Oberyn11 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Καλησπερα σε ολους, Εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας, και ελπιζω να ειμαι στο σωστο section, Εχω ενα αγορασμενο ρουτερ απο εμπορικο καταστημα, το οποιο το εχω καμποσα χρονια, και αυτες τις ημερες μου ζεστενοταν, και μου εκανε διακοπες του ιντερνετ, το αλλαξα, και εβαλα το ρουτερ της Vodafone το οποιο ειναι το Model ZXHN H108N V2.5. Ολα καλα μεχρι εδω, χωρις διακοπες, και οτιδηποτε αλλο. Το προβλημα μου ειναι το εξης... Με το προηγουμενο μου ρουτερ (το αγορασμενο), εδινα ιντερνετ σε κινητο, και τηλεοραση, και εκανα μεσω του κινητου μου, μεσω μιας εφαρμογης Cast απο Twitch, Youtube, απο το κινητο, στην τηλεοραση μου. Τωρα με το ρουτερ της Vodafone, δινω ιντερνετ παλι σε κινητο, και τηλεοραση, αλλα η τηλεοραση ενω βαζω τον κωδικο του Wi-Fi, συνδεεται κανονικα, αλλα οταν κλεισω την τηλεοραση, και την ανοιξω παλι, ΔΕΝ κραταει τον κωδικο του ιντερνετ, και πρεπει παλι να βαλω τον κωδικου, του Wi-Fi! Καποια ιδεα παιδια, για το τι φταιει? Με το προηγουμενο μου, ρουτερ, κρατουσε κανονικα τον κωδικο η τηλεοραση, τωρα με το τωρινο ρουτερ δεν το κραταει. Τι πρεπει να αλλαξω? Πιστευω πως πρεπει να οφειλεται, κατι μεσα στις ρυθμισεις, του ρουτερ, αλλα δεν ξερω τι. Ευχαριστω εκ των προτερων, και ζητω συγνωμη, για τα πολλα μου.
Επιλεγμένo σχόλιο Oberyn11 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Μέλος Επιλεγμένo σχόλιο Δημοσ. 22 Μαρτίου 2020 Το προβλημα λυθηκε με επαναφορα εργωστασιακων ρυθμισεων της τηλεορασης! Μπορειτε να κλεισετε το θεμα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Oberyn11,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση