Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η προσφορά "παίζει" αρκετές ημέρες και η τιμή είναι η χαμηλότερη που έχει υπάρξει για το συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμο σε skroutz / bestprice.

https://www.germanos.gr/product/hp-laptop-pavilion-x360-14-dd0000nv/20378668/

https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20378668

Βασικά χαρακτηριστικά:

• 4 τρόποι λειτουργίας
  • Οθόνη HD SVA micro-edge 35,6 cm (14") με WLED-τζάμι οπισθοφωτισμού πολλαπλής αφής από άκρο σε άκρο (1366 x 768)
  • Διπύρηνος επεξεργαστής i3-8130U Intel® (βασική συχνότητα 2,2 GHz, έως 4 GHz με την τεχνολογία Intel® Turbo Boost, μνήμη cache 4 MB, 2 πυρήνες)
  • Δίσκος 128 GB M.2 SSD
  • Μνήμη 4 GB DDR4-2400 SDRAM (1 x 4 GB)
  • Θύρες: 1 USB Type-C™ 3.1 1ης γενιάς (μόνο μεταφορά δεδομένων, έως 5 Gb/s); 2 USB 3.1 1ης γενιάς (1 HP Sleep and Charge); 1 HDMI 1.4; 1 σύνθετη ακουστικών/μικροφώνου

https://support.hp.com/gr-el/document/c06160434

20378668_HPLaptopPavilionx36014dd0000nv_medium_0.png

Επεξ/σία από athanaso77
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου αρέσει που διπλώνει τελείως και έχει οθόνη αφής. 

Από specs εντάξει είναι η θα σέρνετε μολις ανοίξω μερικά tab ταυτόχρονα; 

Δεν είμαι και ειδικός επί του θέματος γ αυτό ρωτάω. 😁

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Θα μας βάλεις σε έξοδα και δεν είναι καλή περίοδος. Όχι δεν θα σέρνεται έχω ένα celeron j1900  και δουλεύει αξιοπρεπεστατα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε

Αν δεν παιρνει αναβαθμιση η ραμ με 4 γιγα δεν κανεις τιποτα....μονο για κατεβαστηρι :(

Είπε μέλος παίρνει. 

Πάω προς checkout βάζω αντικαταβολή και με πετάει, οπότε μάλλον με κάρτα θέλουν... Για δείτε το και εσείς όσοι θέλετε να το πάρετε. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Είπε μέλος παίρνει. 

Πάω προς checkout βάζω αντικαταβολή και με πετάει, οπότε μάλλον με κάρτα θέλουν... Για δείτε το και εσείς όσοι θέλετε να το πάρετε. 

Είδα ένα βίντεο και βλέπω ότι έχει ένα slot ελεύθερο. Τώρα για την αγορά θα το δοκιμάσω αργότερα και θα σου πω. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Η ανάλυση με αποθαρρύνει από αγορά + ότι όταν βάζω αντικαταβολή με πετάει το σύστημα... 

😒🤔

Έχω λαπτοπ με fullhd ανάλυση και πίστεψε με δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά από το παλιό HD laptop μου. Για μένα δεν είναι περιορισμός. Τώρα βέβαια αν δεν το δεις από κοντά δεν είσαι και σίγουρος. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pj2501 είπε

η οθονη ΔΕΝ ειναι IPS!!! προσοχη στους αγοραστες

Ένα ένα βγαίνουν κουσούρια. 

Το βάλατε σκοπό να μην το πάρω τελικά 😋😋

Edit αλλαξα γνώμη. 

Το πήρα 😁

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pj2501 είπε

η οθονη ΔΕΝ ειναι IPS!!! προσοχη στους αγοραστες

Αν σε αυτά τα λεφτά είχε ips οθόνη απλά δεν θα ήταν διαθέσιμο τώρα! 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...