Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

aekoupoli
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε

Χαζη ερωτηση, αλλα θεωρητικα το series x δεν ειναι "δυνατοτερο" απο το pc της υπογραφης μου?

Ναι ειναι αρκετα πιο δυνατο, νομιζω ειναι καπου μεταξυ 2080 super και 2080ti.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, Dmspolys είπε

Αξίζει σε αυτήν την φάση να επενδύσει κάποιος σε Xbox one x ??? Περί τα 200 ευρώ ;;για να παίζεις με game pass ??

Εξαρτάται τα οικονομικά σου. Αν τα 200 είναι ταβάνι, ναι αξίζει. Αν μπορείς να δώσεις 100 ευρώ περισσότερα, τότε δεν αξίζει.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Manoleros95 είπε

Χαζη ερωτηση, αλλα θεωρητικα το series x δεν ειναι "δυνατοτερο" απο το pc της υπογραφης μου?

Ναι σαφώς πιο δυνατό.

32 λεπτά πριν, Dmspolys είπε

Αξίζει σε αυτήν την φάση να επενδύσει κάποιος σε Xbox one x ??? Περί τα 200 ευρώ ;;για να παίζεις με game pass ??

Κατ εμέ αξίζει,αν όπως είπε και πιο πάνω ο φίλος,δεν μπορείς να δώσεις το κάτι παραπάνω,τουλάχιστον για 1-2 χρόνια θα είσαι κομπλέ,εξαρτάται κατ εμέ και που θα παίζεις πχ σε monitor 1080p η σε 4Κ τηλεόραση ? αν μπορείς να το βρείς με κάνα παιχνίδι,η εχτρα χειριστήριο η χρόνο σε Gamepass, ακόμη καλύτερα😏

Επεξ/σία από ELMastas

7 ώρες πριν, Manoleros95 είπε

Δε μπορείς να συγκρίνεις άμεσα console custom αρχιτεκτονικές με pc. Παρόλα αυτά μπορείς να κάνεις μια μπακάλικη αποτίμηση στα parts. Από πλευράς gpu όπως σου απαντήθηκε η igpu του seX είναι αρκετά δυνατότερη από την 1080, είναι περίπου σαν μια 2080/2080 super σε rasterization με βάση το Gears 5 Demo. Η cpu είναι πιο σύνθετη φάση, είναι μονολιθικό 8 core zen 2 σαν αυτά που έχουν τα laptops. Με κομμένη cache και αρκετά underclocked. Σε ST workloads θα ήταν λίγο καλύτερος ο 3600 αλλά σε MT χειρότερος μάλλον. Σαν να έχεις έναν 4800U είναι που μπαίνει σε ultrabooks παρέα με μια πολύ δυνατότερη igpu αντί για το σαπάκι vega που έχει. Από εκεί και πέρα έχει shared gddr6 memory αρχιτεκτονική (και ένα πιο αργό partition για το λειτουργικό) που τα pc δεν έχουν. Σε γενικές γραμμές αν θές να κάνεις match τα console specs εντελώς μαζί με κάποιο overhead ασφαλείας για τα ports πάρε έναν 8 core zen3 και την big navi που θα βγουν τέλος του έτους.

• Like 2

Από το site:

"Όλα τα παιχνίδια φαίνονται και παίζουν εκπληκτικά στο Xbox One X. Ωστόσο, τα παιχνίδια που φέρουν το λογότυπο Xbox One X Enhanced έχουν ενημερωθεί ή δημιουργηθεί ειδικά για να αξιοποιούν πλήρως την πιο ισχυρή κονσόλα στον κόσμο."

Εδώ η λίστα https://www.xbox.com/el-GR/games/xbox-one/xbox-one-x-enhanced-list

Το ερώτημα είναι εγώ που θέλω να παίξω το Read  Dead Redemption 2 enhanced, θα το βρω στο game pass;

Επίσης επειδή θέλω να έχω μερικά παιχνίδια σε φυσική μορφή, θα κυκλοφορούν και οι enhanced εκδόσεις τους στα καταστήματα;

• Moderators

@moysatos79

Το RDR2 βγήκε προχτές από το Game Pass και δεν υπάρχουν enhanced εκδόσεις όπως το εννοείς. Όλες οι εκδόσεις είναι enhanced, μπαίνεις internet και κατεβαίνει το patch.

• Thanks 1

8 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Εξαρτάται τα οικονομικά σου. Αν τα 200 είναι ταβάνι, ναι αξίζει. Αν μπορείς να δώσεις 100 ευρώ περισσότερα, τότε δεν αξίζει.

8 ώρες πριν, ELMastas είπε

Ναι σαφώς πιο δυνατό.

Κατ εμέ αξίζει,αν όπως είπε και πιο πάνω ο φίλος,δεν μπορείς να δώσεις το κάτι παραπάνω,τουλάχιστον για 1-2 χρόνια θα είσαι κομπλέ,εξαρτάται κατ εμέ και που θα παίζεις πχ σε monitor 1080p η σε 4Κ τηλεόραση ? αν μπορείς να το βρείς με κάνα παιχνίδι,η εχτρα χειριστήριο η χρόνο σε Gamepass, ακόμη καλύτερα😏

Δεν έχω καμία κονσόλα αυτή την στιγμή και να πω την αλήθεια περιμένω μήπως και αφήσει το fs2020 να παίξει κ στη κονσόλα !!! 

https://www.resetera.com/threads/xbox-news-briefing-2020-leaked-originally-how-the-xss-was-to-be-revealed-everything-in-video-already-revealed.285029/

Αν κρινω απο τα σχολια τοτε μαλλον καλυτερα που εγιναν τα παντα leaked.

1 ώρα πριν, Bermudakias33 είπε

Πως θα παίζει το forza horizon 4 στο series S;

Θα είναι 1440p και 60fps ή όχι;

Εγώ πιστεύω ότι ότι έχει βγει ήδη σε xbox one δεν θα είναι μόνο 1440p 60 αλλά 4k.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, GreekLegend2 είπε

Μάγκες έχω ένα pc με i5 3470 2.5ghz gtx 960 4gb και 8 gb ram ddr3. Πιστεύετε θα είναι εμφανής η διαφορά με το νέο xbox? Αξίζει η αγορά του?

Αν το βάλεις σε 4κ tv, η διαφορά θα είναι πολύ μεγάλη...

Επίσης, με την κονσόλα θα παίξεις άνετα ότι game βγει τα επόμενα 7-8 χρόνια, ενώ το pc σου δεν θα τα σηκώνει καθόλου.

Επεξ/σία από Bermudakias33
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...