Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, dimosxania είπε

Ναι είχα βάλει παραλαβή από κατάστημα στην Θεσσαλονίκη αλλά λόγο λοκνταουν με ενημέρωσε ότι είτε θα ολοκληρώσω την παραγγελία μου ονλαιν μέσω κάρτας είτε θα πάω να κάνω κατάθεση τα χρήματα σε τραπεζα

Επειδη ειμαι και εγω στην ιδια κατασταση,σου εδωσαν αυτες τις δυο επιλογες;Ειτε ονλαιν ειτε καταθεση σε τραπεζα;;Σε ονλαιν πληρωμη με καρτα,μπορεις να βαλεις ατοκες δοσεις;;Και εγω εχω κανει παραγγελια για παραλαβη απο καταστημα,αλλα ειμαι Θεσσαλονικη και εχει λοκνταουν

Επεξ/σία από john1080
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για άτοκες δόσεις φίλε μου δεν ρώτησα αλλά έχω την εντύπωση ότι θα γίνεται εφόσον την ολοκληρώσεις ονλαιν την παραγγελία σου

Δημοσ.

Εδώ μέσα γράφτηκε ότι από Κώτσο είχαν πει για παραλαβή στις αποθήκες στις 4/11 οπότε αύριο ίσως ξέρουμε

περισσότερα.Εμένα με έχουν χρεώσει και στην παραγγελία μου γράφει "σε αναμονή διαθεσιμότητας από προμηθευτή".
Τέλος πάντων μεταξύ μας δεν είναι ότι περιμένουμε και κάνα halo day one ψυχραιμία!

Το χειρότερο είναι να μας την κάνει πάλι το cyberpunk και εκεί την πατήσαμε!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimosxania είπε

Για άτοκες δόσεις φίλε μου δεν ρώτησα αλλά έχω την εντύπωση ότι θα γίνεται εφόσον την ολοκληρώσεις ονλαιν την παραγγελία σου

Aν πας να κανεις καινουργια αγορα σου δινει την δυνατοτητα να βαλεις πιστωτικη καρτα.Το θεμα ειναι οτι λογικα αφου σου δινουν τη δυνατοτητα να πληρωσεις ονλαιν,θα σου ανοιξουν στην παραγγελια την φορμα για να πληρωσεις με δοσεις και να ακυρωσουν την παραλαβη απο το καταστημα

Δημοσ.

Καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο στο παμπλικ και να τους ρωτήσεις τι γίνεται και να ενημερωθείς κατάλληλα.εμενα με πήραν γιατί λογικά πρόλαβα και θα είμαι στην πρώτη φουρνιά.κατα πάσα πιθανότητα θα ενημερώσουν και σένα αλλά αν όχι πάρε ένα τηλέφωνο αύριο να είσαι σιγουρος

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimosxania είπε

Καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο στο παμπλικ και να τους ρωτήσεις τι γίνεται και να ενημερωθείς κατάλληλα.εμενα με πήραν γιατί λογικά πρόλαβα και θα είμαι στην πρώτη φουρνιά.κατα πάσα πιθανότητα θα ενημερώσουν και σένα αλλά αν όχι πάρε ένα τηλέφωνο αύριο να είσαι σιγουρος

22/9 10:50 το πρωι εχω κανει παραγγελια,λογικα στους πρωτους ειμαι και εγω αλλα δεν με πηραν τηλεφωνο ακομη

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάντως έβαλα παραγγελία 22/09 στις 10:20 και σήμερα που τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν εμμέσως πλην σαφώς «που να ξέρουμε αν θα παραλάβεις αυθημερόν, θα έρθει SMS όταν θα έχουμε την κονσόλα σου».

Αθήνα βέβαια, με παραλαβή από το κατάστημα, but still, όχι και πολύ ενθαρρυντικό.

Δημοσ.

Αυτά μου έλεγαν και μένα κάθε φορά που τους έπαιρνα τηλ.εδω που τα λέμε μπορεί να με ενημέρωσαν γιατί τους είχα σπάσει τα... Τηλέφωνα τόσο συχνά που έπαιρνα😂

Δημοσ.

Παιδιά αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι,επειδή έπρεπε να έχουν έρθει ήδη οι κονσόλες εδω και μέρες,για τις καθυστερήσεις δεν φταίνε ούτε τα καταστήματα,ούτε η MS φταίει,τα Ελληνικά Τελωνεία Μας φταίνει που για άλλη μια φορά τα κράζει πολύς κόσμος με το δίκιο του γιατί το έχουν ξεφτυλλίσει το θέμα με τις καθυστερήσεις και την απίθανη γραφειοκρατεία τους.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν φταίνε τα τελωνεία, αλίμονο αν εκτελωνιζόντουσαν οι εμπορικές εισαγωγές με το ίδιο τρόπο που περνάνε τα δεματάκια από το aliexpress.

Απλά δεν έχουν έρθει, αράχτε. 

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα ,

Σε αναμονή της αγαπημένης μας κονσόλας , ήρθε η ώρα να παραγγείλω την τηλεόραση. Θέλω κάτι σε 65-75 " και δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να πάρουμε για να είναι απόλυτα συμβατό με τις κονσόλες νέας γενιάς . Διαβάζω για hdmi 2.1 ktl ktl ktl . Έχει να προτείνει κάτι κάποιος μέχρι τα 2Κ max ?

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Merlin_o_magos είπε

Καλησπέρα σε όλη την παρέα ,

Σε αναμονή της αγαπημένης μας κονσόλας , ήρθε η ώρα να παραγγείλω την τηλεόραση. Θέλω κάτι σε 65-75 " και δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να πάρουμε για να είναι απόλυτα συμβατό με τις κονσόλες νέας γενιάς . Διαβάζω για hdmi 2.1 ktl ktl ktl . Έχει να προτείνει κάτι κάποιος μέχρι τα 2Κ max ?

Ευχαριστώ

Περίμενε καλύτερα για τα μοντέλα 2021, όλα τα μοντελα του 2020 έχουν διάφορους περιορισμούς με τις θύρες HDMI 2.1 (ακόμα και η σειρά CX της LG).

Κανε φίλε μερικούς μήνες υπομονή ακόμη 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, red1 said:

Περίμενε καλύτερα για τα μοντέλα 2021, όλα τα μοντελα του 2020 έχουν διάφορους περιορισμούς με τις θύρες HDMI 2.1 (ακόμα και η σειρά CX της LG).

Κανε φίλε μερικούς μήνες υπομονή ακόμη 😉

Για την συγκεκριμένη ΤV πάντως έχουν κάνει test με την κάρτα γραφικών 3080 και είναι ολα εντάξει, 4K 120HZ και Variable Refresh Rate χωρίς κανένα πρόβλημα (το ιδιο ισχύει και για την Samsung 90T)

Η αλήθεια όμως είναι ότι υπάρχουν άλλες high end TVs που δεν προσφέρουν όλα αυτά, πχ η δική μου 65αρα Q85R, μόνο σε ανάλυση 1440p σου δίνει 120hz και VRR (στο 4K σου δίνει 120HZ χωρίς VRR) οπότε εγώ αν θέλω να είμαι οκ όταν παίζω Call of Duty πχ, θα ρίξω αναγκαστικά την ανάλυση της κονσόλας στα 1440p.

Επεξ/σία από anamenos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...