Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο γειτονας μου εχει δωσει τον κωδικο του.

Με το κινητο μου στην αυλη πιανω οριακα μια γραμμη σημα απο αυτον.

Πηρα το

TP-LINK WiFi Range Extender TL-WA860RE v5

https://www.you.gr/anavathmisi-diktyaka/diktyaka/repeaters-extenders-access-points/tp-link-wifi-range-extender-tl-wa860re-v5

για να αναμεταδίδω το σημα αυτο του γειτονα στο σπιτι αλλα και αυτο πιανει μια γραμμη οριακα.

Ποιο να παρω να πιανει καλο σημα?

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, AGGANIS13 είπε

Ο γειτονας μου εχει δωσει τον κωδικο του.

Αν θέλουμε σε πιστεύουμε χαχαχα

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zernex201 είπε

Αν θέλουμε σε πιστεύουμε χαχαχα

Αληθεια ειναι αυτο...

Μαλιστα με ρωτησε αν θα εχει προβλημα επειδη εχει καμερες επανω στο ρουτερ.

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AGGANIS13 είπε

Αληθεια ειναι αυτο...

Μαλιστα με ρωτησε αν θα εχει προβλημα επειδη εχει καμερες επανω στο ρουτερ.

Αγχώθηκα περισσότερο χαχα. Τέλος πάντων. Εάν θέλεις να πιάνει το δίκτυο σε όλο το σπίτι και όχι ανά 1 μεμονωμένη συσκευή. Τότε θα ψάξεις για extender/repeater όπως λες.

Βέβαια υπάρχει και πιο σταθερή λύση, αγοράζεις μια εξωτερική κάρτα δικτύου με usb. Την συνδέεις στο λάπτοπ ή desktop και συνδέεσαι στο δίκτυο που θες. Βέβαια αυτό προϋποθέτει ο υπολογιστής να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο ρούτερ του.

Για την 1η λύση, ξέρω ότι γίνεται και με εξωτερική κεραία wifi (η οποία κοιτάει προς την κατεύθηνση που θες να πιάσεις) και την συνδέεις πάνω σε ρούτερ. Αλλά δεν το έχω προσπαθήσει ποτέ και δεν ξέρω να σε καθοδηγήσω.

Δημοσ.

οταν λες γειτονας ποσο μακρυα ειναι???? εχεις οπτικη επαφη με το ρουτερ του ???ειναι διαμερισμα γειτονας ??...

Δημοσ.

Ειναι αγροτικη περιοχη

Το σπιτι του γειτονα ειναι σε αρκετα ψηλο σημειο με καθολου εμποδια μπροστα, εχω οπτικη επαφη... μονοκατοικια ειναι γυρω στα 50 μετρα αποσταση

Με το κινητο μου στην αυλη πιανω μια γραμμη οριακα η κ καθολου και  με το TP-LINK WiFi Range Extender TL-WA860RE v5 - παλι εχω οριακο σημα που με δυσκολια ανοιγει σελιδες στο ιντερνετ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...