Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Για μενα καποιος "gamer" δεν ειναι gamer αν δεν μπει στο οικοσυστημα της microsoft. Ειτε με pc ειτε με xbox..δεν μπορω απλα να το διανοηθω..χαριζουν τα games...εχω 5 -6 μηνες που ανανεώνω game pass στο pc με 1 ευρω..

Για να μην παρει καποιος αυτη την αγκαλια θα πρεπει να ειναι πολυ μαζοχας..

Οπως οφειλω να παραδεχτω οτι ειναι must να παιξεις καποια games του ps..

Καταντησε το ps η κονσολα του πλουσιου... για να παιξει 5 10 exlusive να σταξει το λιγοτερο 1 χιλιαρικο..δεν μπορω να καταλαβω γιατι η sony ενω μπαινει μεσα με τις κονσολες της δεν πασαρει και σε αλλο συστημα τα games της..αφου απο εκει θελει να τα παρει.

Για εκεί πάει. Η επόμενη γενιά θα είναι μεγέθους nuc και θα στο δίνουν leasing συμβόλαιο για 2-5 χρόνια με all access. Γιατί νομίζεις αγοράζουν τα στουντιος σιγά σιγά. 

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Είσαι τέρμα υπερβολικός με τη  τελευταία παράγραφο. Απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Καθολου δεν ειμαι υπερβολικος...το ps θα το παρω υπολογιζω κατα τα χριστουγεννα.

Ξερω οτι θα βγω απο αλυσιδα με 650 ευρω χρεωμενος μονο με ενα game παραμασχαλα και ενα κοντρολλερ.....σε 2-3 μηνες ξερω οτι θα εχω ξεπερασει το χιλιαρικο.. οταν στην αλλη μερια χρειαζεσαι μονο μια κονσολα..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DJTaurus είπε

Η Zenimax έχει καθαρά κέρδη περι τα 3δις ανα έτος. Αν δεν κλειδώσουν τα παιχνίδια σε PC/Xbox (που κ εδώ δεν ξέρουμε πως θα τα πάει το SeX και αν θα επαναλάβει την επιτυχία του 360), μπακαλιστικα σε 3 χρόνια βαριά και με το boost σε gamepass, (gamepass σημαίνει και PC, το κάστρο των RPG....) η επένδυση θα έχει αποσβεστεί και θα κόβει και χρήμα. Τα παιδιά στην 343 δεν θα τους χάλαγε ένα χεράκι βοήθειας από την id.... ένα από τα studio (στα δάχτυλα του ενός χεριού) που χτύπησαν με το doom μέταλλο σε PC και κονσόλες. 

Υ.Γ.1 μένει να δούμε teaser από το νεο franchise της initiative. 
Υ.Γ.2 με μια συνδρομή πολλές τσέπες θα γλυτώσουν πολλά 70αρια....

4-D948-E15-6205-4058-83-D6-D27-E6-B16249

Εντομεταξύ υπάρχει και κάτι άλλο που φαίνεται δεν πρόσεξαν οι περισσότεροι πως,δεν ειναι μονο τα παιχνιδια που ανηκουν στη μαικροσοφτ απο την αγορα της Bethesda.Της ανηκουν και οι μηχανες γραφικων των παιχνιδιων πλέον !

Και έτσι όποιος πλέον θελει να χρησιμοποιησει τη μηχανη γραφικων του doom(id tech) θα τα σκάει στην MS ! 💰

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Εντομεταξύ υπάρχει και κάτι άλλο που φαίνεται δεν πρόσεξαν οι περισσότεροι πως,δεν ειναι μονο τα παιχνιδια που ανηκουν στη μαικροσοφτ απο την αγορα της Bethesda.Της ανηκουν και οι μηχανες γραφικων των παιχνιδιων πλέον !

Και έτσι όποιος πλέον θελει να χρησιμοποιησει τη μηχανη γραφικων του doom(id tech) θα τα σκάει στην MS ! 💰

id-tech 6/7 μόνο άλλα studio της zenimax την χρησιμοποιούσαν π.χ. wolfenstein, της Bethesda μόνο η ίδια. Η Arkane από ότι βλέπω έπαιζε με unreal engine.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ δυσκολο εγω να το τσιμπισω λογο pc αλλα δεν κρυβω οτι το ζηλευω παρα πολυ το μηχανημα.. πιστευω ειναι κλασης ανωτερο του ps5 με τις shift μλκιες που θα ριχνει τα ρολογια οπως ανεφεραν καπου στα 8 tflops με dynamic resolution κτλπ.αν δεν κανω λαθος ειναι η πρωτη φορα που το xbox απο θεμα hardware θα ειναι αρκετα μπροστα και θα φανει στα multiplatform.ενα μηχανημα με σταθερα ρολογια και σωστη ψυξη. 

Ο γιος μου ηδη με ρωτησε ποτε θα παρουμε το ps5 smart swatch...κριμα..

Του ειπα οταν το δοκιμασουν οι αλλοι πρωτα😂

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ELMastas είπε

μονο η Idtech engine αξιζει, οι υπολοιπες ειναι σκουπιδια. και η Bethesda δεν την αδειοδοτουσε σε ξενα στουντιο. ισως βεβαια αλλαξει αυτο με την ΜΣ.

βασικα, αν ειναι να γινει κατι σωστο, ειναι να απαλλαγει απο την Creation engine και να βαλει την Unreal, μιας και η ΜΣ την χρησιμοποιει ηδη σε πολλα παιχνιδια της.

Δημοσ.

Ωστοσο εγω πιστευω οτι δεν θα βγουν παιχνιδια απο αυτες τις εταιριες στο ps5. Μιλαμε για 7,5 δις.... χαλαρωσε...σιγα μην αφησει να βγουν games στο ps5. Αν ναι ισως μετα απο 2 χρονια...

Το οτι αναφερει οτι θα βγουν αλλου αναλογα την περισταση ενοει το nintendo switch..

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Πολυ δυσκολο εγω να το τσιμπισω λογο pc αλλα δεν κρυβω οτι το ζηλευω παρα πολυ το μηχανημα.. πιστευω ειναι κλασης ανωτερο του ps5 με τις shift μλκιες που θα ριχνει τα ρολογια οπως ανεφεραν καπου στα 8 tflops με dynamic resolution κτλπ.αν δεν κανω λαθος ειναι η πρωτη φορα που το xbox απο θεμα hardware θα ειναι αρκετα μπροστα και θα φανει στα multiplatform.ενα μηχανημα με σταθερα ρολογια και σωστη ψυξη. 

Ο γιος μου ηδη με ρωτησε ποτε θα παρουμε το ps5 smart swatch...κριμα..

Του ειπα οταν το δοκιμασουν οι αλλοι πρωτα😂

Αυτο περι 8 τεραφλοπς ποιο ασχετος τα αναφερει?

Σταματηστε να αναπαραγετε καφενιακες αρλουμπες εδω μεσα

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Αυτο περι 8 τεραφλοπς ποιο ασχετος τα αναφερει?

Σταματηστε να αναπαραγετε καφενιακες αρλουμπες εδω μεσα

Μακαρι να μην ισχυει αλλα οπως φενεται δεν εχει την δυνατοτητα να κρατησει CPU GPU ταυτοχρονα ψηλα και γιαυτο τα smartshift και κουραφεξαλα 

Screenshot_20200922-023219_Samsung Internet.jpg

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, KilliK είπε

μονο η Idtech engine αξιζει, οι υπολοιπες ειναι σκουπιδια. και η Bethesda δεν την αδειοδοτουσε σε ξενα στουντιο. ισως βεβαια αλλαξει αυτο με την ΜΣ.

βασικα, αν ειναι να γινει κατι σωστο, ειναι να απαλλαγει απο την Creation engine και να βαλει την Unreal, μιας και η ΜΣ την χρησιμοποιει ηδη σε πολλα παιχνιδια της.

Σοβαρό αυτό που έθεσες. Το Fallout πρέπει να απαλλαχθεί από την Creation χθες! Δυστυχώς απ' όσο ξέρω τα TES6 και Starfield γίνονται developed με αυτήν οπότε είναι ίσως αργά για τα συγκεκριμένα. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Καθολου δεν ειμαι υπερβολικος...το ps θα το παρω υπολογιζω κατα τα χριστουγεννα.

Ξερω οτι θα βγω απο αλυσιδα με 650 ευρω χρεωμενος μονο με ενα game παραμασχαλα και ενα κοντρολλερ.....σε 2-3 μηνες ξερω οτι θα εχω ξεπερασει το χιλιαρικο.. οταν στην αλλη μερια χρειαζεσαι μονο μια κονσολα..

Σε αυτό που λες με τα 650 συμφωνώ αλλά ότι για την άλλη πλευρά χρειάζεσαι μόνο κονσόλα όχι.

Το gamepass σου γλιτώνει πολλά λεφτά αλλά όχι...όλα! Δε βάζεις gamepass και τελείωσες. Εκτός και αν σε νοιάζει απλά να παίζεις "κάτι".

Δε θα πάρεις κάτι από Cuberpunk, Fifa, Nba, CoD, Battlefield, Ubisoft games, Diablo 4, Star wars games κτλ κτλ. ? 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...