Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μόλις τώρα, christikavala20 είπε Εγινε οκ . Σας ευχαριστω πολυ . Ηδη τα εχω στειλει . Θα ειμαστε σε επικοινωνια . καλο σας βραδυ Καληνύχτα !
TheDevilMayCare Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Ισως δεν τους πολυαρεσουν (sic) αν διαβασουν τα παραπανω, αλλα -κι εκτος και του εχεις βαλει φωτια!- 😋 ο δισκος του ειναι ενας κλασσικος 2.5 δισκος που, προφανως, δεν θα ειναι τοσο δυσκολο πια να βρεθει..! Στα Wind U100 ηταν 5400-RPM Western Digital Scorpio, στα 9"αρια εχουν χρησιμοποιηθει και Toshiba 2.5": https://en.wikipedia.org/wiki/MSI_Wind_Netbook 1
christikavala20 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σε όλους , Μήπως έχει κανεις το ιδιο ταμπλετακι που ταλαιπωρεί έμενα ( ενα μικρο ταμπλετακι που ειχε βγαλει η multirama , το NB HT X-Press book , 10 χρονια πριν !!! )να μου βγαλει μια φωτο τον σκληρό δισκο με αυτό το περιζήτητο αυτοκόλλητο του σκληρού δίσκου , μηπως και γινει η δουλειά μου ? Σας ευχαριστώ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα