμα και δεν ισχύει ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Δηλαδή ο Κοτσόβολος θα στείλει αύριο τις κονσόλες ; Δεν υπάρχει πρόβλημα αν το κάνει αυτό ; ή είναι αυτοματοποιημένο το μήνυμα και δεν ισχύει ; 

Όχι δεν υπάρχει θέμα άλλωστε είδη Πορτογαλία και Ισπανία έχουν παραλάβει άτομα μέσω UPS την κονσόλα σπίτι τους από την microsoft που ειχαν κανει παραγγελια απο το site της.

Το πρωί στην δίκη μου παραγγελία  έλεγε αποστολή 6/11 και το μεσημέρι έγινε 5/11

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, dream21 είπε

Όχι δεν υπάρχει θέμα άλλωστε είδη Πορτογαλία και Ισπανία έχουν παραλάβει άτομα μέσω UPS την κονσόλα σπίτι τους από την microsoft που ειχαν κανει παραγγελια απο το site της.

Απο λαθος εχει γινει αυτο και απο κακη διαχειριση. Επισημα η MS και η Sony δεν το επιτρεπουν κ μπορουν να ριξουν και κυρώσεις στα καταστηματα που δεν κράτησαν τις ημερομηνίες.

αλλα οταν βιαζονται ολοι να οργανωσουν τοσα πολλα πραγματα, παντα καποιοι κανουν λαθη. αλλα αλλο λαθος και αλλο επισημα να φυγει yolo ο Κωτσοβολος και να τα στειλει σε ολη την Ελλαδα. :P 

Επεξ/σία από Skywalker333
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

Απο λαθος εχει γινει αυτο και απο κακη διαχειριση. Επισημα η MS και η Sony δεν το επιτρεπουν κ μπορουν να ρηξουν και κυρώσεις στα καταστηματα που δεν κράτησαν τις ημερομηνίες.

αλλα οταν βιαζονται ολοι να οργανωσουν τοσα πολλα πραγματα, παντα καποιοι κανουν λαθη. αλλα αλλο λαθος και αλλο επισημα να φυγει yolo ο Κωτσοβολος και να τα στειλει σε ολη την Ελλαδα. :P 

Το λάθος εάν είναι έτσι είναι της UPS.

Επεξ/σία από dream21
Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Διάβασα μια είδηση σχετικά με τον διαθέσιμο χώρο του Series S, από έναν Καναδό πρώιμο κάτοχο της ότι είναι στα 364gb.

https://twistedvoxel.com/xbox-series-s-ssd-storage-size-small/

Δεν ξέρουμε αν ισχύει 100% φυσικά. Θα μάθουμε σύντομα.

Tragic:

very sad, often involving death and suffering:

- His friends were deeply shocked and saddened by the tragic news of his death.

-The bomb explosion resulted in a tragic loss of life.

- The storage space of Xbox Series S SSD is tragic. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από Πλαίσιο ξεκίνησαν τα τηλέφωνα - πληρωμή ηλεκτρονικά με κάρτα (και πάντα ευγενέστατοι). Παραλαβή Τρίτη κανονικά. Και τα PS5 θα παραδοθούν κανονικά, όπως είπαν. Αντε, με το καλό σε όσους περιμένουν.

Επεξ/σία από marcus0
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dream21 είπε

Το λάθος εάν είναι έτσι είναι της UPS.

ή απο τον πωλητή που δεν ενημέρωσε σωστα αυτον που κανει την παραδοση. Και τα δυο γίνονται και εχουν γινει ουκ ολιγες φορες στο παρελθον. 
Απλα λεμε οτι επισημα δεν πρεπει κανονικα να τα δινουν και συνηθως μολις περνει χαμπαρι κατι τετοιο η τοπικη αντιπροσωπία, το κοβει μαχαίρι (αν μπορεί). το σημαντικο παντως ειναι οτι οι κονσολες εχουν φτασει σε πολλα καταστήματα και ήδη αρχιζουν κ κυκλοφορούν :) 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

ή απο τον πωλητή που δεν ενημέρωσε σωστα αυτον που κανει την παραδοση. Και τα δυο γίνονται και εχουν γινει ουκ ολιγες φορες στο παρελθον. 
Απλα λεμε οτι επισημα δεν πρεπει κανονικα να τα δινουν και συνηθως μολις περνει χαμπαρι κατι τετοιο η τοπικη αντιπροσωπία, το κοβει μαχαίρι (αν μπορεί). το σημαντικο παντως ειναι οτι οι κονσολες εχουν φτασει σε πολλα καταστήματα και ήδη αρχιζουν κ κυκλοφορούν :) 

καλά ας μου στείλουν εμένα το ps5 πιο νωρίς και δεν θα το πω!!! :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερωτικά μπορεί αύριο να πάμε σε Full Lockdown ολη η χωρα με το διάγγελμα του Πρωθυπουργου  και Τσιορδα. Αυτο ακουσα στον Ευαγγελατο στο MEGA πριν απο λιγο.

Επεξ/σία από dream21
  • Sad 1
Δημοσ.

Πηρα μονος μου στο πλαισιο και μου ειπαν πως μολις φανουν τα κομματια στην αποθηκη τους,θα αρχισουν να παιρνουν εναν εναν τηλεφωνο για να σταλει μια φορμα για να γινει ηλεκτρονικη πληρωμη με καρτα και αποστολη στη συνεχεια

Τη ρωτησα αν θα υπαρχει και η δυνατοτητα δοσεων με πιστωτικη καρτα και μου απαντησε πως πολυ πιθανον να υπαρχει και η δυνατοτητα αυτη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, john1080 είπε

Πηρα μονος μου στο πλαισιο και μου ειπαν πως μολις φανουν τα κομματια στην αποθηκη τους,θα αρχισουν να παιρνουν εναν εναν τηλεφωνο για να σταλει μια φορμα για να γινει ηλεκτρονικη πληρωμη με καρτα και αποστολη στη συνεχεια

Τη ρωτησα αν θα υπαρχει και η δυνατοτητα δοσεων με πιστωτικη καρτα και μου απαντησε πως πολυ πιθανον να υπαρχει και η δυνατοτητα αυτη

Από public δεν έχεις παραγγειλει αν θυμάμαι καλά?? 

Επεξ/σία από JohnTheReaper89
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, john1080 είπε

Εμένα μου έδωσαν τέτοια δυνατότητα νωρίτερα (δόσεις με πιστωτική ή χρέωση όλου του ποσού). Μου έστειλαν mail με link, μέσω του οποίου έγινε η εξόφληση του ποσού. Λογικά αύριο, το πολύ μεθαύριο, θα τους πάρουν όλους τηλέφωνο.

ΥΓ: Και πλήρες lockdown να γίνει σαν την άνοιξη, όπως ειπώθηκε ήδη οι κονσόλες θα παραδοθούν κανονικά. Μην αγχώνεστε.

Επεξ/σία από marcus0
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...