Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για οσο θα βγαινουνε games και για την προηγουμενη γενια δεν θα βλεπουμε τρελες διαφορες..πιστευω θελουν 2 χρονακια να δειξουν τα δοντια τους

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, lebron15 είπε

Ένα συγκριτικό θέλω για το πως θα τρέχει το Cyberpunk στο One S και πως στο Series S για να τραβήξω την σκανδάλη. 

Θα είναι μέρα με τη νύχτα . Το Series S είναι καμία 5 φορές πιο ισχυρό . 

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωχ μιλας για το one s με το series s? Νομιζα χ  με s.

Δεν χρειαζεται να δεις συγκριτικο...θα ειναι σαν 2 γενιες πισω

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ultralisk είπε

ένα κουπόνι με κάποιον αριθμό...μήπως ζητήσουν κάποια προκαταβολή με αυτό το κουπόνι, δεν ξέρω

ήρθε και σε εμενα μαιλ με κουπόνι.

Αντε να παίξουμε cyberpunk και valhala με γραφικάρες.

ps5 παμε για του χρόνου. να βγάλει κανα σοβαρό exclusive και να κυκλοφορίσει και σε μαυρο χρώμα αυτό το γελίο σχεδιο-κουστούμι

Επεξ/σία από Socratis_g
Δημοσ.

Για να δούμε, πιστεύω λίγο πριν βγει το game θα βγάλουν και τα συγκριτικά. Θα χει πλάκα τώρα γιατί οι youtubers θα κάνουν συγκριτικά μεταξύ εφτά κονσολών. 

Στο Outer Worlds, το οποίο έπαιξα μέσα στο καλοκαίρι,ταλαιπωρηθηκα πολύ στο One S. Loading times, frame drop, textures που φόρτωναν καθοδον. Ο, τι είχε να δώσει η κονσόλα το έδωσε πλέον. 

Θα ήθελα γενικά να δω πολλά games πως θα τρέχουν στο Series S και μιλάω για καινούρια games, έστω cross-gen και όχι το gears 5 δεν μου κάνει. Φοβάμαι μήπως το μηχάνημα λόγω κουτσουρεμενων χαρακτηριστικών παλιώσει γρήγορα. 

• Like 1
Δημοσ.

ο αριθμος κουπονιου ( ετσι μου ειπε ενα παλικαρι που δουλευε στο ΠΛΑΙΣΙΟ πριν 2 χρονια ) τα τελευταια 2 ψηφια ειναι η σειρα προτεραιοτητας που εχεις παρε . Δηλαδη αν τελειωνει σε 01 εισουν ο 1ος που εκανες προπαραγγελια 02 .. 03 .04 κοκ .

και μια ερωτηση κρισεως για τους γνωστες .... εχω 100 Fiber γραμμη . Να το συνδεσω με το Wifi του σπιτιου ή με power line ? ποιο ειναι καλυτερο ; το power line εχει χασούρα ; Την λύση του απευθείας UTP την ξεχνάμε είναι μακρία και θα έχω γκρίνιες αν αρχίσω να τρυπάω τοίχους

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

και μια ερωτηση κρισεως για τους γνωστες .... εχω 100 Fiber γραμμη . Να το συνδεσω με το Wifi του σπιτιου ή με power line ? ποιο ειναι καλυτερο ; το power line εχει χασούρα ; Την λύση του απευθείας UTP την ξεχνάμε είναι μακρία και θα έχω γκρίνιες αν αρχίσω να τρυπάω τοίχους

Εγώ στο σπίτι είμαι με Fritz 7590 και έχω τα έχω όλα με τεχνολογία Mesh WiFi 

Δημοσ.
13 minutes ago, GaGaS_Thess said:

ο αριθμος κουπονιου ( ετσι μου ειπε ενα παλικαρι που δουλευε στο ΠΛΑΙΣΙΟ πριν 2 χρονια ) τα τελευταια 2 ψηφια ειναι η σειρα προτεραιοτητας που εχεις παρε . Δηλαδη αν τελειωνει σε 01 εισουν ο 1ος που εκανες προπαραγγελια 02 .. 03 .04 κοκ .

Εγώ δουλεύω με powerlines γιατί λεφτά για fritz δεν παίζουν δυστυχώς. Ένα στον πάνω όροφο, ένα στον κάτω και είμαι ξεγνοιαστος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 100αρα ΟΤΕ είμαι κι εγώ, τα powerlines μου έχουν λύσει τα χέρια!

Έφυγε και η προπαραγγελία στο Public για Series X!!

Επεξ/σία από bill_viper
  • Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Powerline με G.hn wave 2 υλοποίηση μόνο. A.k.a. Devolo Magic 2

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

hmm δέκατος είμαι δηλαδή για το ps5 :) not bad 

Δημοσ.

Κύριοι, δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά...
Θέλω να το προπαραγγείλω αλλά :

- Οι πρώτες φουρνιές όσο να'ναι βγάζουν κουσουράκια
- Και να το πάρω...τι θα παίξω το διαφορετικό/καινούργιο ? Τα παιχνίδια που ηδη έχω (backwards compat και τιτλοι του gamepass) τι βελτιστοποιήσεις θα έχουν προς το παρόν ? (δεν εχω 120Hz 4KTV για Gears5 και halo MC Collection πχ).
Οι νεοι τιτλοι ειναι για 2021+...Ακομα και για κανα' Cyberpunk που βγαινει Νοεμβριο και αυτό...το Χseries patch (smart delivery) βγαίνει και αυτό 2021.

Το θέμα ειναι το ΟΝΕ Χ μου πιο πολύ γιατι απ'οτι βλέπω έχει πεσει τρελή υποτίμηση και αμα πάω απο του χρόνου με βλέπω να πρέπει να το δίνω κανα' 70άρι€ έτσι όπως πάει :D 

Ειναι απο τις ελάχιστες φορές που έχω ενδοιασμούς , Series X θα πάω αυτή τη (νεα) γενιά, το θέμα είναι το πότε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω αν ειμουν στην θεση σου θα εμενα στο One X απο την στιγμη που εχεις κονσολα καλη . Αντεχει ακομα και του χρονου τα Χριστουγεννα θα επερνα το Series X . 

Εγω που ειμια με ενα ταπεινο 360 εφυγε Day 1 γιατι δεν πηγαινε αλλο η κατασταση δεν ειχα να παιξω τιποτα απολυτως . 

Τωρα για το 70 € που λες δεν νομιζω αλλα κανα 150 ρι το κοβω πιο πανω δυσκολα 

Για τις 1ες γενιες που βγαζουν κουσουρια νομιζω οτι δεν ισχυει . Εγινε ναι στο 360 και στο PS3 . Στο PS1 τι κουσουρια βγηκαν ; ή στο XBOX το αρχικο ; Το ιδιο και στο One και PS4 . Ειχανε προβληματα οι πρωτες παρτιδες ; 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, red1 είπε

Κύριοι, δεν ξέρω τι να κάνω πραγματικά...
Θέλω να το προπαραγγείλω αλλά :

- Οι πρώτες φουρνιές όσο να'ναι βγάζουν κουσουράκια
- Και να το πάρω...τι θα παίξω το διαφορετικό/καινούργιο ? Τα παιχνίδια που ηδη έχω (backwards compat και τιτλοι του gamepass) τι βελτιστοποιήσεις θα έχουν προς το παρόν ? (δεν εχω 120Hz 4KTV για Gears5 και halo MC Collection πχ).
Οι νεοι τιτλοι ειναι για 2021+...Ακομα και για κανα' Cyberpunk που βγαινει Νοεμβριο και αυτό...το Χseries patch (smart delivery) βγαίνει και αυτό 2021.

Το θέμα ειναι το ΟΝΕ Χ μου πιο πολύ γιατι απ'οτι βλέπω έχει πεσει τρελή υποτίμηση και αμα πάω απο του χρόνου με βλέπω να πρέπει να το δίνω κανα' 70άρι€ έτσι όπως πάει :D 

Ειναι απο τις ελάχιστες φορές που έχω ενδοιασμούς , Series X θα πάω αυτή τη (νεα) γενιά, το θέμα είναι το πότε

Παιξε το παιχνιδι της αναμονης Red, εαν δεν καιγεσαι, την υποτιμηση την εχει φαει ηδη το Χ σου...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...