Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, red1 είπε

Κύριοι, δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά...
Θέλω να το προπαραγγείλω αλλά :

- Οι πρώτες φουρνιές όσο να'ναι βγάζουν κουσουράκια
- Και να το πάρω...τι θα παίξω το διαφορετικό/καινούργιο ? Τα παιχνίδια που ηδη έχω (backwards compat και τιτλοι του gamepass) τι βελτιστοποιήσεις θα έχουν προς το παρόν ? (δεν εχω 120Hz 4KTV για Gears5 και halo MC Collection πχ).
Οι νεοι τιτλοι ειναι για 2021+...Ακομα και για κανα' Cyberpunk που βγαινει Νοεμβριο και αυτό...το Χseries patch (smart delivery) βγαίνει και αυτό 2021.

Το θέμα ειναι το ΟΝΕ Χ μου πιο πολύ γιατι απ'οτι βλέπω έχει πεσει τρελή υποτίμηση και αμα πάω απο του χρόνου με βλέπω να πρέπει να το δίνω κανα' 70άρι€ έτσι όπως πάει :D 

Ειναι απο τις ελάχιστες φορές που έχω ενδοιασμούς , Series X θα πάω αυτή τη (νεα) γενιά, το θέμα είναι το πότε

Η microsoft ότι εχει κυκλοφορίσει τα 12 τελευταία χρόνια, δεν έχουν βγάλει το παραμικρό θεματάκι. και αν τύχεις σε αστοχία υλικού, το σέρβις είναι απίστευτο.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

ο αριθμος κουπονιου ( ετσι μου ειπε ενα παλικαρι που δουλευε στο ΠΛΑΙΣΙΟ πριν 2 χρονια ) τα τελευταια 2 ψηφια ειναι η σειρα προτεραιοτητας που εχεις παρε . Δηλαδη αν τελειωνει σε 01 εισουν ο 1ος που εκανες προπαραγγελια 02 .. 03 .04 κοκ .

Μοιάζει να ισχύει αυτό, τα προηγούμενα είναι ημερομηνία και ώρα πιθανόν. Το ερώτημα είναι, αυτός ο αριθμός είναι η σειρά προτεραιότητας όλης της Ελλάδας; Ή του καταστήματος; Ή της ώρας:λεπτού; 🤣

50 λεπτά πριν, FrankyGR είπε

Ξερει κανεις αν μπορώ να το αγοράσω με απαλλαγη ΦΠΑ?

46 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

μπορείς ναι

Οτι μπορείς, μπορείς. Στα έξοδα είναι το ερώτημα αν το περνάς

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Cenjuro είπε

-XBOX HAS NO GAMES

-XBOX CROSS-GEN games

-Την MS δεν την ενδιαφέρει το XBOX και θα το κλείσει.

- Έχει καβούρια να αγοράσει την WB για 4bil. Αγόρασε την Zenimax για 7.5 (πάνω κάτω όσα έβγαλε το Playstation από το 2013 όπως ανέφερε φίλος από επάνω).

Όλα τα παραπάνω σχόλια εδώ και αλλού "γεράσανε" πολύ καλά :D 

Το "no games" οταν ειχε ειπωθει και σημερα που μιλαμε ισχυει. Δεν ειναι θεμα console war. Οπως και το οτι το ps δεν παρεχει το ιδιο καλη υπηρεσια οπως το Gamepass. Αν βγει αυριο η Sony και πει: "Ολα τα παιχνιδια του ps, ολων των γενεων με 100 ευρω το χρονο στο ps now", δεν ακυρωνει πως μεχρι σημερα η υπηρεσια της ειναι υποδεεστερη της Microsoft.

Δεν ειναι δουλεια μου, αλλα ας αφησουμε αυτη την τοξικοτητα, ενθεν κι ενθεν.

23 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε

Το μπλε controller είναι στα χρώματα του Sonic. Sega acquisition confirmed.

Tο μπλε controller ωραιο.

Πως δεν εχουν σκεφτει και αυτοι και στη σονυ, να φτιαξουν "συλλεκτικες" τυπου κονσολες, με τα χρωματα της σημαιας καθε χωρας ξερω 'γω; Και να πουλανε σε καθε χωρα τις αντιστοιχες.

6 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Μοιάζει να ισχύει αυτό, τα προηγούμενα είναι ημερομηνία και ώρα πιθανόν. Το ερώτημα είναι, αυτός ο αριθμός είναι η σειρά προτεραιότητας όλης της Ελλάδας; Ή του καταστήματος; Ή της ώρας:λεπτού; 🤣

Αναλογα τι δραστηριοτητα εχει το μαγαζι σου.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

Μόνο από amazon (μάλλον Γερμανίας) τότε αλλά ακόμη δεν έχει ανοίξει τα preorders για το Series X και δεν στέλνει ακόμη Ελλάδα😞😞😞😞

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, red1 είπε

Κύριοι, δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά...
Θέλω να το προπαραγγείλω αλλά :

- Οι πρώτες φουρνιές όσο να'ναι βγάζουν κουσουράκια
- Και να το πάρω...τι θα παίξω το διαφορετικό/καινούργιο ? Τα παιχνίδια που ηδη έχω (backwards compat και τιτλοι του gamepass) τι βελτιστοποιήσεις θα έχουν προς το παρόν ? (δεν εχω 120Hz 4KTV για Gears5 και halo MC Collection πχ).
Οι νεοι τιτλοι ειναι για 2021+...Ακομα και για κανα' Cyberpunk που βγαινει Νοεμβριο και αυτό...το Χseries patch (smart delivery) βγαίνει και αυτό 2021.

Το θέμα ειναι το ΟΝΕ Χ μου πιο πολύ γιατι απ'οτι βλέπω έχει πεσει τρελή υποτίμηση και αμα πάω απο του χρόνου με βλέπω να πρέπει να το δίνω κανα' 70άρι€ έτσι όπως πάει :D 

Ειναι απο τις ελάχιστες φορές που έχω ενδοιασμούς , Series X θα πάω αυτή τη (νεα) γενιά, το θέμα είναι το πότε

Είμαι στην ίδια κατάσταση με εσένα, πούλησα όσο όσο το one και πήρα το X την cyberpunk limited edition. Προσωπικά δεν θα βιαστω καθόλου να πάω στη νέα γενιά, το modern warfare με έχει κάψει και παίζω μόνο αυτό σχεδόν (κ λίγο destiny 2) και έχω αφήσει πίσω πάρα πολλές παιχνιδαρες. Ακόμα κι αν υποτιμηθηκε το one X και δεν θα βγάζουν άλλο;; enchanced παιχνίδια για τη κονσόλα δεν με πειράζει καθόλου καθώς έχω φτιάξει λίγο με το pass, λίγο με το gold, λίγο από τα παιχνίδια που αγόρασα σ αυτήν και τις προηγούμενες γενιές, μια τεράστια βιβλιοθήκη που θα με πάρει πάρα πολύ καιρό να κοιτάξω κάτι άλλο. Περιμένω πως και πως cyberpunk που το είχε προεγκαταστημενο η κονσόλα, περιμένω destiny beyond Light που θα υπάρχει Day one στο game pass και ένα σκασμό αλλά παιχνίδια που θέλω να τα παίξω enchanced από αυτή και την προηγούμενη γενιά. Και με την πρώτη ευκαιρία να ξανα βυθιστω και στα rpg της bethesda και να συνεχίσω να παίζω skyrim, oblivion, Fallout κα. Προσωπικά είμαι καλυμμένος για τον επόμενο και όχι μόνο χρόνο από όλες τις απόψεις. 

Επεξ/σία από otello_gr
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, FrankyGR είπε

Μόνο από amazon (μάλλον Γερμανίας) τότε αλλά ακόμη δεν έχει ανοίξει τα preorders για το Series X και δεν στέλνει ακόμη Ελλάδα😞😞😞😞

Τελικά άνοιξε η Γαλλία πρώτη🤪🤪🤪🤪🤪

Ελπίζω να έρθει......

Screenshot 2020-09-22 at 14.23.11.png

Επεξ/σία από FrankyGR
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, EuphangeL είπε

εγώ έδωσα τηλεφωνική παραγγελία στο 8001112345 άρα είναι της εταιρείας και όχι του καταστήματος 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...