Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Βασικα το the medium δεν θα ειναι day one στο game pass?

Ναι Day one αλλά όχι στο launch,αλλά λίγο μετά,τήν εορταστική περίοδο,η τιμή είναι για όποιον θέλει να το αγοράσει.

Επεξ/σία από ELMastas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

37 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Ναι Day one αλλά όχι στο launch,αλλά λίγο μετά,τήν εορταστική περίοδο,η τιμή είναι για όποιον θέλει να το αγοράσει.

Exlusive δεν ειναι αυτο; γιατι δεν μπαινει day one? Δεν εχει αναφερθει οτι ολα day one?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μονο τα in-house παιχνιδια της MS θαναι σιγουρα διαθεσιμα day 1 στο pass. για τα 3rd party, αναλογως τι συμφωνιες εχουν κανει.

παντως εδω λεει οτι θαναι day1 και στο xbox game pass:

https://www.xbox.com/en-US/games/the-medium

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1

4 λεπτά πριν, KilliK είπε

μονο τα in-house παιχνιδια της MS θαναι διαθεσιμα day 1 στο pass. το Medium δεν ειναι δικο της, αλλα 3rd party.

Ααα καταλαβα..οποτε μια χαρα μας καθετε αν ειναι 3rd party και μπαινει στο pass τοσο συντομα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, KilliK είπε

μονο τα in-house παιχνιδια της MS θαναι διαθεσιμα day 1 στο pass. το Medium δεν ειναι δικο της, αλλα 3rd party.

Οχι αγορίνα μου(έτσι είναι με τα 1st Party βέβαια)το λέει καθαρά πως θα είναι Day 1 το Medium διαθέσιμο στο Gamepass,απλά δεν θα βγεί στο launch,γιατί μου μπερδεύεστε ? 😄

https://www.xbox.com/en-US/games/the-medium

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 2

25 minutes ago, vfragos said:

Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω το εξής. Από την στιγμή που έχω δυνατό pc με gamepass, χάνω κάτι από παιχνίδια αν δεν πάρω το Xbox series X; 

Τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν παιχνίδια που βγαίνουν αποκλειστικά στο gamepass Console, και παιχνίδια που βγαίνουν αποκλειστικά στο gamepass PC. 

Δεν έχω διαβάσει κάτι συγκεκριμένο, αλλά από όσο θυμάμαι τα περισσότερα παιχνίδια που είδα και πέρσι στην e3 αλλά και φέτος που ανακοινώθηκαν έλεγαν "coming to xbox game pass / pc" αν δεν κάνω κάποιο λάθος 

• Like 1

12 ώρες πριν, Tesseract είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι και εγώ παραγγελία για το X και επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με επέκταση εγγύησης, έχει κάποιος εμπειρία στην πράξη πως το χειρίστηκαν το θέμα γιατι εχω διαβάσει πολλά αν το επισκευάσανε, τι έγινε στο ενδιάμεσο κτλ.. 

Επίσης από σήμερα στο xbox store ανοίξανε οι προπαραγγελίες για το the Medium.

image.png.312321902f441d518feeb5bde7e5eeb4.png

Μόλις 50 ευρώ?

37€ στο Steam

AA ειναι γι αυτο και ειναι στη μιση τιμη ενος ΑΑΑ

34 λεπτά πριν, vfragos είπε

Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω το εξής. Από την στιγμή που έχω δυνατό pc με gamepass, χάνω κάτι από παιχνίδια αν δεν πάρω το Xbox series X; 

τπτ απολύτως

• Like 1

Στις 27/9/2020 στις 2:14 ΠΜ, Sanjuro είπε

Το αν αξίζει η επέκταση εγγύησης είναι θέμα πιθανοτήτων να τα παίξει το μηχάνημα και πόσο θα κοστίζει αυτό το μηχάνημα να το πάρεις καινούργιο ή να το φτιάξεις όταν έρθει αυτή η στιγμή.

Το πιθανότερο είναι να μην αξίζει κατά την γνώμη μου. Σε 3 χρόνια πες το μηχάνημα αυτό θα αξίζει πόσο;; 300 ευρώ;; ...με πιθανότητα να τα έχει παίξει πόσο;; 10%;;  5%;; Αν 10% τότε 30 ευρώ αξίζει, αν 5% τότε 15 ευρώ αξίζει η εγγύηση.

