Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει αποτυπωθεί νομοθετικά ούτε και το είπαν στηΝ συνέντευξη τύπου ότι θα δώσει το 40% το κράτος.

1 hour ago, Maverickj13 said:

Εγω και εσυ δεν ειμαστε κρατος..ξερεις τι ειμαστε, μη ρωτησεις

https://www.google.com/amp/s/www.tanea.gr/2020/03/18/economy/koronaios-i-apofasi-tis-kyvernisis-gia-ta-enoikia/amp/

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω ήδη πληρώσει το ενοίκιο του Μαρτίου, θα υπολογίσω το πόσο και θα το αφαιρέσω επιπλέον από το ενοίκιο Απριλίου; Υπάρχει κάποια διευκρίνιση σε αυτό;

Επεξ/σία από drillgr
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Ομολογώ πως υποκρύπτει μια εκδικητική χροιά αυτό το ποστ .

σε αυτό συμφωνούμε.

Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Έχεις περισσότερα απ ότι εγώ; Θα σου δείξω εγώ θα δεις τι θα πάθεις

Είναι η εκδίκηση του φτωχομπινέ.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, marmagia είπε

[...] στηΝ συνέντευξη τύπου [...]

Τι ακριβώς εννοείς με το Ν κεφάλαιο; 

7 λεπτά πριν, drillgr είπε

Εγώ έχω ήδη πληρώσει το ενοίκιο του Μαρτίου, θα υπολογίσω το πόσο και θα το αφαιρέσω επιπλέον από το ενοίκιο Απριλίου; Υπάρχει κάποια διευκρίνιση σε αυτό;

Φαντάζομαι πως ναι. Ίδια απορία είχα και εγώ. Λογικά μόνο το 20 τοις εκατό θα βάλεις τον Απρίλη.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MauroPaltoudias είπε

Τι ακριβώς εννοείς με το Ν κεφάλαιο; 

Φαντάζομαι πως ναι. Ίδια απορία είχα και εγώ. Λογικά μόνο το 20 τοις εκατό θα βάλεις τον Απρίλη.

αυτα τα μαθηματικα που τα εχετε σπουδασει βρε παιδια? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xsterg είπε

αυτα τα μαθηματικα που τα εχετε σπουδασει βρε παιδια? 

ας πουμε οτι καποιος εχει ενοικιο 500ευρω για μαρτιο απριλιο ειναι 1000 ευρω, το 60% ειναι 600. Αμα εδωσε ολοκληρο τον μαρτιο δηλαδη 500 ποσα θα πρεπει να δωσει για τον απριλιο? μηπως 100 ευρω που ειναι το 20% του 500 για να φτασει στα 600 που θα εδινε ουτως η αλλως? μαθηματικα δημοτικου ειναι αυτα....

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. 

Η μείωση ισχύει για όλους; αν ναι με ποιον τρόπο;  

1 ώρα πριν, dancer είπε

εγω παντως σημερα εδωσα το 60% του ενοικιου, απο εκει και περα ρε παιδια δεν γινεται ενας νομος να συμπεριλαβει ολες τις εξαιρεσεις και ολες τις περιπτωσεις που μπορει να συμβαινουν. Το ευκολοτερο για μενα ειναι να εβγαζε ενα νομο οτι καθε οικογενεια θα παρει τοσα λεφτα αναλογικα με βαση τα ατομα που την απαρτιζουν αμα και εφοσον ειναι μεσα σε αυτους τους κλαδους ειτε ως εργαζομενος ειτε ως επιχειρηση και "μη απαιτητη η οποιαδηποτε εισφορα προς το κρατος απο τις επιχειρησης και πληρωμη του ενοικιου ως ενα ποσο ειτε για ιδιωτες ειτε για επιχειρησεις. απλα και λυτα με βαση τις περσινες δηλωσεις.

Φίλε δεν σου είπε κάτι ο ιδιοκτήτης; 

Δηλαδή το δέχτηκε αμέσως; 

Δημοσ.

Η καλτιλα αγγίζει το peak θεωρώ, στη νεα τάση αυτή (χειροκρότημα). Την προηγούμενη Κυριακή είχαμε δίπλα κάτι πιτσιρίκια, που φώναζαν από το μπαλκόνι "κάτω ο κορονοιος, κάτω ο κορονοιος". 😂😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dancer είπε

αυτη η λογικη ειναι το προβλημα αυτης της χωρας.

Όντως η λογική βγάζω τον κωλο μου έξω μπροστά στο γενικό καλό είναι μεγάλο πρόβλημα. 

1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε

Ομολογώ πως υποκρύπτει μια εκδικητική χροιά αυτό το ποστ .

Καμία εκδικητική χροιά είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να προσαρμοστούμε. Όπως προσαρμόστηκαν και ανέβασαν τα ενοίκια ας δείξουν τα ίδια αντανακλαστικά και να τα κατεβάσουν. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, samari75 είπε

Παιδιά καλησπέρα. 

Η μείωση ισχύει για όλους; αν ναι με ποιον τρόπο;  

Φίλε δεν σου είπε κάτι ο ιδιοκτήτης; 

Δηλαδή το δέχτηκε αμέσως; 

Ούτε καν επικοινώνησα μαζί του, δεν υπάρχει λόγος απο τη στιγμή που σε καλύπτει ο νόμος και έχεις αυτόν τον ΚΑΔ. Ακόμα κ να μην έβγαινε κανένα μέτρο θα τον επαιρνα τηλέφωνο να δώσω πιο χαμηλό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τα επαγγελματικα ενοικια του Μαρτιου τι προβλεπεται; Νοικιαζω επαγγελματικη στεγη και ο καδ μου προστεθηκε στις επιχειρησεις που θα παρουν τα 800 ευρω. Ειχα διαβασει οτι το 60% ισχυει στα ενοικια μαρτιου και απριλιου εγω ομως του μαρτιου το εχω καταθεσει οποτε σε αυτην την περιπτωση τι γινεται;

Επεξ/σία από snik
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...