Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κάποια ώρα, κι ενώ παρακολουθούσα ένα online class, η οθόνη του υπολογιστή μπαίνει σε power saving mode (κάτι που το κάνει κάθε φορά που καταλάθος το βάζω σε sleep. Όταν επανέρχεται δεν έχω σήμα στην οθόνη). Κατά τ'άλλα όλα κανονικά, δηλαδή ακούω τον καθηγητή να μιλάει, απλώς δεν έχω εικόνα.

Δοκίμασα να βάλω το καλώδιο στα γραφικά του επεξεργαστή και είμαστε εντάξει. Αλλά με την κάρτα έχω δοκιμάσει κι έχω δει τα εξής:
- Η κάρτα φαίνεται να λειτουργεί, δηλαδή οι ανεμιστήρες γυρίζουν.
- Την έβγαλα και την ξαναέβαλα στη θύρα καθώς την έβαλα και στην PCIx8 χωρίς κανένα αποτέλεσμα, πάλι δε δίνει σήμα στην οθόνη.
- Δοκίμασα να ανοίξω το Nvidia control panel, μου λέει οτι δεν υπάρχει nvidia graphics card detected.
- Δοκίμασα να κάνω install τους τελευταίους drivers, μου έβγαλε σφάλμα για system compatibility (αν και κατέβασα τη σωστή Win10x64 έκδοση) και οτι δεν υπάρχει compatible graphics hardware
- Κατέβασα ένα DDU πρόγραμμα από το guru3d, έκανα uninstall την κάρτα σε safe mode, μετά δοκίμασα σε κανονικό mode να κάνω και τους τελευταίους drivers και 2 εκδόσεις πίσω, με το παραπάνω αποτέλεσμα.
- Να σημειώσω πως πριν το DDU, η κάρτα φαινόταν στο device manager στα "hidden devices" αλλά τώρα δε φαίνεται καν

Πώς κινούμαι;

Δημοσ.

Iσως να απεβιωσε η καρτα . Ειχε τυχει να μου φερουν ανακυκλωση ακριβως την ιδια . Λειτουργουσε αλλα οταν περναγα οδηγους εβγαζε ενα error 28 η κατι τετοιο , με λιγα λογια δεν επαιρνε τους οδηγους.

Οταν μπουταρει ο υπολογιστης δειχνει καθολου η απλα βγαζει μαυρο ;

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, leolipop είπε

Iσως να απεβιωσε η καρτα . Ειχε τυχει να μου φερουν ανακυκλωση ακριβως την ιδια . Λειτουργουσε αλλα οταν περναγα οδηγους εβγαζε ενα error 28 η κατι τετοιο , με λιγα λογια δεν επαιρνε τους οδηγους.

Οταν μπουταρει ο υπολογιστης δειχνει καθολου η απλα βγαζει μαυρο ;

Μαύρο, εντελώς. Δηλαδή η οθόνη μπαίνει σε power saving mode

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε

Δοκίμασε καθαρισμό με ddu και πέρνα ξανά drivers μέσα από το safe mode!

Εδώ δε δείχνει εικόνα στο Bios, τι θα κάνει το ddu;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε

Εδώ δε δείχνει εικόνα στο Bios, τι θα κάνει το ddu;

Βγάζει κάρτα, μπουτάρει με την onboard, κάνει ddu σε safe mode, ξανά βάζει την 1660 ti τέλος βάζει drivers από την αρχή!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Duck Dodgers είπε

Βγάζει κάρτα, μπουτάρει με την onboard, κάνει ddu σε safe mode, ξανά βάζει την 1660 ti τέλος βάζει drivers από την αρχή!

Aπο τη στιγμη που δεν βγαζει εικονα ουτε κατα το ποστ που δεν εχει κανενα οδηγο , τι ουσια εχει να τους περασει ;

Δημοσ.

Παίδες, η κάρτα είναι σαν να μην υπάρχει σχεδόν, δεν μπορώ να τη βρω πουθενά στο σύστημα μου. Τώρα βαριέμαι λίγο, αλλά αύριο θα τη δοκιμάσω και σε άλλη θύρα PCI να δω. Αλλά για την ώρα είναι σαν να μην είναι καν τοποθετημένη (αν και τα ανεμιστηράκια γουλεύουν κανονικά). Ίσως την πάω σε ένα φίλο να τη βάλει αυτός σε δικό του pc να επιβεβαιωθεί η υποψία μου οτι μάλλον μας χαιρέτησε και μετά την σταθεροποίηση της κοινωνικής πραγματικότητας, απλά θα πάρω μια άλλη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, leolipop είπε

Aπο τη στιγμη που δεν βγαζει εικονα ουτε κατα το ποστ που δεν εχει κανενα οδηγο , τι ουσια εχει να τους περασει ;

Προφανώς καμιά για κάποιον που καταλαβαίνει, είναι παρόμοιο με κάποιο που ρωτά παιδιά δεν μπουταρει ο υπολογιστής και γράφει ο άλλος ΑΝ έχει κάνει φορμάτ

Επεξ/σία από Coppermine
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά, δοκίμασα να αφήσω την κάρτα εκτός power (αψυχολόγητο, το ξέρω) αλλά δεν έγινε τίποτα. Την έδωσα σε ένα φίλο να τη βάλει στο δικό του pc και σε αυτόν ούτε στο post έδινε εικόνα. Είναι για πέταμα λοιπόν; Για ανακύκλωση; Για κάτι άλλο;

Δημοσ.

οπως εκανα και εγω , αν θες βγαλε το συστημα ψυξης και στειλε την καρτα μονο.Εγω πχ την ψυκτρα της τη χαρισα στο αντιστοιχο θεμα εδω στο φορουμ σε ενα παληκαρι που εφτιαξε αν θυμαμαι καλα ενα τροφοδοτικο παγκου (η κατι τετοιο , οντας ηλεκτρονικος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...