koulland Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος εύχομαι να μπορεί κάποιος να μου δώσει μια ελπίδα σε αυτό το θέμα για αρχή το build είναι 3 χρόνων άλλα δεν είναι εκεί το θέμα ( R5, GTX 1060 6GB , MSI b350 mortat artic και 16 gb ddr4 ram ) όταν γύρισα από το εξωτερικό καθάρισα το pc έκανα τα απαραίτητα updates και γενικός το είχα σε μια χρίση ''casual'' μετά από λίγο καιρό ξεκίνησα το gaming αφού είχα χρόνο το θέμα ξεκίνησε σαν ένα μικρο drop fps, εδώ να σημειώσω το pc δεν είχε κάνει format καιρό τώρα και έτρεχε με δυο μονιτορς διαφορετικών hrz (1x60hrz , 1x144hrz ) όποτε το έκανα blame στο format. του κάνω format άλλα το θέμα υπάρχει ακόμα μετά από δυο μηνες το θέμα υπάρχει ακόμα και έχω καταλήξει σε σημείο που χρησιμοποιώ το ένα monitor για να δω αν αυτό θα σώσει την κατάσταση άλλα τίποτα. Επίσης κάνω recording που και που με ένα πρόγραμμα που λέγεται xsplit όταν τελειώνω το pc είναι και του κάνω mining με την έννοια ότι γίνεται πολύ πολύ αργό χωρίς λόγο και αίτια .Τι νομίζεται να είναι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα