Salaheddine1018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Απέκτησα πρόσφατα μια τηλεόραση Samsung UE32N4302 η οποία θεωρητικά αναπαράγει και αρχεία video avi, πλην όμως ενώ τα αναγνωρίζει και φαίνεται ακόμα και εικονίδιο δεν τα παίζει. Δεν έχω προσέξει αν το κάνει και σε άλλες καταλήξεις (mkv παίζει κανονικά). Ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι;
Vavouris Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Φίλε μου καλησπέρα. Συγνώμη που δεν μπορώ να σου απαντήσω στην ερώτηση σου αλλά αναρωτιέμαι αν θα μπορούσες να απαντήσεις εσύ στην δικιά μου μιας και είσαι κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης που θέλω να αγοράσω. Η συγκεκριμένη tv μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή της cosmote tv για να κάνεις θέαση μέσω του διαδικτύου; Μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις την εφαρμογή σε παρακαλώ και να με ενημερώσεις. Σε ευχαριστώ πολύ
graphist83 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 20/3/2020 στις 12:45 ΜΜ, Salaheddine1018 είπε Απέκτησα πρόσφατα μια τηλεόραση Samsung UE32N4302 η οποία θεωρητικά αναπαράγει και αρχεία video avi, πλην όμως ενώ τα αναγνωρίζει και φαίνεται ακόμα και εικονίδιο δεν τα παίζει. Δεν έχω προσέξει αν το κάνει και σε άλλες καταλήξεις (mkv παίζει κανονικά). Ξέρετε αν μπορώ να κάνω κάτι; Τα υποστηριζομενα αρχεια για αυτην την TV ειναι τα παρακατω: 4 ώρες πριν, Vavouris είπε Φίλε μου καλησπέρα. Συγνώμη που δεν μπορώ να σου απαντήσω στην ερώτηση σου αλλά αναρωτιέμαι αν θα μπορούσες να απαντήσεις εσύ στην δικιά μου μιας και είσαι κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης που θέλω να αγοράσω. Η συγκεκριμένη tv μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή της cosmote tv για να κάνεις θέαση μέσω του διαδικτύου; Μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις την εφαρμογή σε παρακαλώ και να με ενημερώσεις. Σε ευχαριστώ πολύ Η UE32N4302 ειναι μεσα στην λιστα της cosmote. Οποτε ναι.. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από graphist83 1
Salaheddine1018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Όντως έχει κανονικά την εφαρμογή της Cosmote Στις 18/12/2020 στις 12:16 ΠΜ, graphist83 είπε Τα υποστηριζομενα αρχεια για αυτην την TV ειναι τα παρακατω: Η UE32N4302 ειναι μεσα στην λιστα της cosmote. Οποτε ναι.. Ακριβώς, θα έπρεπε να τα παίζει αλλά δεν το κάνει. Μήπως ξέρετε γιατί;
afm Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Στο κάνει σε όλα τα avi ή μόνο σε κάποιο συγκεκριμένο. Κατέβασε σε ένα υπολογιστή το media info και δες τα χαρακτηριστικά του avi αν ταιριάζουν με αυτά που αναπαράγει η tv σου. Μπορεί να έχει καμιά περίεργη ανάλυση ή επίσης κάποιο περίεργο - μη συμβατό codec, video ή και ήχου. Όπως γράφει στα χαρακτηριστικά της tv "Η ανάλυση μπορεί να μην υποστηρίζεται, ανάλογα με το μοντέλο".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα