Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, athanaso77 είπε

Δώσε link που να λέει ότι η συγκεκριμένη SVA είναι TN γιατί στα λόγια...

Το χουμε αναλυσει 500 135.000 φορες εδω

ψαξε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Το χουμε αναλυσει 500 135.000 φορες εδω

ψαξε.

Εγώ πιο πάνω έβαλα link για να υποστηρίξω αυτό που είπα. Αν αυτή είναι η απάντησή σου... με κάλυψες, δε χρειάζεται να ψάξω κάτι. ;)

Επεξ/σία από athanaso77
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, athanaso77 είπε

Εγώ πιο πάνω έβαλα link για να υποστηρίξω αυτό που είπα. Αν αυτή είναι η απάντησή σου... με κάλυψες, δε χρειάζεται να ψάξω κάτι. ;)

Απο το λινκ που εβαλες δεν προκυπτει ΠΟΥΘΕΝΑ οτι το λαπτοπ της προσφορας εχει VA panel.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

Απο το λινκ που εβαλες δεν προκυπτει ΠΟΥΘΕΝΑ οτι το λαπτοπ της προσφορας εχει VA panel.

Πάμε πάλι λοιπόν γιατί βιάζεσαι και εκτίθεσαι.

Στο πρώτο post έχω βάλει το link της HP που λέει ξεκάθαρα ότι το συγκεκριμένο μοντέλο φοράει SVA πάνελ.

Σε λίγα post πιο πίσω έχω βάλει link όπου εξηγεί τα panel types... ΤΝ, VA, SVA & IPS.

Άρα το μόνο που δεν προκύπτει είναι αυτό που αβάσιμα, μέχρι τώρα τουλάχιστον, υποστηρίζεις.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, athanaso77 είπε

Πάμε πάλι λοιπόν γιατί βιάζεσαι και εκτίθεσαι.

Στο πρώτο post έχω βάλει το link της HP που λέει ξεκάθαρα ότι το συγκεκριμένο μοντέλο φοράει SVA πάνελ.

Σε λίγα post πιο πίσω έχω βάλει link όπου εξηγεί τα panel types... ΤΝ, VA, SVA & IPS.

Άρα το μόνο που δεν προκύπτει είναι αυτό που αβάσιμα, μέχρι τώρα τουλάχιστον, υποστηρίζεις.

Το SVA της HP σημαινει super viewing angles, και ειναι επιτηδες ετσι με αυτα τα αρχικα για να μπερδευει και να νομιζεις οτι ειναι VA 

το panel ειναι TN.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το SVA της HP δεν έχει καμία σχέση με το SVA της Samsung.

HP SVA = Standard Viewing Angle = TN Panel

Samsung SVA = Super Vertical Alignment = VA Panel

HP.png.f583a3cc8eb3be239b75585da15d74fe.png

Επεξ/σία από LaMereda
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, prince_21 είπε

Καλησπερα. Προσπαθω να κανω παραγγελια online αλλα σε κανενα απο τα 2 sites δε με αφηνει

Το ανέφερε κ πιο πάνω φίλος ότι δεν είναι διαθέσιμο πλέον 

ίσως δώσαν όλο το στοκ 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...