athanaso77 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, Ntinaras είπε Παμε παλι ειναι TN Δώσε link που να λέει ότι η συγκεκριμένη SVA είναι TN γιατί στα λόγια...
Ntinaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, athanaso77 είπε Δώσε link που να λέει ότι η συγκεκριμένη SVA είναι TN γιατί στα λόγια... Το χουμε αναλυσει 500 135.000 φορες εδω ψαξε.
athanaso77 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Το χουμε αναλυσει 500 135.000 φορες εδω ψαξε. Εγώ πιο πάνω έβαλα link για να υποστηρίξω αυτό που είπα. Αν αυτή είναι η απάντησή σου... με κάλυψες, δε χρειάζεται να ψάξω κάτι. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από athanaso77
Ntinaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, athanaso77 είπε Εγώ πιο πάνω έβαλα link για να υποστηρίξω αυτό που είπα. Αν αυτή είναι η απάντησή σου... με κάλυψες, δε χρειάζεται να ψάξω κάτι. Απο το λινκ που εβαλες δεν προκυπτει ΠΟΥΘΕΝΑ οτι το λαπτοπ της προσφορας εχει VA panel.
athanaso77 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Απο το λινκ που εβαλες δεν προκυπτει ΠΟΥΘΕΝΑ οτι το λαπτοπ της προσφορας εχει VA panel. Πάμε πάλι λοιπόν γιατί βιάζεσαι και εκτίθεσαι. Στο πρώτο post έχω βάλει το link της HP που λέει ξεκάθαρα ότι το συγκεκριμένο μοντέλο φοράει SVA πάνελ. Σε λίγα post πιο πίσω έχω βάλει link όπου εξηγεί τα panel types... ΤΝ, VA, SVA & IPS. Άρα το μόνο που δεν προκύπτει είναι αυτό που αβάσιμα, μέχρι τώρα τουλάχιστον, υποστηρίζεις.
Ntinaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 6 λεπτά πριν, athanaso77 είπε Πάμε πάλι λοιπόν γιατί βιάζεσαι και εκτίθεσαι. Στο πρώτο post έχω βάλει το link της HP που λέει ξεκάθαρα ότι το συγκεκριμένο μοντέλο φοράει SVA πάνελ. Σε λίγα post πιο πίσω έχω βάλει link όπου εξηγεί τα panel types... ΤΝ, VA, SVA & IPS. Άρα το μόνο που δεν προκύπτει είναι αυτό που αβάσιμα, μέχρι τώρα τουλάχιστον, υποστηρίζεις. Το SVA της HP σημαινει super viewing angles, και ειναι επιτηδες ετσι με αυτα τα αρχικα για να μπερδευει και να νομιζεις οτι ειναι VA το panel ειναι TN. 2
LaMereda Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το SVA της HP δεν έχει καμία σχέση με το SVA της Samsung. HP SVA = Standard Viewing Angle = TN Panel Samsung SVA = Super Vertical Alignment = VA Panel Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από LaMereda 1 1
musicthe Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, prince_21 είπε Καλησπερα. Προσπαθω να κανω παραγγελια online αλλα σε κανενα απο τα 2 sites δε με αφηνει Το ανέφερε κ πιο πάνω φίλος ότι δεν είναι διαθέσιμο πλέον ίσως δώσαν όλο το στοκ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις