Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 minutes ago, sndev said:

Καλες σχέσεις εχουν με όλους δουλςια τους είναι. Σου φαινετε περισσότερο η σονυ γτ πολυ απλα η σονυ κανει δουλειά στο μάρκετινγκ Ευρώπης σε αντιθεση με την μικροσοφτ που ειναι στο πουθενά σε αυτ ο το κομματι. Πριν κανα 8μηνο το λέγανε κ οι ίδιοι (unboxholics) οτι ζητησανε κατι απλο δε θυμαμαι τωρα κ πηρανε απάντηση 9 μηνες μετα απο άλλο τμημα του εξωτερικού. Μακάρι σε αυτην την αντεπίθεση που κανει η μικροσοφτ μεσα σε ολα να φτιάξει κ αυτο το κομμάτι να δουμε κ ελληνικούς υπότιτλους μεταγλώττιση κτλ 

Δεν το λέω με κακία, ούτε τους κατήγορό. Απλά το έφερε, το έφερε έτσι η κατάσταση να έχουν κάτι παραπάνω από τοπική σχέση με την Sony. Διαφημίσεις, giveaways... Προφανώς και ευθύνεται η Microsoft. Ελπίζω τώρα που θα έρθει η surface σειρά και επίσημα Ελλάδα να ξυπνήσει γενικά η MS. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στην παρέα, μιας κι έχουμε ειδήμονες στα specs ζητάω τη βοήθεια τους.

Έχω τηλεόραση τη Samsung QLED QE55Q7F η οποία απ'ότι βλέπω έχει 4xHDMI 2.0 https://www.displayspecifications.com/en/model/7662aa1

Έχω κάνει προπαραγγελία το Series X. Κάτι διαβάζω για HDMI 2.1, τι διαφορά θα έχει που δε το έχει η τηλεόραση μου;

Επεξ/σία από bill_viper

Το Series X έχει την δυνατότητα να κρατάει έως και 12 games στο quick resume για αυτό και αλώστε δεσμεύει τόσα GB. Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε αν αυτό μπορεί να αλλάξει ώστε να αποδεσμεύει GB. 

12 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Έχω τηλεόραση τη Samsung QLED QE55Q7F η οποία απ'ότι βλέπω έχει 4xHDMI 2.0 https://www.displayspecifications.com/en/model/7662aa1

Έχω κάνει προπαραγγελία το Series X. Κάτι διαβάζω για HDMI 2.1, τι διαφορά θα έχει που δε το έχει η τηλεόραση μου;

Δε θα έχεις 4Κ/120 σε όσα παιχνίδια το υποστηρίζουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Όλα τα ελληνικά gaming sites έχουν άψογη σχέση με τη Sony και για αυτό ευθύνεται το πολύ δυνατό τμήμα μάρκετινγκ της Sony.

Η Sony έχει τμήμα PR και υπάρχει ένα mail να απευθυνθείς. Η Microsoft εδώ και σχεδόν 2 χρόνια έχει κλείσει τη θέση του ανθρώπου για το Xbox στην ελληνική αγορά και -δυστυχώς- δεν είχε ούτε κάποια εταιρεία να της κάνει PR. Ως εκ τούτου, δεν υπήρχε contact mail να απευθυνθεί κανείς. Η αγορά είναι τρομερά μικρή για την MS και ως εκ τούτου πέρασε σχεδόν αναίμακτα αυτή η απουσία. Σύντομα -λένε- θα αλλάξει αυτό. Αναμένουμε.

Όπως είναι λογικό από τα παραπάνω, Xbox Series X Press Preview Kit δεν πήρε κανείς μας εδώ

Επεξ/σία από sephiroth
  • Like 1

37 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Τρελή διαφορά ώστε να πεις ότι θα χάσεις κάτι φοβερό όχι. Η τηλεόρασή σου δεν υποστηρίζει 4Κ/120 και VRR( αντίστοιχο του gsync-freesync) . Μια χαρά θα παίζεις όμως μέχρι 4Κ/60.

Εξαρτάται πόσο πορωμένος είσαι με αυτά τα θέματα. :D 

ρε παιδια η Microsoft δεν δινει καθε μηνα 2 δωρεαν παιχνιδια οπως η Sony με το Live ? Ποια ειναι αυτα καθε μηνα ; τα εχουμε καπου πχ του Σεπτεμβριου ; ή αν εχουν ανακοινωθει του Οκτωβριου ; Επισης λογικα αν εχεις ULTIMATE τα παιρνεις και αυτα ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

ρε παιδια η Microsoft δεν δινει καθε μηνα 2 δωρεαν παιχνιδια οπως η Sony με το Live ? Ποια ειναι αυτα καθε μηνα ; τα εχουμε καπου πχ του Σεπτεμβριου ; ή αν εχουν ανακοινωθει του Οκτωβριου ; Επισης λογικα αν εχεις ULTIMATE τα παιρνεις και αυτα ; 

https://news.xbox.com/en-us/2020/08/27/new-games-with-gold-for-september-2020/

Οκτωβρίου δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Τα παίρνεις κανονικά με Ultimate.

Επεξ/σία από jokul7
  • Like 1

Καλημερα παιδες. Ερχομαι αργα στο παρτυ για να μοιραστω κι εγω εντυπωσεις απο την αναλυση του Leadbetter και οχι μονο. Δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο τους μηχανικους και το hardware του Χ . Αυτο ειναι BC οπως το θελουμε. Τα καλυτερα ερχονται, ιδιως εκει που θα δειξει πραγματικα τα δοντια της η κονσολα, με τα επομενης γενιας παιχνιδια τα οποια θα ειναι σε θεση να εκμεταλλευθουν τις πραγματικες δυνατοτητες του Series X σε μεγαλυτερο ευρος σε σχεση με αυτο το πρωτο (ομολογουμενως εντυπωσιακο) δειγμα που λαβαμε σε σχεση με το ΟΝΕ Χ σε BC Mode.

• Like 3

27 λεπτά πριν, kostiger είπε

Καλημερα παιδες. Ερχομαι αργα στο παρτυ για να μοιραστω κι εγω εντυπωσεις απο την αναλυση του Leadbetter και οχι μονο. Δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο τους μηχανικους και το hardware του Χ . Αυτο ειναι BC οπως το θελουμε. Τα καλυτερα ερχονται, ιδιως εκει που θα δειξει πραγματικα τα δοντια της η κονσολα, με τα επομενης γενιας παιχνιδια τα οποια θα ειναι σε θεση να εκμεταλλευθουν τις πραγματικες δυνατοτητες του Series X σε μεγαλυτερο ευρος σε σχεση με αυτο το πρωτο (ομολογουμενως εντυπωσιακο) δειγμα που λαβαμε σε σχεση με το ΟΝΕ Χ σε BC Mode.

Αν δεν έχουν κάνει καμια πατάτα που ελπίζω όχι, απλά βγάζουν τα πράγματα σιγά σιγά προς τα έξω για να κρατήσουν το hype. Άντε να δούμε

43 λεπτά πριν, kostiger είπε

Μενει να δειξουν ομως και πως ανταποκρινεται το series s....Επισης ενα πραγμα που δεν καταταλαβα απο την παρουσιαση , ειναι αν δειξαν μονο  παιχνιδια που εχουν ξεκλειδωμενο το framerate...Γιατι εχω την εντυπωση(διορθωστε αν κανω λαθος), οτι πολλα ειναι κλειδωμένα στα 30 και θα χρειαστει οπωσδηποτε καποιο patch απο τον developer.

4 λεπτά πριν, xavier είπε

Μενει να δειξουν ομως και πως ανταποκρινεται το series s....Επισης ενα πραγμα που δεν καταταλαβα απο την παρουσιαση , ειναι αν δειξαν μονο  παιχνιδια που εχουν ξεκλειδωμενο το framerate...Γιατι εχω την εντυπωση(διορθωστε αν κανω λαθος), οτι πολλα ειναι κλειδωμένα στα 30 και θα χρειαστει οπωσδηποτε καποιο patch απο τον developer.

Το υπογραμμισμενο ειναι νομος που θα εχει εφαρμογη σε ολες τις next-gen. Oσον αφορα στο Series S, εχει και αυτο overhead στον επεξεργαστη επομενως θα τα πηγαινει πολυ καλα στο framerate. Στην αναλυση θα το δουμε ποσο καλα θα κραταει, αν και εκει δεν περιμενουμε πολλα, ιδιως στα πιο απαιτητικα παιχνιδια. Στα 1080 βια στα 1440 θα μαξαρει.

• Like 1

9 λεπτά πριν, kostiger είπε

Στα 1080 βια στα 1440 θα μαξαρει.

Yeap, αυτό που λένε οι devs . Ίδια φάση με το X πολύ μικρότερη ανάλυση - Υποτίθεται οτι όλα τα άλλα είναι ίδια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...