Οι εγγυησεις, ειναι σαν τις ασφαλειες ζωης, σπιτιου και αυτοκινητου. Προφανως δεν συμφερουν τον καταναλωτη. Αν τον συμφεραν, δεν θα συμφεραν τις ασφαλιστικες.

Αυτο που σε συμφερει μακροπροθεσμα, ειναι οτι λεφτα δινεις σε ασφαλειες να τα κρατας καβατζα.

Επειδη αυτο δεν το κανει κανεις κι επειδη οι περισσοτεροι δεν θελουν να μπουν σε διαδικασιες υπολογισμων, οπως κανεις εσυ, κανουν μια ασφαλεια και εχουν το κεφαλι τους ησυχο. :P 

• Like 1

12 minutes ago, Brazhlias said:

Αυτο που σε συμφερει μακροπροθεσμα, ειναι οτι λεφτα δινεις σε ασφαλειες να τα κρατας καβατζα.

Πόσα χρόνια θα έπρεπε άραγε να κρατάω τα 220€ που δίνω το χρόνο για ασφάλεια αυτοκινήτου αν τυχόν πέσω πάνω στη Diablo του σουβλατζή που ψωνίζω και χρειαστεί να πληρώσω φτερό, φανάρι και προφυλακτήρα? :P

Οι επεκτασεις εγγυησης προσφερουν μια προσθετη ασφαλεια, δεν θελει πολυ, ενα drive ή ενας δισκος να χαλασει. Σε μια τετοια περιπτωση τα εξοδα επισκευης θα υπερβουν τα εξοδα της επεκτασης. Πραγματα που δεν μπορει να αποκλεισει κανεις για το ποτε και το αν.

• Like 1

Πολύ γενικά, μια ασφάλεια αξίζει μόνο στην περίπτωση που όταν επέλθει ζημιά το κόστος είναι τόσο μεγάλο που είναι αδύνατο να καλυφθεί με ίδια κεφάλαια. Δηλαδή ασφάλεια ζωής, αυτοκινήτου, σπιτιού ναι αξίζουν. Ασφάλεια για μια κονσόλα κατ εμέ δεν αξίζει. Απλά τα μαγαζιά πιέζουν γιατί από την κονσόλα μπορεί να βγάζουν κέρδος 5-10 ευρώ, ενώ από την ασφάλιση τα πενταπλάσια.

Οπότε τα πράγματα είναι απλά, αν κάποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στη πιθανότητα 1/1000 να του χαλάσει η κονσόλα μετά την διετία (γιατί συνήθως είτε είναι οκ, είτε οχι από την αρχή- πλήν των hdd που πλέον δεν έχουν οι νέες κονσόλες), τότε ας κάνει και μια ασφάλιση.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, NickTG είπε

Πόσα χρόνια θα έπρεπε άραγε να κρατάω τα 220€ που δίνω το χρόνο για ασφάλεια αυτοκινήτου αν τυχόν πέσω πάνω στη Diablo του σουβλατζή που ψωνίζω και χρειαστεί να πληρώσω φτερό, φανάρι και προφυλακτήρα? :P

Ποσες ειναι οι πιθανοτητες να πεσεις πανω σε diablo; Στην προκειμενη βεβαια, μιλαμε για την υποχρεωτικη ασφαλιση αυτοκινητου, οποτε δεν μπορεις να τα γλιτωσεις ετσι κι αλλιως.

Εννοειται, ο καθενας κρινει κατα ποσο του ειναι χρησιμο, δεν νουθετω κανεναν. Αν καποιος θελει να εχει το κεφαλι του ησυχο βαζει εγγυηση και δεν τον νοιαζει τιποτα. Εγω απλα λεω, πως ειναι ετσι υπολογισμενα απο τις εταιρειες ωστε να βγαζουν κερδος. Οποτε αυτο το κερδος απο καπου προκυπτει, απο αυτον που βαζει την εγγυηση.

υ.γ. Παντως πολλα δινεις μου φαινεται. Εγω 225,00 το χρονο μαζι με οδικη, θραυση, πυργαγια, κλοπη. 

υ.γ.2 Τι το μελετησαμε τωρα, λες να γυρισω απο τη δουλεια και να μου εχουν "φαει" καμια οθονη; :P :P 

Επεξ/σία από Brazhlias

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...