Aias Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Dimitrisha είπε το πανελ ειναι va οχι tn sva η hp βαπτιζει τα ΤΝ πανελ της και σημαινει super view angle .Τουλαχιστον σε αλλα λαπτοπ ισχυει αυτο.Οποτε μαλλον ειναι ΤΝ 2 1
chris_g92 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Για μαθήματα online λόγο των ημερών θα βολεύει φουλ με την οθόνη αφής και ένα stylus.
spy94 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Το έβλεπα πριν 2-3 μέρες για γνωστό αλλά τελικά προτιμήσαμε ακριβότερο με 256 ssd και 8 ραμ αφού ήταν στο budget του. 'Ομως καημό το έχω να βγείτε και να πείτε για ένα ultra-budget laptop ναι είναι μια χαρά και να μην σχολιάσετε την οθόνη του.Και προφανώς δεν εννοώ την αναφορά ότι υστερεί σε οθόνη(όχι οτι θέλει και πολύ μυαλό αλλά οκ) αλλά την πλήρη απαξίωση λόγω οθόνης. 300€ λαπτοπ με i3 και ssd (μην πω για την φορητότητα κλπ)...Σόρρυ παιδιά αλλά ούτε celeron δεν παίρνεις..Για λαπτοπ αξιοπρεπες και με ips θες 400 στην καλύτερη και παίζει να υστερεί και αλλού σε σχέση με το συγκεκριμένο. 6
link67 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 11 λεπτά πριν, spy94 είπε Το έβλεπα πριν 2-3 μέρες για γνωστό αλλά τελικά προτιμήσαμε ακριβότερο με 256 ssd και 8 ραμ αφού ήταν στο budget του. 'Ομως καημό το έχω να βγείτε και να πείτε για ένα ultra-budget laptop ναι είναι μια χαρά και να μην σχολιάσετε την οθόνη του.Και προφανώς δεν εννοώ την αναφορά ότι υστερεί σε οθόνη(όχι οτι θέλει και πολύ μυαλό αλλά οκ) αλλά την πλήρη απαξίωση λόγω οθόνης. 300€ λαπτοπ με i3 και ssd (μην πω για την φορητότητα κλπ)...Σόρρυ παιδιά αλλά ούτε celeron δεν παίρνεις..Για λαπτοπ αξιοπρεπες και με ips θες 400 στην καλύτερη και παίζει να υστερεί και αλλού σε σχέση με το συγκεκριμένο. Αν κάποιος βρει λαπτοπ με 256 ssd, ips οθόνη, αξιοπρεπει επεξεργαστή και καλή μπαταρία έστω και στα 350 ευρώ είναι πολύ τυχερός στη ζωή του! Ούτε μεταχειρισμένο δεν βρίσκεις.
paylidis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Τελικά αδυνατώ να καταλάβω αν παίρνει επιπλέον μνήμη ή έστω αν μπορεί η εργοστασιακή να αναβαθμιστεί σε 8 ή 16; Με ψήνει και εμένα για δωράκι
Ntinaras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω θα επαιρναα ενα απο τα 3 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από Ntinaras
musicthe Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Ναι αλλά αυτά ειναι15αρια το 14αρι πιστευω έχει τη χάρη του κ i3
athanaso77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, paylidis είπε Τελικά αδυνατώ να καταλάβω αν παίρνει επιπλέον μνήμη ή έστω αν μπορεί η εργοστασιακή να αναβαθμιστεί σε 8 ή 16; Με ψήνει και εμένα για δωράκι Έχει μια κενή θέση και ένα dimm εγκατεστημένο 4GB. Εννοείται ότι αναβαθμίζεται ανάλογα με το πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις. 1 ώρα πριν, chris_g92 είπε Για μαθήματα online λόγο των ημερών θα βολεύει φουλ με την οθόνη αφής και ένα stylus. Η συσκευασία περιλαμβάνει και stylus της HP. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από athanaso77 2
greengr21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spy94 είπε Το έβλεπα πριν 2-3 μέρες για γνωστό αλλά τελικά προτιμήσαμε ακριβότερο με 256 ssd και 8 ραμ αφού ήταν στο budget του. 'Ομως καημό το έχω να βγείτε και να πείτε για ένα ultra-budget laptop ναι είναι μια χαρά και να μην σχολιάσετε την οθόνη του.Και προφανώς δεν εννοώ την αναφορά ότι υστερεί σε οθόνη(όχι οτι θέλει και πολύ μυαλό αλλά οκ) αλλά την πλήρη απαξίωση λόγω οθόνης. 300€ λαπτοπ με i3 και ssd (μην πω για την φορητότητα κλπ)...Σόρρυ παιδιά αλλά ούτε celeron δεν παίρνεις..Για λαπτοπ αξιοπρεπες και με ips θες 400 στην καλύτερη και παίζει να υστερεί και αλλού σε σχέση με το συγκεκριμένο. Περσι το πασχα αγορασα lenovo ideapad με ryzen,full hd ips,ssd 128gb,4gb ram στα 315 με επιστροφη και με 45 ακομα εβαλα 4gb ram+256ssd,πληρες μηχανηματακι και ειμαι ευχαριστημενος πεταει στα βασικα,επιλογες υπαρχουν ψαξιμο θελει,και ναι το ips το θεωρω βασικο κριτηριο επιλογης ακομα και στα λαπτοπ του 300αρικου πλεον,δεν εχουμε 2012. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από greengr21
bromiaris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Τελικά, όσο διαβάζω τόσο με βαζετε σε τριπακι να κάνω ακύρωση. Τι λέτε; να ακυρώσω; Επειδή διαβάζω πολλα τώρα... Κράτησε το. Στα 300 ευρώ πρέπει να θυσιάσεις κάποια πράγματα... Το πολύ πολύ να το βάλεις σε αγγελία αν δεν σου αρέσει. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από bromiaris 1
stelios18120 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, bromiaris είπε Κράτησε το. Στα 300 ευρώ πρέπει να θυσιάσεις κάποια πράγματα... Το πολύ πολύ να το βάλεις σε αγγελία αν δεν σου αρέσει... Δεν ξερω είμαι υπό σκέψη... Θα δω μερικά βίντεο ακόμα και μέχρι το βράδυ θα αποφασίσω. Με σπρώχνει προς την ακυρωση η ανάλυση που δεν είναι full HD και ότι δεν είναι IPS. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από stelios18120
tiniakos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δεν υπάρχει πια κουβέντα για laptop χωρίς ips οθόνη. Ξεπεράστε το χωρίς τύψεις. 2 1
βασίλης26 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια μου ηρθε το μεσημερι απο χθεσινη παραγγελία. Οκ συμφωνώ για τα 4gb ram ότι ίσως να είναι λίγα. Αλλά έχουμε την δυνατότητα αναβάθμισης της ραμ. Θέλω να σταθώ στο πάνελ που αναφέρατε. Μπορεί να μην είναι IPS όπως λέτε αλλά αν μπείτε στο μενού των γραφικών της intel και πειράξετε λίγο τις ρυθμίσεις , σε συνάρτηση με τις 14 ίντσες οθόνη γίνεται πανέμορφη! Αυτά από μένα YΓ : Τα ηχεία είναι φοβερά σε ένταση και μπάσα. Η εταιρεία είναι η γνωστή Bang & Olufsen Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από βασίλης26 3
stelios18120 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, βασίλης26 είπε Παιδια μου ηρθε το μεσημερι απο χθεσινη παραγγελία. Οκ συμφωνώ για τα 4gb ram ότι ίσως να είναι λίγα. Αλλά έχουμε την δυνατότητα αναβάθμισης της ραμ. Θέλω να σταθώ στο πάνελ που αναφέρατε. Μπορεί να μην είναι IPS όπως λέτε αλλά αν μπείτε στο μενού των γραφικών της intel και πειράξετε λίγο τις ρυθμίσεις , σε συνάρτηση με τις 14 ίντσες οθόνη γίνεται πανέμορφη! Αυτά από μένα YΓ : Τα ηχεία είναι φοβερά σε ένταση και μπάσα. Η εταιρεία είναι η γνωστή Bang & Olufsen Αααα ωραία μιας και το έχεις και έχω ρίξει παραγγελία, για λύσε μου μερικές απορίες. Έχει πενάκι μαζι; από ποιότητα κατασκευής πως είναι; όταν το διπλώνεις βλέπεις καλή ποιότητα η με μερικά άνοιξε κλείσε θα χαλασει;
βασίλης26 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Γενικα το λαπτοπ ειναι στιβαρό και ελαφρύ . Για το ανοιξε - κλεισε δεν γνωριζω να σου πω ποσο θα κρατησει , αναλογα και την χρηση του. Πενακι εχει ναι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις