Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το εχω κάνει αυτό που λες κ μου βγαινε η απο κάτω φωτογραφία που νομίζω δε δειχνει bleediing. στην άλλη φωτο φαινοταν το συννεφάκι πιστευω λόγω του λευκου σηματος της apple. Ως προς το dimming εχω όλα τα συμπτωματα ... 😀 Οπως όμως εγραψα πιο πανω αυτά σχεδον εξαλείφονται αν απενεργοποιήσω τη λειτουργια Local dimming. Το έχεις δοκιμάσει εσύ? Κ δεν ειδα η απουσία αυτής της λειτουργίας να με δυσκολεύει σε κάτι άλλο ή να μου χαλάει την εικονα κάπου αλλού... Δε ξέρω, μάλλον έτσι θα το κάνω στο εξης ειδικα αν προκειται να δω ταινία εκτός τηλεοπτικών καναλιών. Λογικά θα την κρατήσω , κάνοντας τη ρύθμιση που ειπα, καθως δε μου φαινεται κακή κατα τα λοιπά.. Εκτός αν βγαλει το καταστημα καμια καλή προσφορα σε άλλη που τωρα ειναι απλησίαστη...

90415248_1505520179603542_8952506840546017280_n.jpg

Επεξ/σία από bravehard
Δημοσ.

Δεν το δοκιμασα να σου πω,γιατι δε θελω να χασω κατι απο εικονα...Ειναι εκνευριστικο στο ματι στις ταινιες,στα μαυρα και κυριως οταν ειναι σκοτεινο το δωματιο,αλλα εγω το ηξερα πρι την παρω οτι θα ειχε αυτο το θεμα.Εμενα η μονη μου ενσταση ειναι στο dimming οτι στα ακρα κατω δεξια και αρκστερα ειναι πιο εντονο.Αυτο δηλαδη που σου ειπα στο βιντεακι που ανεβασα μετα τι 1:25 που στις γωνιες κατω ειναι πιο εντονο

Εσενα το κανει αυτο πχ στα ακρα;Γιατι οωος ειπα μου ειπαν απο το σερβις οτι ειναι φυσιολογικο

Αυτο δηλαδη που εχω απομονωσει στη φωτογραφια απο το βιντεο

49037634-1E0A-4F44-8B5A-D2672D88E5BD.jpeg

Δημοσ.
Στις 21/3/2020 στις 2:59 ΜΜ, john1080 είπε

Δεν το δοκιμασα να σου πω,γιατι δε θελω να χασω κατι απο εικονα...Ειναι εκνευριστικο στο ματι στις ταινιες,στα μαυρα και κυριως οταν ειναι σκοτεινο το δωματιο,αλλα εγω το ηξερα πρι την παρω οτι θα ειχε αυτο το θεμα.Εμενα η μονη μου ενσταση ειναι στο dimming οτι στα ακρα κατω δεξια και αρκστερα ειναι πιο εντονο.Αυτο δηλαδη που σου ειπα στο βιντεακι που ανεβασα μετα τι 1:25 που στις γωνιες κατω ειναι πιο εντονο

Εσενα το κανει αυτο πχ στα ακρα;Γιατι οωος ειπα μου ειπαν απο το σερβις οτι ειναι φυσιολογικο

Αυτο δηλαδη που εχω απομονωσει στη φωτογραφια απο το βιντεο

49037634-1E0A-4F44-8B5A-D2672D88E5BD.jpeg

νομίζω είναι πιο έντονο στη φωτογραφία επειδή εχεις τον κέρσορα σε εκείνο το σημείο. Εμένα ας πουμε όταν βλεπω ταινία ακόμη κ σκοτεινή σκηνή δεν με προβληματίζει αυτό που λες. Εμενα η ένσταση μου ειναι αυτή που ανέφερα, οτι σε σκοτεινες σκηνές ταινιών τη μια στιγμή πεφτει παραπανω φως κ την επομενη χανεται, με αποτελεσμα να υπαρχει αυτό το τρεμοπαίξιμο. Αλλα νομίζω λύνεται απενεργοποιώντας το local dimming. Κ δε νομίζω οτι χανω κ πολλά στην εικόνα. Εξάλλου αν δεις εδω https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/sm8600 

και αν βεβαια καταλαβαινω κ γω καλά τι διαβάζω, στη συγκεκριμένη τηλεοραση το local dimming δεν ειναι σχεδόν καθόλου αποτελεσματικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπεις στο service menu και αυξησεις στο μενου sub το contrast και το brigthness θα εξαλειφθουν σχεδον 100% και το local dimming και το bleeding που εχεις. Δοκιμαστε το ολοι οσοι εχετε ips.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/724039-lg-55um7450-vs-samsung-qe55q60r/?tab=comments#comment-57685536

Επεξ/σία από logvphys
Δημοσ.
10 ώρες πριν, logvphys είπε

Αν μπεις στο service menu και αυξησεις στο μενου sub το contrast και το brigthness θα εξαλειφθουν σχεδον 100% και το local dimming και το bleeding που εχεις. Δοκιμαστε το ολοι οσοι εχετε ips.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/724039-lg-55um7450-vs-samsung-qe55q60r/?tab=comments#comment-57685536

Φιλε μου αν μπω δηλαδη στο μενου αυτο και αλλαξω τα νουμερα που λες θα λυθει το προβλημα;Θα εχω καποιο προβλημα με την εγγυηση;

Δημοσ.

