Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφυγε παραγγελία σε public και παραλαβή από κατάστημα, λέτε να πάρουν τηλέφωνο για προκαταβολή?

Untitled.jpg.3558e48482bd3a7d527f5319e39733bd.jpg

Αλλά μέχρι να έρθει το κτήνος μένω με το 1x, δεν θέλω να το αποχωριστώ!

My precious GIF

Επεξ/σία από Saloufas
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το προβλημα στο ΠΛΑΙΣΙΟ ειναι οτι σου λεει βαλε ημερομηνια παραδοσης και εχει μεχρι 01/10 . Εβαλα 01/10 και το προχωρησα ελπιζω να μην φαμε ακυρο γιατι θα περασει η 01/10

ανοιξε και ο κοτσοβολος αλλα μαλακιζεται Kάποια από τα προϊόντα δεν ειναι διαθέσιμα. Αφαίρεσέ τα από το καλάθι σου και συνέχισε την παραγγελία σου.

Επεξ/σία από GaGaS_Thess

1 λεπτό πριν, GaGaS_Thess είπε

το προβλημα στο ΠΛΑΙΣΙΟ ειναι οτι σου λεει βαλε ημερομηνια παραδοσης και εχει μεχρι 01/10 . Εβαλα 01/10 και το προχωρησα ελπιζω να μην φαμε ακυρο γιατι θα περασει η 01/10

ανοιξε και ο κοτσοβολος 

το εχω ξαναπαθει.η παραγγελια εκτελεστηκε κανονικοτατα

• Like 1

εγω που ενημερωσα οτι θα κοψω τιμολογιο μου ειπαν απλα οτι την ημερα που θα ερθει θα πρεπει να παω να πληρωσω και οτι δεν θελουν προκαταβολη οπως στο PS5 . Το μονο κακο ειναι οτι δεν δεχονται παραλαβη απο καταστημα αλλα ΜΟΝΟ αποστολη στον χωρο 

1 λεπτό πριν, GaGaS_Thess είπε

Το μονο κακο ειναι οτι δεν δεχονται παραλαβη απο καταστημα αλλα ΜΟΝΟ αποστολη στον χωρο 

Που αυτό; Στο πλαίσιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με πήρε το πλαίσιο για επιβεβαίωση του mail μου και μου έστειλε κουπόνι προπαραγγελίας 

Επεξ/σία από ultralisk

Μόλις το εκλεισα απο πλαίσιο παραλαβή απο κατάστημα βουλιαγμένης.

Προφανώς δεν ήθελαν προκαταβολή γιατί θα υπάρχουν κομμάτια. ενώ στο ps5 πρέπει να είναι μετρημένα στα δάχτυλα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...