Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
4 minutes ago, xavier said:

προφανως και δεν εχουν ολοι pc και ουτε τη προθεση να ασχοληθουν με pc gaming...αλλα τα παιχνιδια του xbox ειναι πολυ πιο pc απο οτι κονσολιστικα...μιλαμε για σχεδον αποκλειστικα first person, που ολα παιζονται καλυτερα με ποντικι...Επισης νομιζω οτι οσοι εχουν pc και παιρνουν και κονσολα, ο λογος που το κανουν ειναι τα exclusives...

Μπορει να κρινω απο μενα και να ειμαι λαθος, θα φανει...Παντως σιγουρα ειναι πολλοι οι παραγοντες που παιζουν ρολο στην επιτυχια μιας κονσολας, με κυριοτερο το μαρκετινγκ...

Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που ξενερώνει επειδή δεν μπορεί να παίξει isometric RPG's με ποντίκι και πληκτρολόγιο, ενώ δεν έχω πρόβλημα στα FPS πλέον. 😕

Αφού πήρε inXile, Obsidian κλπ επιβάλλεται αυτά τα games να μπορούν να παιχτούν με mouse.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που ξενερώνει επειδή δεν μπορεί να παίξει isometric RPG's με ποντίκι και πληκτρολόγιο, ενώ δεν έχω πρόβλημα στα FPS πλέον. 😕

Αφού πήρε inXile, Obsidian κλπ επιβάλλεται αυτά τα games να μπορούν να παιχτούν με mouse.

με μπερδεψες, σε βολευει ή οχι το ποντικι στα isometric rpgs?

• Moderators
11 minutes ago, xavier said:

με μπερδεψες, σε βολευει ή οχι το ποντικι στα isometric rpgs?

Δεν μπορώ να παίξω με τίποτα isometric games με gamepad, μόνο με ποντίκι. 

• Like 1
  • Confused 1

2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Όχι το ps4 πούλησε γιατί πολύ απλά η Microsoft αυτοκτόνησε το 2013 που ανακοίνωσε το xbox one.

Με πράγματα όπως το drm, always online, δεν θα πουλιέται χωρίς το kinnect, δεν θα μπορείς να δανείζεις τα παιχνίδια με κορυφαίο βίντεο την επομένη της Microsoft press conference 2013 το παρακάτω και άλλα τέτοια ωραία.

Και αυτή ήταν τότε η απάντηση της Sony στη Microsoft γι' αυτό το ζήτημα:

Γι' αυτό και η Ms στην επερχόμενη γενιά έχει ξεκινήσει τόσο επιθετικά, το φυλάει μανιάτικο στη Sony.

Πάντως αν θες πραγματικά να δεις για ποιους λόγους κέρδισε σε αυτήν την γενιά κατά κράτος η Sony την Microsoft σου προτείνω να δεις τα 2 παρακάτω βιντεάκια.

Ο Βασίλης τσερπες τα έχει πει πολύ ωραία.

Δεν θα διαφωνησω οτι τα εκαναν μανταρα τοτε, αντιθετα πρωτοστατουσα στο κραξιμο τους τοσο εδω οσο και στο gameover.gr που συμμετειχα ενεργα τοτε. Αισθανομαι ομως την αναγκη να υπενθυμισω καποια πραγματα για το 2013. Το ΟΝΕ ειχε day one exclusive τιτλους τα: 

Dead Rising 3

Ryse. Son of Rome

Forza 5

Killer Instict

Αντιστοιχα το πσ4 ειχε τα:

Killzone Shadowfall

Knack

Resogun

Escape Plan

και 3 μηνες μετα ειχε κυκλοφορησει το Infamous Second Sun.

Mε λιγα λογια χωρις να μιλουμε για τιποτα κολοφωνες του gaming, ειχαμε ενα launch αρκετα ικανοποιητικο και κατα πασα βεβαιοτητα καλυτερο απο το αντιστοιχο φετινο. 

Τι να το κάνεις όμως ρε φίλε αν στην ουσία σου έχει ανακοινώσει αυτά που αναφέρει και ο Βασίλης στα 2 του βίντεο αυτομάτως ακυρώνουν ότι exclusives και να είχανε.

Από την άλλη όντως το ps4 πήρε μπροστά με αποκλειστικότητες μετά από 2 χρόνια της κυκλοφορίας του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν μπορώ να παίξω με τίποτα isometric games με gamepad, μόνο με ποντίκι. 

ε καλα, μην αγχωνεσαι...δε νομιζω να ξανακυκλοφορησουν   inXile, Obsidian αλλο isometric rpg :P  

οσο και να μας αρεσουν εμας, ειναι niche pc-κεντρικη αγορα και αυτα....το επομενο παιχνιδι της inxile ειναι ΑΑΑ που το δουλευουν στην unreal engine...κανα αναβαθμισμενο bards tale(reboot?) ισως ή καποιο καινουριο ip...Η obsidian με unvowed,outer world 2 εχει ξεκαθαρο οριζοντα για τα επομενα χρονια...Ισως σε 2-3 χρονια οταν τους απολυσει ολους αυτους η ms και πανε παλι στα kickstarter με τα νεα τους στουντιο... :P 

για μενα που δεν θελω να πεσω στη συνταγη της larian, παιζει να εχει τελειωσει το genre εντελως...

Επεξ/σία από xavier

22 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Τι να το κάνεις όμως ρε φίλε αν στην ουσία σου έχει ανακοινώσει αυτά που αναφέρει και ο Βασίλης στα 2 του βίντεο αυτομάτως ακυρώνουν ότι exclusives και να είχανε.

Από την άλλη όντως το ps4 πήρε μπροστά με αποκλειστικότητες μετά από 2 χρόνια της κυκλοφορίας του.

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο η ιστορία μιλησε και έδειξε το σωστό δρόμο.

Και όπως φαίνεται το έχουν πάρει το μάθημά τους εκεί στο Redmond. 

Δεν θα μπορούσα να πω το ίδιο για το PS team, αλλα ο δρόμος είναι ανοικτος, ας συνεχίσουν να κυκλοφορουν παιχνιδαρες και υποθετω θα απαιτηθούν διορθωτικές κινησεις και εκ μερους τους. Η γενια μολις ξεκινάει αλλωστε.

• Moderators
56 minutes ago, xavier said:

ε καλα, μην αγχωνεσαι...δε νομιζω να ξανακυκλοφορησουν   inXile, Obsidian αλλο isometric rpg :P  

οσο και να μας αρεσουν εμας, ειναι niche pc-κεντρικη αγορα και αυτα....το επομενο παιχνιδι της inxile ειναι ΑΑΑ που το δουλευουν στην unreal engine...κανα αναβαθμισμενο bards tale(reboot?) ισως ή καποιο καινουριο ip...Η obsidian με unvowed,outer world 2 εχει ξεκαθαρο οριζοντα για τα επομενα χρονια...Ισως σε 2-3 χρονια οταν τους απολυσει ολους αυτους η ms και πανε παλι στα kickstarter με τα νεα τους στουντιο... :P 

για μενα που δεν θελω να πεσω στη συνταγη της larian, παιζει να εχει τελειωσει το genre εντελως...

Εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουν να βγαίνουν isometric games, το genre έχει άπειρα μονοπάτια να διερευνήσει ακόμα.

Εξάλλου έχουν στο Game Pass τα Wasteland και τα Pillars of Eternity π.χ., τα οποία δεν μπορούν παιχτούν με gamepad σωστά, μην κοροϊδευόμαστε. Και δεν υποστηρίζουν keyboard και mouse δυστυχώς.

Αυτό είναι και το μεγάλο μου παράπονο από το xCloud, δεν μας αφήνει να τρέξουμε τις PC εκδόσεις των παιχνιδιών, ώστε να επιλέξουμε διαφορετικό τρόπο χειρισμού πέρα από gamepad.

• Like 2

Πέρα από το marketing πάντως @xavier η MS δείχνει την αίσθηση σε αυτή τη γενιά να τα κάνει όλα σωστά και η Sony όλα λάθος...Το value των Series S/X σε hardware specs  , pricing , online services , cloud , backwards compatibility σε μοχλούς , αξεσουάρ, παιχνίδια κλπ είναι πολύ υψηλότερο από PS5.

H πρόταση της Sony είναι πολύ "θολή" σε πολλά σημεία...και επειδή είμαστε και 25 χρόνια στη βιομηχανία ...προσωπικά μου βγάζει την αίσθηση ότι εάν δεν είχανε την MS έτσι σε αυτή τη γενιά είχανε σκοπό να μας γδάρουνε και τιμολογιακά και στις υπηρεσίες.Δείχνουν να πιέζονται και με την τιμή και με το Back Compatibility που κανείς δεν έχει καταλάβει τι και πως και με πολλά άλλα.

• Like 3
  • Thanks 1

19 λεπτά πριν, ryu_hadouken είπε

Πέρα από το marketing πάντως @xavier η MS δείχνει την αίσθηση σε αυτή τη γενιά να τα κάνει όλα σωστά και η Sony όλα λάθος...Το value των Series S/X σε hardware specs  , pricing , online services , cloud , backwards compatibility σε μοχλούς , αξεσουάρ, παιχνίδια κλπ είναι πολύ υψηλότερο από PS5.

H πρόταση της Sony είναι πολύ "θολή" σε πολλά σημεία...και επειδή είμαστε και 25 χρόνια στη βιομηχανία ...προσωπικά μου βγάζει την αίσθηση ότι εάν δεν είχανε την MS έτσι σε αυτή τη γενιά είχανε σκοπό να μας γδάρουνε και τιμολογιακά και στις υπηρεσίες.Δείχνουν να πιέζονται και με την τιμή και με το Back Compatibility που κανείς δεν έχει καταλάβει τι και πως και με πολλά άλλα.

εξακολουθει να μην εχει system sellers...Αν τη κουβαλησει το gamepass μεχρι το 2022 που θα αρχισουν να δινουν αποτελεσματα τα νεα στουντιο, θα ειναι ανταγωνιστικη, αν τα παιχνιδια ειναι καλα. Το ολο προβλημα με την MS ειναι τα παιχνιδια...Και στις 2 παρουσιασεις που εκανε με παιχνιδια, εφαγε απιστευτο κραξιμο για αυτα που εδειξε...Σε αντιθεση με τη σονι...Στη σονι και στις 2 παρουσιασεις  παιχνιδιων αυτα  ηταν εντυπωσιακα και ολο το κραξιμο ειναι για τις υπηρεσιες κτλ...Που προφανεστατα θελουν να κανουν οσα μπορουν λιγοτερα ή όσα θα τους αναγκάσει η microsoft να κανουν...Δεν ξερω τι μπορει να στοιχισει περισσοτερο...

• Like 2
  • Sad 1

με ανυσηχει κατι . Ετσι οπως ειναι τ σαλονι μου το XBOX δεν μπορει να σταθει ορθιο παρα μονο ξαπλωμενο . Θα εχω προβλημα με αυτο ; Βλεπω οτι προτεινουν να μεινει ορθιο !

5 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

με ανυσηχει κατι . Ετσι οπως ειναι τ σαλονι μου το XBOX δεν μπορει να σταθει ορθιο παρα μονο ξαπλωμενο . Θα εχω προβλημα με αυτο ; Βλεπω οτι προτεινουν να μεινει ορθιο !

Δεν θα εχει απολυτως κανενα θεμα, το εχουν ξεκαθαρισει απο το πρωτο showing αυτο..

7 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Να αλλαξεις σαλονι 😁

• Like 1

2 hours ago, xavier said:

για αλλη μια φορα αδιαβαστος. Δεν εχουν μια ομαδα που κανει ενα μονο παιχνιδι πχ η obsidian εχει 4-5 ομαδες. Οποτε να περιμενεις και αλλο Isometric rpg καποια στιγμη στο μελλον. Τα ειπαμε οποιος θελει Wrpg η MS εχει καλυψει τα παντα😄

https://gamingbolt.com/obsidian-entertainments-studio-design-director-confirms-hes-working-on-unannounced-title

1 hour ago, Malthador said:

Εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουν να βγαίνουν isometric games, το genre έχει άπειρα μονοπάτια να διερευνήσει ακόμα.

Εξάλλου έχουν στο Game Pass τα Wasteland και τα Pillars of Eternity π.χ., τα οποία δεν μπορούν παιχτούν με gamepad σωστά, μην κοροϊδευόμαστε. Και δεν υποστηρίζουν keyboard και mouse δυστυχώς.

Αυτό είναι και το μεγάλο μου παράπονο από το xCloud, δεν μας αφήνει να τρέξουμε τις PC εκδόσεις των παιχνιδιών, ώστε να επιλέξουμε διαφορετικό τρόπο χειρισμού πέρα από gamepad.

εγω τα δοκιμασα και τα 2 με Gamepad και δεν ειχα προβλημα στο πως να τα παιξω.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...