Αν δε κανεις καμια βλακεια με οτιδηποτε αλλο δε θα εχεις καποιο θεμα. Για να εχεις προβλημα με την εγγυηση σημαινει οτι θα την χαλασεις κιολας. Ναι θα σου λυθει το θεμα με το local dimming κατα 99% περιπου μιας και θα ανεβασεις αρκετα το contrast και το brithness με αυτο το κολπο και δε θα σου σκοτεινιαζει αρκετα ετσι ωστε να μπαινει το dimming σε λειτουργια. Γενικως αν κανεις αυτα που γραφω θα φτιαξει κατα πολυ η εικονα που βλεπεις. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, logvphys είπε

Αν δε κανεις καμια βλακεια με οτιδηποτε αλλο δε θα εχεις καποιο θεμα. Για να εχεις προβλημα με την εγγυηση σημαινει οτι θα την χαλασεις κιολας. Ναι θα σου λυθει το θεμα με το local dimming κατα 99% περιπου μιας και θα ανεβασεις αρκετα το contrast και το brithness με αυτο το κολπο και δε θα σου σκοτεινιαζει αρκετα ετσι ωστε να μπαινει το dimming σε λειτουργια. Γενικως αν κανεις αυτα που γραφω θα φτιαξει κατα πολυ η εικονα που βλεπεις. 

Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Το φοβαμαι λιγο καθως η τηλεοραση ειναι 10 ημερων αλλα θα το δοκιμασω με την πρωτη ευκαιρια

Δημοσ.

Δεν εχεις να φοβηθεις κατι. Αν εχεις το τροπο να μπαινεις στο menu ειναι διαδικασια 10 δευτερολεπτων.  Εμεις παλια το καναμε συνεχεια στα studios. Τωρα μας τις φερνουν ετοιμες στις τιμες που τους λεμε εμεις.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, logvphys είπε

Δεν εχεις να φοβηθεις κατι. Αν εχεις το τροπο να μπαινεις στο menu ειναι διαδικασια 10 δευτερολεπτων.  Εμεις παλια το καναμε συνεχεια στα studios. Τωρα μας τις φερνουν ετοιμες στις τιμες που τους λεμε εμεις.

Ο τροπος να μπω στο σερβις μενου ειναι αυτος με την εφαρμογη στο κινητο σωστα;Θελω να πω ο πιο ευκολος,οχι με αυτοσχεδια καλωδια κτλ.Αρκει να κατεβασω την εφαρμογη και να το κανω σωστα; 
Αφου αλλαξω τα νουμερα στο σερβις μενου μετα το  contrast στο 70-74 το βαζω απλα απο τις ρυθμισεις της τηλεορασης σωστα;

Δημοσ.

Ακριβως αυτο. καντο και πες μου τις εντυπωσεις σου μετα. Επειδη ξερω οτι θα εντυπωσιαστεις, για αυτο το γραφω αυτο.

Δημοσ.
Στις 23/3/2020 στις 11:08 ΠΜ, logvphys είπε

Καλησπέρα ! Σε SM8200 πως μπορώ να μπω στο service menu ;

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, kostasxan είπε

Καλησπέρα ! Σε SM8200 πως μπορώ να μπω στο service menu ;

Πρεπει να κατεβασεις σε android κινητο μια εφαρμογη.

Anymote Universal remote control + wifi smart remote control 

Ετσι λεγεται η εφαρμογη αλλα θα πρεπει το κινητο να εχει IR blaster,αυτο που εχουν τα τηλεκοντρολ για να αλλαζεις τα καναλια σε μια τηλεοραση

Μετα ακολουθεις αυτα που ειπε ο φιλος παραπανω...Δες και κανενα βιντεο στο youtube

Το εκανα σε μια τηλεοραση ενος φιλου μου..Η αληθεια ειναι οτι μειωνεται αισθητα το προβλημα,αλλα το μαυρο της τηλεορασης γινεται σαν γκρι.Ειναι πιο φωτεινο δηλαδη,δεν ειναι μαυρο μαυρο οπως πριν

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, john1080 είπε

Πρεπει να κατεβασεις σε android κινητο μια εφαρμογη.

+ wifi smart remote control 

Ετσι λεγεται η εφαρμογη αλλα θα πρεπει το κινητο να εχει IR blaster,αυτο που εχουν τα τηλεκοντρολ για να αλλαζεις τα καναλια σε μια τηλεοραση

Μετα ακολουθεις αυτα που ειπε ο φιλος παραπανω...Δες και κανενα βιντεο στο youtube

Το εκανα σε μια τηλεοραση ενος φιλου μου..Η αληθεια ειναι οτι μειωνεται αισθητα το προβλημα,αλλα το μαυρο της τηλεορασης γινεται σαν γκρι.Ειναι πιο φωτεινο δηλαδη,δεν ειναι μαυρο μαυρο οπως πριν

Οκ ! Κατάλαβα !! Σε ευχαριστώ πολύ ! 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kostasxan είπε

Οκ ! Κατάλαβα !! Σε ευχαριστώ πολύ ! 

Εγω προσωπικα το φοβηθηκα ολο αυτο φιλε μου και γιαυτο το εκανα σε τηλεοραση φιλου,που ηταν εκτος εγγυησης 

η αληθεια ειναι ομως οτι ηταν απλη η διαδικασια και δεν ειχε καποιο κινδυνο

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, john1080 είπε

Εγω προσωπικα το φοβηθηκα ολο αυτο φιλε μου και γιαυτο το εκανα σε τηλεοραση φιλου,που ηταν εκτος εγγυησης 

η αληθεια ειναι ομως οτι ηταν απλη η διαδικασια και δεν ειχε καποιο κινδυνο

Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα προς το παρόν ! Είναι η δεύτερη που παίρνω , η πρώτη είχε ένα πολύ μικρό θέμα μόνο στην κάτω δεξιά γωνία την πήγα στο δεκαήμερο στον Κοτσοβολο και μου την άλλαξαν αμέσως . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...