drdedus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ntinaras είπε Εγω θα επαιρναα ενα απο τα 3 Εχουν ips? παίρνουν μνήμη ξέρεις? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από drdedus
Tasosp22 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το οτι τρελαινεστε καποιοι να εχει ενα λαπτοπ των 300 ευρω ή και λιγο παραπανω που θα χρησιμοποιειτε για απλη χρηση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ips οθονη δεν μπορω να το καταλαβω. Λαπτοπ 10 χρονων με απλη TN οθονη ουτε καν FULL hd για χρηση browsing και ταινιες μπορεις και το δουλευεις ανετα . Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από Tasosp22 4 1
pinakas0 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Αγόρασα πέρυσι 2 από το MM στα 500€ με ίδια χαρακτηριστικά αλλά με IPS Panel FullHD και σκληρό 1tb (τον οποίο άλλαξα με Samsung SSD) Από ταχύτητα είναι κομπλέ κανένα θέμα μέχρι στιγμής, κάποια στιγμή θα του βάλω +4gb ram όχι όμως ότι κολλάει η κάτι τέτοιο Ποιότητα κατασκευής καλή, δε ζεσταίνεται με την καμία και το ανεμιστηράκι δουλεύει ελάχιστα. Το touch είναι εξαιρετικό, για την οθόνη θα πω (αν και η δική μου είναι FHD) ότι είναι κορυφαία σε χρώματα και φωτεινότητα αλλά με αρκετό backlight bleeding. Σίγουρα ΔΕΝ ειναι η ίδια οθόνη όμως. Αν το ανοίξετε για αναβάθμιση 99.99% θα σπάσετε 3 πλαστικά γατζάκια τα οποία έβαλε η HP με δόλο (για να βγαίνει εκτός εγγύησης; δε ξέρω) θα το κλείσετε όμως χωρίς προβλήματα μιας και στο συγκεκριμένο σημείο έχει 3 βιδάκια. Δε τρεχει κάστανο δλδ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή όταν γυρίζετε την οθόνη 360 μοίρες για να το δουλεψετε σαν τάμπλετ, είναι πολύ ευαίσθητο θέλει αργά και όχι απότομα, σύμφωνα με τον πωλητή του MM, πολλά πήγανε πίσω με σπασμένα hinges, αν το αγοράσετε θα καταλάβετε γιατί Αυτα εν ολίγοις Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από pinakas0 2
Aias Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) καλυτερα ενα καλο tablet η καλο λαπτοπ παρα ενα μετριο tablet+λαπτοπ . εχω το Xiaomi Mi Pad 4 Plus και ειμαι ικανοποιημενος .Αν θελω αλλη στιγμη περνω και λαπτοπ . Πλεον ειναι μη διαθεσιμο το λαπτοπ του θεματος Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2020 από Aias 1
greengr21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Tasosp22 είπε Το οτι τρελαινεστε καποιοι να εχει ενα λαπτοπ των 300 ευρω ή και λιγο παραπανω που θα χρησιμοποιειτε για απλη χρηση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ips οθονη δεν μπορω να το καταλαβω. Λαπτοπ 10 χρονων με απλη TN οθονη ουτε καν FULL hd για χρηση browsing και ταινιες μπορεις και το δουλευεις ανετα . καλα και sony crt trinitron tv δουλευεις ανετα οποτε γιατι να πας σε flat tv σωστα?γιατι αυτο που γραφεις σοβαρο επιχειρημα δεν ειναι με ολο το συμπαθιο Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από greengr21 1
GBOTSAS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, το έχω εδώ και ένα χρόνο. Είμαι ασφαλιστης και το χρησιμοποιώ για δουλειά γραφείου και παρουσιάσεις. Καλή κατασκευή, καλή μπαταρία, το touch εντυπωσιαζει, εξαιρετική φορητότητα και πολύ σβέλτο λόγω του ssd. Η οθόνη ανεκτή αλλά βέβαια όταν βλέπω του συναδέλφου που έχει το ίδιο αλλά με την καλύτερη οθόνη σας λέω ότι θα την ήθελα και γω. Αν μπορείτε να το πάρετε και χωρίς ΦΠΑ είναι πραγματικά δώρο. Εγώ θα του βάλω και άλλα 4GB τώρα που το αναφέρατε, 20 € έχουν στο eshop αν είδα σωστά. Εγώ προσωπικά το εχω λατρέψει!!! 1
TUPAC Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, βασίλης26 είπε Θέλω να σταθώ στο πάνελ που αναφέρατε. Μπορεί να μην είναι IPS όπως λέτε αλλά αν μπείτε στο μενού των γραφικών της intel και πειράξετε λίγο τις ρυθμίσεις , σε συνάρτηση με τις 14 ίντσες οθόνη γίνεται πανέμορφη! Ωραίος φίλε. Για δώσε καμιά ρύθμιση για το μενού της intel.
zio10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 12 ώρες πριν, Tasosp22 είπε Το οτι τρελαινεστε καποιοι να εχει ενα λαπτοπ των 300 ευρω ή και λιγο παραπανω που θα χρησιμοποιειτε για απλη χρηση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ips οθονη δεν μπορω να το καταλαβω. Λαπτοπ 10 χρονων με απλη TN οθονη ουτε καν FULL hd για χρηση browsing και ταινιες μπορεις και το δουλευεις ανετα . Ακριβώς αυτό. Η πλειοψηφία για να καταλάβει διάφορα πρέπει να τα δει δίπλα δίπλα και πάλι θα σου πει μια χαρά είναι και οι δύο... Για τρελαμένους μπορεί να μη κάνει, για αυτούς που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους και τους ενδιαφέρουν οι 14" και/ή το touch μια χαρά είναι.
baskon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά μη τρελαθούμε η διαφορά μεταξύ ips και tn είναι εμφανής από το πρώτο δευτερόλεπτο. Αν χρησιμοποιείς το λαπτοπ σε ευθεία δε θα καταλάβεις τίποτα αλλά αν δείχνεις συχνά και σε άλλους κάτι από την οθόνη θα τους κακοφανει καθώς από το πλάι η αν το κοιτάς από ψηλά χανει. Επίσης σε λαπτοπ το οποίο είναι και 'ταμπλετ' δεν είναι ότι καλύτερο γιατί πολλές φορές δε θα το κοιτάς σε ευθεία αν το χρησιμοποιείς ως ταμπλετ. Κατά τα άλλα η τιμή είναι χώμα. Αν κάποιος το χρειάζεται το χτυπάει άφοβα! Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2020 από baskon
athanaso77 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δεν είναι TN, είναι SVA το πάνελ του και κάποιοι το προτιμούν ακόμα και έναντι του IPS γιατί έχει τα δικά του πλεονεκτήματα... https://www.techspot.com/amp/article/1788-display-tech-compared/
prince_21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Καλησπερα. Προσπαθω να κανω παραγγελια online αλλα σε κανενα απο τα 2 sites δε με αφηνει
Ntinaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 50 λεπτά πριν, athanaso77 είπε Δεν είναι TN, είναι SVA το πάνελ του και κάποιοι το προτιμούν ακόμα και έναντι του IPS γιατί έχει τα δικά του πλεονεκτήματα... https://www.techspot.com/amp/article/1788-display-tech-compared/ Παμε παλι ειναι TN 1
bromiaris Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, zio10 είπε Ακριβώς αυτό. Η πλειοψηφία για να καταλάβει διάφορα πρέπει να τα δει δίπλα δίπλα και πάλι θα σου πει μια χαρά είναι και οι δύο... Για τρελαμένους μπορεί να μη κάνει, για αυτούς που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους και τους ενδιαφέρουν οι 14" και/ή το touch μια χαρά είναι. Ε όχι… Είπαμε να υπερβάλουμε αλλά με λίγο μέτρο… Οι διαφορές είναι εμφανείς ακόμα και σε κάποιον άσχετο… Το θέμα είναι ότι για 300 ευρώ δεν πρέπει να έχεις και πολλές απαιτήσεις… Αν έχεις απαιτήσεις πληρώνεις κάτι παραπάνω… Αλλιώς συμβιβάζεσαι… τόσο απλά…
zio10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 27 λεπτά πριν, bromiaris είπε Ε όχι… Είπαμε να υπερβάλουμε αλλά με λίγο μέτρο… Οι διαφορές είναι εμφανείς ακόμα και σε κάποιον άσχετο… Το θέμα είναι ότι για 300 ευρώ δεν πρέπει να έχεις και πολλές απαιτήσεις… Αν έχεις απαιτήσεις πληρώνεις κάτι παραπάνω… Αλλιώς συμβιβάζεσαι… τόσο απλά… Διάφορες υπάρχουν, αλλά δεν είναι για όλους λόγος να μην πάρουν κάτι. Πόσος κόσμος δουλεύει μηχανήματα 10ετίας... 1
evkar Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2020 προσωπικά θα συνιστούσα να προτιμάτε πάντα IPS οθόνες ,ειδικά σε laptop . Πριν δέκα χρόνια ήταν διαφορετικά ,αλλά σήμερα πιστεύω είναι μονόδρομος . Οι διαφορές με ΤΝ εμφανέστατες , η απόδοση χρωμάτων πολύ καλύτερη , εκτός αν το θέμα των χρημάτων είναι απαγορευτικό οπότε κάνεις αναγκαστικά συμβιβασμούς .Ανάλυση οθόνης 1920 FHD. Το συγκεκριμένο δεν νομίζω ότι είναι πραγματικά τρομερή ευκαιρία , λαμβανομένου υπόψη ότι πολλά 2-1 υποφέρουν στους μεντεσέδες τους και με το πολύ άνοιξε -κλείσε -γύρνα ,βγαίνουν γρήγορα off οι μεντεσέδες της οθόνης. Αυτό ισχύει για ακριβότερα μοντέλα ,πόσο μάλλον για φτηνά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις