aitolos21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Καλημερα εχω ενα προβλημα με τον ηχο και την καμερα στα windows 10 σε υπολογιστη lenovo. με το που βαζω ενα βιντεο να παιξει ακουγεται ο ηχος αλλα μετα απο λιγο δεν ακουω τιποτα. στα troubleshoot μου βγαζει ενα θεμα σχετικα με τα generic audio driver, ακολουθησα καποια βηματα που βρηκα στο ιντερνετ για να το επιλυσω αλλα και παλι τιποτα. Ααναλογα και η καμερα μια ανοιγει μια κλεινει οταν προσπαθω να μιλησω με καποιον και μου βγαζει μηνυμα και σε αυτη την περιπτωση για driver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, aitolos21 είπε σε υπολογιστη lenovo Νομίζεις οτι όλοι υπολογιστές lenovo ειναι ίδιοι μεταξύ τους ? Βάλε τα στοιχεία του pc μπας και σε βοηθήσει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Θα πρέπει να εγκαταστήσεις τους drivers από το site της Lenovo αφού όπως λες "στα troubleshoot μου βγάζει ένα θέμα σχετικά με τα generic audio driver". Θα μπεις εδώ. Επίλεξε "Detect Your Product" και "Εντόπισε το σειριακό μου αριθμό" για να αναγνωρισθεί αυτόματα ο υπολογιστής σου από την Lenovo και να σου εμφανίσει τους drivers, το bios κλπ του υπολογιστή σου. Πάτησε "Ενημερώσετε το σύστημά σας" (για αυτόματη ενημέρωση) ή κατέβασε χειροκίνητα τους drivers (Οδηγούς) για τον ήχο και την camera (αν έχεις Laptop με ενσωματωμένη camera) και εγκατέστησε τους. Εναλλακτικά ακριβώς από κάτω επιλέγεις το προϊόν σου (Laptop, desktop etc), την σειρά στην οποία ανήκει, την υποκατηγορία. Από την αριστερή στήλη "Οδηγοί και Λογισμικό" επιλέγεις "Μη αυτόματη ενημέρωση" για να κατεβάσεις και εγκαταστήσεις χειροκίνητα τους οδηγούς ή "αυτόματη ενημέρωση προγράμματος οδήγησης" για αυτόματη ενημέρωση των οδηγών. Είσαι έτοιμος. Αν η camera σου δεν είναι ενσωματωμένη (δεν έχεις Laptop αλλά desktop) τότε πας στα site του κατασκευαστή της camera και βάζοντας το μοντέλο της camera κατεβάζεις τους κατάλληλους οδηγούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aitolos21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 φιλε μου πηγα εκει που μου ειπες τους κατεβασα χειροκινητα αλλα και παλι εχω το ιδιο προβλημα. με ακουστικα ακουγεται μια χαρα αλλα χωρις ακουστηκα δεν εχω καθολου ηχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Αφού δεν μας έχεις πει ποιο μηχάνημα έχεις μπορώ να κάνω μόνο υποθέσεις. Από τα λεγόμενα σου για ήχο και κάμερα πιθανολογώ πως μιλάμε για Laptop. Οπότε αν έχεις laptop και έχεις ήχο από την υποδοχή των ακουστικών (πράγμα που σημαίνει ότι η κάρτα ήχου λειτουργεί κανονικά) αλλά όχι από τα ηχεία το πρόβλημα μπορεί να είναι: α. καμμένα ηχεία (το πιθανότερο). Ανοίγεις το laptop, ελέγχεις τα ηχεία και αν χρειαστεί τα αλλάζεις. β. κομμένα ή χαλαρά (βγαλμένα από τις υποδοχές) καλώδια που συνδέουν την μητρική με τα ηχεία ή την camera με την μητρική. Ανοίγεις το laptop, ελέγχεις τις εσωτερικές συνδέσεις και τα καλώδια. και γ. πρόβλημα στην υποδοχή ήχου που συνδέεις τα ακουστικά. Έλεγξε την υποδοχή. Αν το σύστημα σου είναι desktop πρέπει να μας πεις πως συνδέεις την εικόνα και από που παίρνεις τον ήχο. Αρχικά πρέπει να ελέγξεις όλες τις συνδέσεις. α. αν συνδέεσαι με hdmi σε monitor/tv με ηχεία ο ήχος μεταφέρεται μέσω hdmi. Ελέγχεις τις συνδέσεις και δοκιμάζεις με άλλο καλώδιο hdmi. β. αν συνδέεσαι με vga σε monitor/tv με ηχεία, ελέγχεις τις συνδέσεις και δοκιμάζεις με άλλο καλώδιο jack σε jack για τον ήχο. γ. Αν συνδέεσαι με hdmi ή vga σε monitor/tv χωρίς ηχεία και παίρνεις ήχο σε ξεχωριστά ηχεία θα πρέπει να ελέγξεις αυτά τα ηχεία, το ενισχυτάκι που τα οδηγεί και φυσικά τις συνδέσεις (βύσματα) και τα καλώδια. Φυσικά όλα αυτά είναι υποθέσεις. Πες μας τι Lenovo έχεις (laptop ή desktop) και ποιο μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aitolos21 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 lenovo V110-15ISK Laptop ειναι...την ιδια στιγμη ομως και η καμερα δεν λειτουργει κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Drivers για ήχο από εδώ και drivers για camera από εδώ ανάλογα με το λειτουργικό σου. Αν τους έχεις ήδη δοκιμάσει κοιτάς αυτά που είπαμε πιο πάνω για καμμένα ηχεία, κομμένα ή χαλαρά καλώδια ή πρόβλημα στην υποδοχή ήχου. Για την camera μάλλον τσακισμένα - κομμένα καλώδια ειδικά αν σου κάνει διακοπές όταν κινείς την οθόνη μπρος-πίσω. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2020 από afm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα