Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λένε για 30 fps που θα είναι όμως το maximum.Σε αρκετές περιπτώσεις που θα υπάρχουν ζόρια θα πέφτει κάτω των 30 που από κει και κάτω εμφανίζεται το stutter και θα χαλάει την όλη εμπειρία.

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, KilliK είπε

δεν θα το ελεγα δουλεμα, απλως εκφραζει την κοινη λογικη: οτι καμια κονσολα δεν προκειται να τρεξει ταυτοχρονα 4Κ+60fps+RT. οποτε η MS αφηνει την επιλογη στον developer, για το πως θελει να "πουλησει" το παιχνιδι, με την αναλυση, το framerate, το RT? ολα μαζι προφανως δεν προκειται να τα κανει, χωρις σοβαρο αντικτυπο στις επιδοσεις.

4k+60fps+rt σε full γραφικα σε next gen game με τα τωρινα δεδομενα δεν θα τρεχει ουτε σε pc. Εδω ακομα και σε καποια current gen games 9900k/2080ti δεν αντεχουν το 4Κ/60 κλειδωμενο.

4 ώρες πριν, DarthGRE είπε

Παίδες, έχω Xbox από την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Έβαλα παράνομα Xbox Live μέσω Ιρλανδίας. Έχω αγοράσει το 360 γύρω στις 4 φορές. Δηλώνω ρητά πως εάν πάρω πρέφα πως τα 30 είναι νόρμα, έχω φύγει σε pc χωρίς να ξανακοιτάξω πίσω μου.

Αν και το επιχείρημα σου δεν μου στέκει και πολύ, καθώς τα pc τρέχουν σε 60 frames τουλάχιστον.

Δηλαδη για να παιξεις το ιδιο game σε pc σε 60fps θα δωσεις πχ 450 ευρω για cpu και 1500 ευρω για gpu + τα υπολοιπα parts?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

30fps...μάλιστα.

Δηλαδή έχει φαγωθεί όλος ο κόσμος με τα teraflops, με τα specs των νέων κονσολών, με το αν είναι equivelant με την 2060, τη 2070 ή τη 2080 για να βγαίνουν τα παιχνίδια με 30fps.

Και αυτό δεν έχει να κάνει με τη Microsoft ή τη Sony αλλά αυτό είναι το generation leap? Τα ίδια μπουρδελοfps?

Να τα βράσω τα 4K και τα 8K και τα 56K εκτός και αν όλος ο πλανήτης έχει 80" οθόνη και κάθεται στα 2 μέτρα σαν το καθυστηρημένο.

Προφανώς και φταίει η Ubisoft αλλά εσείς ρε κερατάδες στη Microsoft και στη Sony είναι δυνατόν να μην απαιτείτε τα 60fps έστω σε 1080p? Ολόκληρη καμπάνια δε στήνετε ότι δεν έχουν οι κονσόλες τίποτα να ζηλέψουν από τα PC? Σε PC του 400άρικου πιάνεις στα πάντα 60fps έστω με χαμηλότερα γραφικά. Αν δε μπορούν οι developers του κώλου να έχουν 4K,RT και ίστορίες με 60fps ας αρχίσουν να βγάζουν shadows,reflections και δε ξέρω και γω τι μέχρι να τα πιάσουν. Έλεος πια. Ερασιτέχνες modders πήραν το bloodborne και το κάναν 60fps.

Και δεν είναι τόσο το Assasin's Creed που προσωπικά με τραβάει όσο η 20η σεζόν του Walking Dead. Αλλά όταν κάνεις αυτή την αρχή σε τέτοια παραγωγή και το παίζεις και το ξαναπαίζεις καταλαβαίνεις πως θα πάει το πράγμα. 

4K/30fps έχουμε και τώρα και μπορούν να πάρουν το RT να το βάλουν στον πάτο τους αν είναι να στηρίξουν μια ολόκληρη γενιά σε αυτό και στον SSD.

Να παίξουμε θέλουμε όχι να βγάζουμε φωτογραφίες για το instagram. Τσομπάνηδες.

spacer.png

Επεξ/σία από Mitroglou7
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνεχίζονται οι προσλήψεις.

https://gamingbolt.com/the-initiative-recruits-former-naughty-dog-rockstar-programmer

image.jpeg.19835e4e0a7ef4844a3f2bc2ece1d2fe.jpeg

Περι RT που συζητάτε. 
https://wccftech.com/microsoft-xbox-series-x-performance-is-25-tflops-when-ray-tracing-io-rate-equal-to-13-zen-2-cores/

Without hardware acceleration, this work could have been done in the shaders but would have consumed over 13 TFLOPs alone. For the Xbox Series X, this work is offloaded onto dedicated hardware and the shader can continue to run in parallel with full performance.

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρεπει η ms να πει στους devs εγω κυριε μου σου προσφερω τεραφλοπια κ γκαζια, οποτε η θα βγαλεις 4κ 60 η εστω να εχεις επιλογη 1080/60 αλλιως δεν πουλαω ρε κυριος.... Οπως η apple πχ εχει καποια στανταρ αν δεν τα τηρεις δεν αφηνει να ανεβασεις την εφαρμογη στο applestore

Παντως τα παιχνιδια της ms θα τρεχουν 4κ/60 σιγουρα. Εδω το forza mοtosport 7 τρεχει στο one x 4k/60 στο series x δεν θα τρεχει;

Και το fh4 εχει επιλογη 1080/60 η 4κ/30

Επεξ/σία από malias4
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι 2Κ/60 με τούμπανα γραφικά είναι το sweet spot.Πρεπει να σταματήσει το ανέκδοτο με τα 30 frames.Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο κόσμος δεν ενοχλείται από αυτό.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε

30fps...μάλιστα.

Δηλαδή έχει φαγωθεί όλος ο κόσμος με τα teraflops, με τα specs των νέων κονσολών, με το αν είναι equivelant με την 2060, τη 2070 ή τη 2080 για να βγαίνουν τα παιχνίδια με 30fps.

Και αυτό δεν έχει να κάνει με τη Microsoft ή τη Sony αλλά αυτό είναι το generation leap? Τα ίδια μπουρδελοfps?

Να τα βράσω τα 4K και τα 8K και τα 56K εκτός και αν όλος ο πλανήτης έχει 80" οθόνη και κάθεται στα 2 μέτρα σαν το καθυστηρημένο.

Προφανώς και φταίει η Ubisoft αλλά εσείς ρε κερατάδες στη Microsoft και στη Sony είναι δυνατόν να μην απαιτείτε τα 60fps έστω σε 1080p? Ολόκληρη καμπάνια δε στήνετε ότι δεν έχουν οι κονσόλες τίποτα να ζηλέψουν από τα PC? Σε PC του 400άρικου πιάνεις στα πάντα 60fps έστω με χαμηλότερα γραφικά. Αν δε μπορούν οι developers του κώλου να έχουν 4K,RT και ίστορίες με 60fps ας αρχίσουν να βγάζουν shadows,reflections και δε ξέρω και γω τι μέχρι να τα πιάσουν. Έλεος πια. Ερασιτέχνες modders πήραν το bloodborne και το κάναν 60fps.

Και δεν είναι τόσο το Assasin's Creed που προσωπικά με τραβάει όσο η 20η σεζόν του Walking Dead. Αλλά όταν κάνεις αυτή την αρχή σε τέτοια παραγωγή και το παίζεις και το ξαναπαίζεις καταλαβαίνεις πως θα πάει το πράγμα. 

4K/30fps έχουμε και τώρα και μπορούν να πάρουν το RT να το βάλουν στον πάτο τους αν είναι να στηρίξουν μια ολόκληρη γενιά σε αυτό και στον SSD.

Να παίξουμε θέλουμε όχι να βγάζουμε φωτογραφίες για το instagram. Τσομπάνηδες.

spacer.png

Χαχαχχα χωσε...

Δημοσ.

παιδια εχω μια ερωτηση περι smart delivery. Αν ενα παιχνιδι το βαλω και μου κατεβασει την εκδοση για το series x στην δικη μου κονσολα. Εαν μετα το βαλω σε αλλη κονσολα θα γινει το ιδιο?ξερετε αν εχει απαντηθει αυτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά για μια κονσόλα η οποία ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει αλλά η λογική λέει ότι ανάλογα που θα εγκαταστήσεις το παιχνίδι θα κατεβάζει και την αντίστοιχη έκδοση.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Spawn13 είπε

Νομίζω ότι 2Κ/60 με τούμπανα γραφικά είναι το sweet spot.Πρεπει να σταματήσει το ανέκδοτο με τα 30 frames.Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο κόσμος δεν ενοχλείται από αυτό.

Καλά εγώ έφαγα πέσιμο απο warriors πρίν επειδή είπα οτι είναι απαράδεκτο.

• Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λαθος thread :P

Αν και αφορα το xbox.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.

κλειδωμενο απο 24 απριλιου??

Τωρα το ειδα.

Δημοσ.

ε καλα, δεν το λες και λαθος τοπικ...η sony  σχεδον σε ολα τα exclusive της, τα studios της χρησιμοποιουν proprietary engines, ενω η MS νομιζω ολα τα studio της δουλευουν στην unreal engine....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...